Jel baba bese na selu ili?
Dgra...
Slanina se oduvek suši u domaćoj radinosti, da napomenem...
Postavljeno 26 June 2013 - 01:11 PM
Jel baba bese na selu ili?
Postavljeno 26 June 2013 - 01:17 PM
Moja je zivela 92, ishrana i zivotni stav identicni. U 91 je ladno teglila 30kg krompira sa kvantasa na Medak koristeci usluge bajkovitog GSP-a.Moja baba će za koji mesec da udari devedesetu. Ishrana joj se bazira na slanini (a ako nema slanine, onda samo dooobro natopiti mašću i biće sve u redu) a životna filozofija na tome da je najpametnija na svetu.
Ajd sad budi pametan...
Ova moja je zivela u sred Beograda, najveci deo na Slaviji, a potom na MedakuJel baba bese na selu ili?
Postavljeno 26 June 2013 - 01:32 PM
Postavljeno 26 June 2013 - 01:47 PM
Pa sad ipak tesko. a zasto? ...Pustite vi babe i dede, jer su se oni lepo naziveli u lepoj drzavi, hraneci se zdravom hranom, posebno ako je stize sa sela, mada u to vreme je sve bilo manje vise isto, jer GMO je krenuo pocetkom 90tih. Na udaru smo mi.
Postavljeno 27 June 2013 - 12:14 PM
Postavljeno 27 June 2013 - 08:47 PM
Postavljeno 09 July 2013 - 03:26 PM
Da prevedemo ovo što si rekao:E sad, da li je to baš aflatoxin o kom se pisalo u medijima, to ne znam, a ne znaju ni oni koji su to rekli jer je sve slato u laboratoriju u Holandiji. BT ili afla. zabole me.
Ko je m.d. Milton Mills? Vegan čija se čitava karijera zasniva na promovisanju veganske ishrane. Nije baš svetli primer za naučničku objektivnost.More science. ...
http://1.bp.blogspot... ... tarian.jpg
Postavljeno 15 July 2013 - 11:39 AM
Postavljeno 15 July 2013 - 12:11 PM
"Srbija treba da zadrži sadašnje propise i imidž zemlje bez genetski modifikovanih organizama, što će nam omogućiti i bolju poziciju na izvoznim tržištima, izjavio je sekretar Udruženja za poljoprivredu Privredne komore Srbije Milan Prostran.
- Treba prepustiti velikima (EU i SAD) da se dogovore o svim tim novim tehnologijama, a mi ne treba da žurimo - rekao je Prostran Tanjugu.
On je podsetio da je Srbija donela svoje zakone o zabrani proizvodnje i prometa GMO, osim za eksperimente u nauci, ponovivši da treba da se drži svojih propisa i zakona."
Postavljeno 15 July 2013 - 01:32 PM
Postavljeno 15 July 2013 - 02:15 PM
Pisali smo ranije da meso ne treba ni probati zbog ovakvih vesti i da treba preci na zamene organskom hranom (zelena soja,leblebije,bademovo mleko itd).Takodje ne treba ispitivati na vlastitom organizmu eventualna stetna dejstva gmo npr; pileceg belog zbog porasta oboljenja konzumiranjem istog?"Srbija treba da zadrži sadašnje propise i imidž zemlje bez genetski modifikovanih organizama, što će nam omogućiti i bolju poziciju na izvoznim tržištima, izjavio je sekretar Udruženja za poljoprivredu Privredne komore Srbije Milan Prostran.
- Treba prepustiti velikima (EU i SAD) da se dogovore o svim tim novim tehnologijama, a mi ne treba da žurimo - rekao je Prostran Tanjugu.
On je podsetio da je Srbija donela svoje zakone o zabrani proizvodnje i prometa GMO, osim za eksperimente u nauci, ponovivši da treba da se drži svojih propisa i zakona."
Eh kad bi tako i bilo.....Nego teba pitati ministre sta raditi sa onolikim hektarima gmo soje u vojvodini, koja btw zavrsava u prehrambenoj industriji i proizvodnji stocne hrane....
Postavljeno 17 July 2013 - 03:25 PM
Postavljeno 18 July 2013 - 09:45 AM
Postavljeno 18 August 2013 - 10:06 PM
Postavljeno 27 August 2013 - 09:39 AM
Postavljeno 27 August 2013 - 09:53 AM
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika