Info sa FB:
"Many legends in this photo, from right to left:
Postavljeno 26 March 2024 - 11:11 AM
Info sa FB:
"Many legends in this photo, from right to left:
Postavljeno 01 May 2024 - 07:07 PM
Nisam znao gde pa aj ovde - u poseti sam familiji u Bratislavi u Slovačkoj i odvedu me na neko kao novo mesto na Dunavu, da kažemo slično kao Štrand u Novom Sadu. I tu se sad skuplja dosta biciklista jer se valjda ukrštaju neki biciklistički putevi i imaš i parking i sve, međutim kako sam se šetao tuda da vidim šta ću da jedem, zapadnu mi na oko karbonski drumski bicikli naslonjeni na jedan ćošak. Sad da li je u pitanju neka grupna vožnja, klub ili šta već, ali u svakom slučaju jedno 10ak bicikala sve top karbonski modeli full aero sa dubokim točkovima, rekao bih maltene svi stari najviše sezonu ili dve. Sad nisam baš hteo da idem tu i da fotkam, da ne misle ljudi da hoću da im pokradem bicikle, ali osim ova tri Treka koji se jasno vide na slici tu su sve ostalo bukvalno top modeli raznih proizvođača - Scott Foil, Pinarello Dogma F (mislim dva komada, jedan ženski i jedan muški), S-Works Tarmac, Willier... ma bukvalno kao da si došao na neki sajam drumskih bicikala i rekao "pokažite mi najbolje modele", ja bih rekao jedno 50k evra naslonjenih na ceradu samo tu Mislim ništa pametno, samo sam malo pario oči pa rekoh da podelim...
Postavljeno 03 May 2024 - 11:03 AM
Postavljeno 10 July 2024 - 04:04 PM
Zamisli Miću na brevetu od 400km sa ovim - ostao bi na kraju i bez sunđera i bez gaća
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika