mtb open kup rohalj baze
Started By
slobodan
, Mar 31 2010 08:49 PM
49 odgovora na ovu temu
Postavljeno 01 April 2010 - 03:35 AM
Rohalj baze ti se nalaze pre ulaska u Divoš (ovaj neobeleženi manastir na slici je manastir Kuveždin). Kada ideš iz pravca Novog Sada, mislim da ima čak i neka tabla sa desne strane na kojoj piše Rohalj baze.
I mene interesuje kada je to i kuda ide staza?
I mene interesuje kada je to i kuda ide staza?
I chill harder than you party.
Postavljeno 01 April 2010 - 06:13 AM
Samo fali informacija kad je to i gde tačno...
Na lokaciji Rohalj baze nalaze se spomenik i muzej.
Najlakse iz Novog Sada:
ns-beocin-banostor-koruska (skreni levo za mitrovicu)-svilos-desno_na_raskrsnici_na_grebenu (levo je letenka, pravo je za sremsku mitrovicu)-rohalj_baze (sa desne strane puta je muzej).
sve u svemu, nekih 45km od novog sada. nas cetvorica je na proslogodisnju trku koja se tamo odrzavala otisla biciklom.
--
Postavljeno 01 April 2010 - 06:33 AM
trka ide po rasporedu 11.04.2010g izvinjavam se zaboravio sam datum da stavim
rohalj baze se nalaze na partizanskom putu na sred fruske gore tako da nije problem za naci ima i tabla sa natpisom, i spomenik, i bela kuca i livada =D>
rohalj baze se nalaze na partizanskom putu na sred fruske gore tako da nije problem za naci ima i tabla sa natpisom, i spomenik, i bela kuca i livada =D>
Postavljeno 09 April 2010 - 04:40 PM
Danas smo bili u šumi i relativno je suva
Doduše, potpuno drugi kraj Fruške Gore u odnosu na Rohalj Baze (od spomenika na vencu pa do "Hangara" u podnožju venca)
Doduše, potpuno drugi kraj Fruške Gore u odnosu na Rohalj Baze (od spomenika na vencu pa do "Hangara" u podnožju venca)
Postavljeno 10 April 2010 - 06:48 PM
Jel se mora prijaviti na mail, ili se može banuti?
I da, nisam tamo vozio, kako je staza označena, tj. kakvu bi ocenu dali?
I ukratko na šta liči, nešto kao stražilovo, popovica ili šta god, čisto radi slike u glavi pitam
Jer ako stignem na vreme nazad u bg pa da se spremim....eto
I da, nisam tamo vozio, kako je staza označena, tj. kakvu bi ocenu dali?
I ukratko na šta liči, nešto kao stražilovo, popovica ili šta god, čisto radi slike u glavi pitam
Jer ako stignem na vreme nazad u bg pa da se spremim....eto
'Pain is temporary... quitting lasts forever'
Postavljeno 10 April 2010 - 07:13 PM
Možeš samo da banešJel se mora prijaviti na mail, ili se može banuti?
sasvim okI da, nisam tamo vozio, kako je staza označena, tj. kakvu bi ocenu dali?
nije uopšte tehnički zahtevna stazaI ukratko na šta liči, nešto kao stražilovo, popovica ili šta god, čisto radi slike u glavi pitam
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika