Jump to content


Fotografije
- - - - -

Otvaranje sezone u Deliblatskoj pešari u nedelju 15. marta


  • Molimo uloguj se da bi odgovorio
Nema odgovora na ovu temu

#1 Bluealek

Bluealek
  • Members
  • PipPipPip
  • 128 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 14 March 2009 - 12:38 PM

Fribajkeri u nedelju 15. marta otvaraju sezonu vožnji po Deliblatskoj peščari, a i cikloberzijanci su dobrodošli da se priključe. Ideja je da se vozi u trouglu Šumarak - Kajtasovo - Grebenac, a evo kako bi otprilike ta trasa mogla da izgleda.

Postavljena slika

Tu su moguće razne improvizacije, skraćenja, produženja, presecanja, ali u načelu to je područje na kome ćemo se muvati. 80% iscrtanih trasa su puteljci kojima nisam do sada prošao, tako da su svakojaka iznenađenja moguća - od delova koji su previše urasli da bi se njima moglo normalno voziti, do previše rastresitog peska, odnosno podloge koja baš i ne prija točkovima. Ali svakako verujem da će biti veoma zanimljivo.

Što se tiče kilometraže, sumnjam da ćemo voziti više od 50 km, to je za ovo doba godine i za prolećno uhodavanje matoraca sa viškom kilograma koji više škljocaju fotke nego što vrte pedale prava mera.

Ako imate sopstveni prevoz, možete da nam se pridružite na zbornom mestu kod kluba "Tramvaj" (ulica Kraljice Marije, park kod Vuka), pa da krećemo u konvoju u 10 h odatle, ili jedno sat kasnije u Šumarku (poznatom i kao Emanuelovac, malo iza Deliblata). Naravno, ako vas ne mrzi da pedalirate do onde i mislite da možete da stignete tamo do 11h na biciklu, opet ste dobrodošli. Na žalost ja prevoz nisam u mogućnosti da vam ponudim, jer nas već ima četvorica, tako da su mesta kod mene u autu popunjena.

Za sve dogovore 064 1159852, Saša
  • 0
My stories, my dreams, my pictures, my home - http://www.freebiking.org




0 članova čita ovu temu

0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika