Mislim da bi bilo lepo da posle 3 meseca i nesto vise od 1000km podelim svoje utiske o biciklu.

Da pocnemo sa manama...

Nulti servis je uradjen uzasno. Kocnice nepodesene potpuno, menjaci menjaju glatko samo na petak 13., nable jedva da imaju masti u sebi, lula
labava pa je korman imao lufta. Pedale su se tesko okretale i bile poprilicno bucne.
Inace nulti servis je odradjen u Resavskoj. To bi bilo to kada su serviseri u pitanju.
Delovi:
Amortizer je cista glupost. Da stavim krutu vilu vise bih dobio nego sto bih izgubio.
Kocnice su ok, mogu da posluze. Posle ciscenja felni i pakni alkoholom stanje se malo poboljsalo, ali mi smeta sto je kontrola sile kocenja vrlo losa.
Gume su RUBENA 700X35C FLASH APS 37-622 i zadnja se bas brzo istrosila. Ostalo je oko 1mm, mozda malo vise. Pod prstima vise podsecaju na plastiku nego na gumu.
Amortizer u sticni je brzo poceo da skripi iako vozim samo po asfaltu.
Dva puta mi se desilo da pukne po jedna zica. Prvi put sam sa malo vise truda skinuo kasetu, a drugi put (juce) sam se posteno namucio i pri pokusajima da odvijem kasetu pukle su mi jos dve zice.
Dodao sam rogove, stavio ergo gripove i zamenio pedale. Nastelovao kocnice i menjace, podmazao nable. Posle ovih radova uzivanje u voznji je drasticno povecano.

Osim sticne nista se ne cuje u voznji. Menjaci su zahtevali malo vise vremena za podesavanje, ali zato sada bukvalno rade savrseno. Bez problema menjam prenos sa oba menjaca istovremeno i promena je trenutna i glatka.
Posebno bih pohvalio kvalitet izrade felni. Zadnja je trpela dosta velika opterecenja i za sada se odlicno drzi.

Mislim da je bicikl super za neku rekreativnu voznju i da nije par iritantnih sitnica bio bih potpuno zadovoljan.

U svakom slucaju sa svake voznje se vracam

sto i jeste poenta...