Juče u Lidlu kod stanice, u rano popodne, u NS bila gomila stalaka-stubova za vešanje 2 bicikla (5000), i gomila sasvim pristojnih Crivit torbica (600), sa solidnim kačenjem, za telefon i sitnice, danas ni jedan ![]()
Kupio neko, ili su opet preprodavci? ![]()
Postavljeno 15 August 2020 - 12:31 PM
Juče u Lidlu kod stanice, u rano popodne, u NS bila gomila stalaka-stubova za vešanje 2 bicikla (5000), i gomila sasvim pristojnih Crivit torbica (600), sa solidnim kačenjem, za telefon i sitnice, danas ni jedan ![]()
Kupio neko, ili su opet preprodavci? ![]()
Postavljeno 13 September 2020 - 09:24 AM
Postavljeno 14 September 2020 - 12:36 PM
Uzeo sam ga prosli put kada je bilo na akciji, koristio ga zadnjih 4-5 pranja. Ok je, ne budu sjajne gume nakon nanosenja, vise je na mat vuce. Sredstvo je u vidu pene kada se nanese, za razliku od ostalih sto sam pre koristio.Mene zanima ima li neko iskustva se necim ovakvim za negu guma, da li je bacanje para ili ima smisla to koristiti ? Da li se eventualno produzava vek guma ?
Postavljeno 14 September 2020 - 01:54 PM
Da ce produziti vek gazeceg sloja, u smislu predjenih kilometara, u to cisto sumnjam. Ali cesto se desi da guma koja je obicno starija (nekoliko godina) i ne prelazi previse kilometara (tipa gradski bajs), pre ispuca bocno nego sto se potrosi gazeci sloj, to je kad vremenom postane presuva i krta. U tom pogledu bocne ispucalosti sam mislio da se poprska ili namaze necim sto bi joj odrzavalo vlaznost i elasticnost, cak sam mislio da bi i obicna krema za ruke, tipa nivea, doprinela produzenju veka gume da sa bocnih strana ne bude onako suva, krta i sklona ispucalosti.
Postavljeno 14 September 2020 - 07:45 PM
Pretpostavljam da je tako nesto, poznatije kao mleko za gume. Nisam naisao da je zastupljeno u svetu biciklizma, ali guma je guma, sigurno ne moze da skodi.
https://www.entuzias...-negu-guma.html
Postavljeno 14 September 2020 - 08:03 PM
Postavljeno 02 November 2020 - 11:00 PM
Jel koristio neko ovo lidl w5, ali ulje za podmazivanje (isto ambalaža sprej boca), ono je 200 kinti koliko me sećanje sluzi a isto i sprej za čišćenje lanca i treća boca za podmazivanje?
Ta tri u suštini "rade posao" nama biciklistima, mada ni ostali sprejevi nisu takvi a da ne možemo da ih koristimo na bajsevima. Pa ako neko ima iskustva neka napiše. U suštini svaka boca je max 250 dinara, dakle dosta je jeftino, pa se pitam, vredi li to ili da se ne bacaju tih 600-800 dinara za tri spreja, nego da se kupi ipak od renomiranog proizvođača jedan i td?
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika