Samo da napravim mali update, mozda ce nekoga zanimati ove patike. Za vikend sam napravio cirka 200km u njima i pokazale su se savrseno. Koristio sam ih sa obicnim pedalama i klizanje je primjetno manje nego u obicnim adidas patikama, skoro da ga i nema. Udobnost je na nivou, i nakon skoro 5 sati neprekidnog okretanja pedala nije bilo umora u stopalu. Djon je veoma nesavitljiv sto je pretpostavljam dobro. Patike imaju i 2 mane. Pod jedan, veoma se osjeti miris koze (kravlja) od koje je napravljena spoljasnjost, trebace malo vremena da se izluftiraju i mrvicu su teze od drugih SPD patika, ali u rangu su sa obicnim patikama.
Pedale su mi stigle tek danas, pa ih jos nisam stavio, ali pretpostavljam da ce dobro da se slazu.
eto toliko
poz.
Wellgo VS Exustar
Started By
trkapo
, Sep 30 2009 11:16 PM
22 odgovora na ovu temu
Postavljeno 07 October 2009 - 04:44 PM
Da zakljucim citavu pricu, pedale su stigle jutros postom, narucene iz UK u petak, moram priznati da je isporuka bila bas brza. =D> Dosle su sa montiranim platformama, zapakovane u original shimano kesice i u jednoj kesici su bile shimano sh-51 plocice. Kao neko ko nije koristio SPD moram reci da sam odusevljen, podesio sam jacinu opruge na sredinu (prethodno skinuo platforme) i kopcanje kao i iskopcavanje je izuzetno lako i precizno. Vozio sam po gradu u saobracaju, bilo je non stop stani kreni i nikakvih problema. Malo mi je bio problem da naucim vuci pedalu umjesto samo gurati jer ispocetka sam i pored SDP mehanizma samo gurao pedalu. Ne sjcam se kada sam zadnji put utrosio novac u nesto tako korisno.... mozda kada sam kupio bajk, ali to se ne racuna
poz svima, i ako ima pitanja moze i na PP
poz svima, i ako ima pitanja moze i na PP
Postavljeno 07 October 2009 - 07:21 PM
SPD ces maksimalno iskoristiti ako kod okretanja pedala ovladas ovom tehnikom (vidi sliku).
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika