Ako smem da zapitkujem malo.
#41
Posted 22 June 2010 - 04:37 PM
2. Odlično Povremeno kiselo mleko, koje ima cca 6% mlečne masti, zameniš niskomasnim jogurtom. Salate svakojake uz sve to!
3. Mislim da može, mada ga ja nešto mnogo ne konzumiram u poslednje vreme niti spremam. Proveri čime je zamašćen.
Preporučujem Ybarra aromatico maslinovo ulje na salatama, bogovsko je
Tomorrow, never.
#42
Posted 23 June 2010 - 11:23 AM
5500km-2010
6400km-2011
3800km-2012
6080km-2013
7660km-2014
8500km-2015
5000km-2016
Moj zanat mi je dao vrh sa koga ću pasti“... Ako ste dostigli vrh, onda i pad može da bude veličanstven!“ D.V
#43
Posted 23 June 2010 - 11:34 AM
...bravo svima, dajete ideje....
2010: 3582.6 km 2011: 7022.0 km 2012: 6487.9 km 2013: 7271.3 km 2014: 6xxx km
http://zeljkov.wordpress.com
#44
Posted 23 June 2010 - 12:40 PM
PON:
D-Ovsene pahuljica sa obranim mlekom
U-Banana
R-Oslic na zaru, palenta, salata od rokule sa maslinovim uljem
U-Sok od jabuke
V-Vegetarijanski paprikas, crni hleb, sveze mesana salata sa maslonovim uljem i kockama posnog sira.
UTO:
D-Crni hleb sa puterom i medom, caj
U-Acidofilni jogurt
R-Salata od integralnog pirinca i pasulja sa povrcem, mladim lukom i persunovim listom.
U-Voce ili cedjeni sok od voca ili povrca
V-Supa od rezanog povrca i ribe, crni hleb, sveza mesana salata sa maslinovim uljem
SRE:
D-Proja, acidofilno jogurt
U-Sok od sargarepe
R-Supa od suciva, pica sa sosom od paradajza, pecurkama i maslinama
U-saka lesnika i suvog voca
V-crni hleb sa mladim sirom, caj
CET:
D-kacamak sa obranim mlekom
U-saka badema
R-Gulas sa teletinom ili jagnjetinom, integralna testenina, zelena salata sa maslinovim uljem
U-crna cokolada(1 stangla)
V-razani hleb, dinstane pecurke, salata od kupusa sa maslinovim uljem, voce
PET:
D-Omlet sa jajima, crni hleb, kafa od zitarica
U-saka suvog voca
R-Kroketi od leblebija, varivo od kelja sa masl. uljem, proso, paradajz ili druga sveza salata
U-palacinka sa dzemom bez secera
V-Palenta sa mladim sirom i mladim lukom, mesana salata od povrca i masl. uljem
SUB:
D-zobene pahuljice sa pirincanim mlekom
U-jabuka
R-Corbasti pasulj, grilovano povrce, crni hleb, sveza salata sa masl. uljem
U-acidofilni jogurt
V-Salata od integralne testenine, praziluka i tunjevine
NED:
D-crni hleb sa dzemom bez secera, obranomleko sa kakao prahom ili cikorijom
U-ovsene ili lanene plocice
R-pileci paprikas sa krompirom, sveza mesana salata sa masl. uljem
U-sezonsko voce
V-razani hleb, bareno jaje ili sardina, posni sir, caj
Opste napomene:
Jogurt i sirevi sa 1,6% mlecne masti,
1/2kg voca i povrca dnevno
1-3 kriske hleba dnevno ukupnp
Porcija ribe ili mesa ako je glavni obrok 150-200gr, a ako je deo salate 60-100gr
Jogurt i sokovi 1 solja
Dinstanje na vodi, maslinovo ulje se dodaje na kraju kuvanja
Slediti 3 nedelje.
#45
Posted 23 June 2010 - 12:44 PM
1/2 mladig ili crnog luka sitno seckanog i razno povrce seckano krupnije:
1/2 sargarepe, 1/2 paskanata, 1/2 krompira, 1/2 kupusa, 1/2 karfiola,
supa ili voda, zacini po ukusu, 2 kasike masl. ulja
Izdinstati crni ili mladi luk na vodi, zaim poredjati slojeve raznog povrca. Preliti supom ili vodom da povrce omeksa, zatim dodati zacine po ukusu i kuvati dok povrce ne omeksa. Na kraju kuvanja dodati 2 kasike masl. ulja
Ovo je recept koji se pominje u prethodno napisanom rezimu.
#46
Posted 23 June 2010 - 12:47 PM
Vozila bajs 20km.
Rucak oslic i paradajz salata. Uzinu nisam imala, ne znam kada, a i bila sam mnogo gladna, pa odmah rucak. Posle cu vocnu salatu za uzinu i vecera malo sira, kefir, curetina.
#47
Posted 23 June 2010 - 01:04 PM
Doruckovala ovsene mekinje, malo pahuljica, malo suvog voca i mleka.
Vozila bajs 20km.
Rucak oslic i paradajz salata. Uzinu nisam imala, ne znam kada, a i bila sam mnogo gladna, pa odmah rucak. Posle cu vocnu salatu za uzinu i vecera malo sira, kefir, curetina.
=D>
Tomorrow, never.
#48
Posted 24 June 2010 - 01:07 PM
5500km-2010
6400km-2011
3800km-2012
6080km-2013
7660km-2014
8500km-2015
5000km-2016
Moj zanat mi je dao vrh sa koga ću pasti“... Ako ste dostigli vrh, onda i pad može da bude veličanstven!“ D.V
#51
Posted 25 June 2010 - 11:18 AM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users