ja bih rado isao po austiji, zanimljiva je ta ruta.
naravno, sto se mene tice prednost je odlazak sto kasnije, mozda pre u septembru, zbog vrucine.
kombinacija za odlazak najbolja je autobus do beca pa onda vozom passau. eventualno da se ide vozom do beca, moj poznanik je nosio bicuklu inkognito i niko ga nije nista pitao.. ali to je rizik. ja bih i autom do beca ako bismo isli zajedno pa da delimo troskove.
Isli bismo supruga i ja, tako da ne bismo vozili jak tempo. spavanje prednost hosteli nad kampovanjem, a i imamo manje tereta da teglimo. Idealno 70ak km dnevno odnosno 4-5 dana tamo plus put. ako je ko zainteresovan neka se javi.
Ja sam naravno prva zainteresovana
Meni isto odgovara varijanta autobusom, samo sto bih ja krenula iz Nisa odakle ima redovna linija ka Becu (ne znam odakle ste vas dvoje), a bilo bi super kad biste se vas dvoje popeli u taj isti bus. Sto se voza tice, i ja delim isto misljenje da je rizicno putovati vozom kada ne postoji mogucnost prevoza bicikle, bar zvanicno.
Sto se termina tice, ja sam mislila da to bude u drugoj polovini avgusta, ali bismo mogli i za to da se dogovorimo. Ne verujem da su Austriji neke velike vrucine, vise se plasim kisa
Kakve su cene hostela?