Hmmm...
Ne znam da li imate isti utisak kada se pogledate otpozadi
Srećom ne vidim, osećam.
Pozz
Postavljeno 11 June 2012 - 11:53 PM
hahaha =D> ne znam za ostale, ali ja ne. Cak se iznenadjujuce dobro osecam
Prvo sam pomislio mozda sam u soku, pa ne osecam bol. Ali evo vec drug dan, i nista. Da je sok vec bi do sada prosao
Osecam u nogama onako, da se pedalalo, ali guz'ca fala fotelji - bez crvenila
Pozzz
Postavljeno 12 June 2012 - 12:21 AM
Jesi gledao dal imaš grbu?
Pozz
Postavljeno 12 June 2012 - 11:44 AM
Postavljeno 12 June 2012 - 12:45 PM
Pa to jeste amatersko takmičenje (sa samim sobom, kilometrima i vremenom ), samo je sebi svrha, a slična se održavaju širom sveta. Ekipa je prilčno brojnija nego prošle godine, i očigledno ti ljudi nalaze u tome neku draž (što naravno ne obavezuje i tebe). Ako ti se tako nešto vozi - voziš, ako ne - nećeš faliti onima koji hoće.Suma sumarum, postoje i amaterska takmicenja u Srbiji. To je sasvim ok. Ako bi se ova manifestacija pretvorila u tako nesto, rado bih ucestvovao.
Postavljeno 12 June 2012 - 01:01 PM
Posetio sam ovu stranicu. Tu sam i video da se imena ucesnika ponavljaju.A da malo više saznaš o svemu tome - http://randonneurs-serbia.weebly.com/ .
P.S. Naplaćivanje je smišljeno, naravno, da bi se Trajkociklista konačno obogatio
Postavljeno 12 June 2012 - 01:23 PM
A da se daje neka simbolicna suma ti bi se kao "takmicio"? Mozda neko moze da urgira da umesto kartonceta dobijes zahvalnicu. Moze da se urami pa da okacis na zid. Ono jeste da nije poklon ali nema je bas mnogo ljudi u Srbiji. Mozda moze dobro da se proda .Kada sam rekao amatersko takmicenje, mislio sam na to da je organizator tih takmicenja u Srbiji pribavio sponzore i pobednicima se daje ili neka simbolicna suma ili nagrade, pokloni itd. Ovde se dobija samo kartonce.
Postavljeno 12 June 2012 - 01:34 PM
Izvin'te sto pitam, a koja je svrha ove manifestacije?
Mislim, naplacuje se, a ides da vrtis pedale u beskraj. Zarad cega? Da bih se slikao i kacio slike na fejs? Pa za te pare bih se sit navozao + imao bih za popiti i pojesti.
Koliko sam primetio, stalno se pojavljuje ista ekipa. Hoce li se pojaviti neki novi klnici? Ili mozda neke cure? Zarad njih bih se i zrtvovao, ako treba pomoc, pa da im pomognem. Ovako, ne deluje mi privlacno.
Suma sumarum, postoje i amaterska takmicenja u Srbiji. To je sasvim ok. Ako bi se ova manifestacija pretvorila u tako nesto, rado bih ucestvovao.
Postavljeno 12 June 2012 - 01:48 PM
Posetio sam ovu stranicu. Tu sam i video da se imena ucesnika ponavljaju.
Mislio sam da ce mi organizator dati odgovor jer on zaradjuje kintu i njemu je bitno da li cu ucestvovati ili ne.
Kada sam rekao amatersko takmicenje, mislio sam na to da je organizator tih takmicenja u Srbiji pribavio sponzore i pobednicima se daje ili neka simbolicna suma ili nagrade, pokloni itd. Ovde se dobija samo kartonce.
U danasnjoj Srbiji, ovo je jadan nacin za obogacenje. I sama pomisao na ovo, pripadne mi muka.
Postavljeno 12 June 2012 - 01:54 PM
A da se daje neka simbolicna suma ti bi se kao "takmicio"? Mozda neko moze da urgira da umesto kartonceta dobijes zahvalnicu. Moze da se urami pa da okacis na zid. Ono jeste da nije poklon ali nema je bas mnogo ljudi u Srbiji. Mozda moze dobro da se proda .
Postavljeno 12 June 2012 - 01:58 PM
2010: 3582.6 km 2011: 7022.0 km 2012: 6487.9 km 2013: 7271.3 km 2014: 6xxx km
http://zeljkov.wordpress.com
Postavljeno 12 June 2012 - 02:01 PM
Ma koga ti mozes da razmrdas. Nego nam je pun kufer padobranaca koji dodju i prave se pametni a nisu procitali na milion mesta napisano ono o cemu prosipaju pamet. Forum za to i sluzi, izmedju ostalog.Uuu jeeeeee, al' sam vam razdrmao kavez! Bas ste nesto nervozni!
Ja ni jedan, niti imam nameru. A nije da ne bih mogao. To nije moje vidjenje biciklizma. Niti imam toliko slobodnog vremena niti me privlaci da se 15-20 sati vozam po svakakom (ne)vremenu. Ali zato ne pljujem druge zbog toga sto to vole i rade. Njima svaka cast. A ne bi verovao koliko jos ljudi ima koji to mogu da izvezu ali opet nece/ne mogu iz raznih razloga .Paaaa mislim da bih ucestvovao. Od 200k i 300k bih i mogao da odvozam, ali ovaj od 400k mi je vec poduhvat. Inace, ne bih prodavao nesto sto sam znojem zaradio (osim poljoprivrednih i drugih proizvoda). Nego, koliko si ti izvezao?
Postavljeno 12 June 2012 - 02:06 PM
Uuu jeeeeee, al' sam vam razdrmao kavez! Bas ste nesto nervozni!
Postavljeno 12 June 2012 - 02:53 PM
Postavljeno 12 June 2012 - 03:14 PM
Uuu jeeeeee, al' sam vam razdrmao kavez! Bas ste nesto nervozni!
@Trajkociklista
Znaci, samo jedna cura, i to feministkinja. Auuuuu...
Inace, drago mi je da znam gde ide novac od ucesnika. To je stavka o kojoj skoro niko ne prica, a retko ko ima uvid u priliv i rashod finansija, a da je od javnog interesa i znacaja.
Postavljeno 12 June 2012 - 03:18 PM
Postavljeno 12 June 2012 - 05:22 PM
To što si izgradio sprat na kući, naravno, nema nikakve veze sa brevetom, jel da?
Postavljeno 12 June 2012 - 06:33 PM
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika