Jump to content

Fotografije

Wellgo VS Exustar

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
22 odgovora na ovu temu

#21 trkapo

trkapo
  • Members
  • Pip
  • 23 posts

Postavljeno 07 October 2009 - 09:14 AM

Samo da napravim mali update, mozda ce nekoga zanimati ove patike. Za vikend sam napravio cirka 200km u njima i pokazale su se savrseno. Koristio sam ih sa obicnim pedalama i klizanje je primjetno manje nego u obicnim adidas patikama, skoro da ga i nema. Udobnost je na nivou, i nakon skoro 5 sati neprekidnog okretanja pedala nije bilo umora u stopalu. Djon je veoma nesavitljiv sto je pretpostavljam dobro. Patike imaju i 2 mane. Pod jedan, veoma se osjeti miris koze (kravlja) od koje je napravljena spoljasnjost, trebace malo vremena da se izluftiraju i mrvicu su teze od drugih SPD patika, ali u rangu su sa obicnim patikama.

Pedale su mi stigle tek danas, pa ih jos nisam stavio, ali pretpostavljam da ce dobro da se slazu.

eto toliko
poz.
  • 0

#22 trkapo

trkapo
  • Members
  • Pip
  • 23 posts

Postavljeno 07 October 2009 - 04:44 PM

Da zakljucim citavu pricu, pedale su stigle jutros postom, narucene iz UK u petak, moram priznati da je isporuka bila bas brza. =D> Dosle su sa montiranim platformama, zapakovane u original shimano kesice i u jednoj kesici su bile shimano sh-51 plocice. Kao neko ko nije koristio SPD moram reci da sam odusevljen, podesio sam jacinu opruge na sredinu (prethodno skinuo platforme) i kopcanje kao i iskopcavanje je izuzetno lako i precizno. Vozio sam po gradu u saobracaju, bilo je non stop stani kreni i nikakvih problema. Malo mi je bio problem da naucim vuci pedalu umjesto samo gurati jer ispocetka sam i pored SDP mehanizma samo gurao pedalu. Ne sjcam se kada sam zadnji put utrosio novac u nesto tako korisno.... mozda kada sam kupio bajk, ali to se ne racuna :D :D :D

poz svima, i ako ima pitanja moze i na PP :wink:
  • 0

#23 gilgames

gilgames
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 805 posts
  • LocationNiš

Postavljeno 07 October 2009 - 07:21 PM

SPD ces maksimalno iskoristiti ako kod okretanja pedala ovladas ovom tehnikom (vidi sliku). :wink:

Attached Thumbnails

• sweep.jpg

• 0

1 članova čita ovu temu

0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika