Webber92 [MTB] [XC+TRAIL]
Started By
Webber92
, Mar 04 2009 05:17 PM
27 odgovora na ovu temu
Postavljeno 04 March 2009 - 05:17 PM
Ram : Scott genius RC10(racing concept) velicine M
Zadnj.amort: Scott TC (traction control)
Viljuska : Marzocchi Bomber xc 700 ata 90-130mm
Pogon: Shimano XT 2008
Zubcanici: Shimano XT
Zadnj.menjac:Shimano XT
Prednj.menjac:Shimano LX
Zadnj.glava:Shimano deore disk
Prednj.glava:Shimano deore disk
Zadnj.kocnica:Shimano deore hidraulika 160mm rotor
Prednj.kocnica:Shimano deore hidraulika 203mm rotor ( STIGO SLX samo da se namesti )
Felne : Mavic 221 32 rupe zice DT
rucice konice : Shimano deore
Rucice menjaca:Shimano deore
Pedale: Kona DH
Gume:Kenda Nevegal + Mishelin Xc trail
Sediste : TFI LIBERATOR ( zrelo za menjanje)
to je to za sad
Bice jos slika po danu
Zadnj.amort: Scott TC (traction control)
Viljuska : Marzocchi Bomber xc 700 ata 90-130mm
Pogon: Shimano XT 2008
Zubcanici: Shimano XT
Zadnj.menjac:Shimano XT
Prednj.menjac:Shimano LX
Zadnj.glava:Shimano deore disk
Prednj.glava:Shimano deore disk
Zadnj.kocnica:Shimano deore hidraulika 160mm rotor
Prednj.kocnica:Shimano deore hidraulika 203mm rotor ( STIGO SLX samo da se namesti )
Felne : Mavic 221 32 rupe zice DT
rucice konice : Shimano deore
Rucice menjaca:Shimano deore
Pedale: Kona DH
Gume:Kenda Nevegal + Mishelin Xc trail
Sediste : TFI LIBERATOR ( zrelo za menjanje)
to je to za sad
Bice jos slika po danu
My world is not flat ,there are tousand ways to the botom , every way is a new EXPERIENCE,i choose DOWNHILL , what is you way ?
Postavljeno 04 March 2009 - 06:37 PM
hehe pa jbg takav je , pare za spark-a nemam a i genius mi dodje lepsi nego spark jes da bi voleo da imam ovaj nowi genius (naravno aluminium) ali koj zna koja je cena -.-
Cu da gurnem jedno kartonce da ga stiti
Cu da gurnem jedno kartonce da ga stiti
My world is not flat ,there are tousand ways to the botom , every way is a new EXPERIENCE,i choose DOWNHILL , what is you way ?
Postavljeno 04 March 2009 - 10:02 PM
Bajk je za pohvalu. Delovi solidni ali to je to. Samo ram mi bode oci covece. Kada gledam u genius kao bajk gledam ga a istevremeno nema ga. To je zbog njegove konstrukcije i dizajna. Nikako nemogu da se naviknem na ovaj Scott-ov koncept. Imao sam prilike da ga vozim nekoliko puta i uopste mi se nije svidjao ali jbg......... Mnogo predjenih kilometara i puno srece sa njime
p.s Stavi nesto sto nije Shimano
p.s Stavi nesto sto nije Shimano
Before you ask stupid questions, ask GOOGLE first
Postavljeno 05 March 2009 - 08:08 AM
Fala
Pa posto ovde nista od jacih marki ne moze da se nadje to mi je sto mi je ,nesto ne verujem u Ram bikes (jedino bi voleo da imam Ram fr) a merida ima trenutno samo hardtailove , specialized ima cele bicikle i cene su daleko iznad mojih granica ,GT sto mi se mnogo svidjaju modeli imaju samo onaj full sus bez zadnjeg amorta(ali ruzan model valjda GTX tako nesto),capriolo nema nista s full sus , cube isto nisu imali ramove , i ram koj je bio full sus to je bio sa santur amort nazad(ni njima ne verujem ) tako da samo je scott preostao.. Voleo bi ja mnogo sto sta ali ova SRBIJA je tolko jadna .... a da se kupi polovno , nije to to ,vise volim da otvorim kutiju da vidim upakovano garancija upustva...
Pa posto ovde nista od jacih marki ne moze da se nadje to mi je sto mi je ,nesto ne verujem u Ram bikes (jedino bi voleo da imam Ram fr) a merida ima trenutno samo hardtailove , specialized ima cele bicikle i cene su daleko iznad mojih granica ,GT sto mi se mnogo svidjaju modeli imaju samo onaj full sus bez zadnjeg amorta(ali ruzan model valjda GTX tako nesto),capriolo nema nista s full sus , cube isto nisu imali ramove , i ram koj je bio full sus to je bio sa santur amort nazad(ni njima ne verujem ) tako da samo je scott preostao.. Voleo bi ja mnogo sto sta ali ova SRBIJA je tolko jadna .... a da se kupi polovno , nije to to ,vise volim da otvorim kutiju da vidim upakovano garancija upustva...
Postavljeno 05 March 2009 - 08:30 AM
Dobro ti je legla viljuška.
Hoćeš li se takmičiti? Ili se samo vidimo na CB maratonu?
Hoćeš li se takmičiti? Ili se samo vidimo na CB maratonu?
Postavljeno 05 March 2009 - 05:17 PM
veruj mi i meni sediste bode oce , a i ove sive felne ... sto se tice takmicenja cu da valjda idem letos u dimitrovgrad cisto da vidim moje mogucnosti ,prvi put cu da idem na trku...
Postavljeno 05 March 2009 - 05:44 PM
heheh .. selle italia ... danas nisam svracao zbog proklete kise ... sutra dolazim da ovo napravimo
a za prireme cemo da se dogovorimo
a za prireme cemo da se dogovorimo
Postavljeno 11 August 2009 - 02:57 PM
pozz ljudi ... uzo sam vilu ( vetj pre skoro mesec dana mozda i manje ) pala je rock shox reba sl pearl white ... zahvaljujuci anti fala josh jednom... izbatjitju slike za neki dan... a evo sad tju da vam ispricham jednu prichu o dogovoru sa lasicom ... chekam ga vetj 5.5 meseci da mi vrati novac koj smo dogovorili ( 150 evra ) skinuo mi je 50 evra zato sto sam mu SJEBAO VILU ! ( kako on kaze ) VOZETJI PO ASVALTU NI JEDNOM OFF ROAD.... no dobro ajde... sad je prestao da mi se javlja na telefon ne odgovara na poruke ... ? cisto nepostovanje ... kazite mi sta da uradim ? ) dal da idem sutra odmah da ga tuzim ili da mu dam shansu sa mi vrati novac...
Postavljeno 11 August 2009 - 05:55 PM
hvala arioth... ma da to mi ne reshava problem ... ovo je stvarno sramota za REPREZENTATIVCA SRBIJE .... ja sam se jedva skrpio za tih 200 evra a da ne prichamo da sam josh u srednjoj skoli...
Postavljeno 11 August 2009 - 07:26 PM
Unajmiš lokalne krimose za 300€ da mu slome koske i uzmu tih 150€ i onda oni odu i slome mu koske i uzmu mu tih 150€ i daju ti. Pa ako ti se isplati...
To za tuženje je tvoja reč protiv njegove. Ti ćeš da dovedeš dva svedoka da je vila bila sjebana on dva da nije. I šta onda?
Ako imate dogovor napismeno, to je drugo.
A ti ako ga zoveš 6x dnevno baš me čudi da ti se ne javlja
To za tuženje je tvoja reč protiv njegove. Ti ćeš da dovedeš dva svedoka da je vila bila sjebana on dva da nije. I šta onda?
Ako imate dogovor napismeno, to je drugo.
A ti ako ga zoveš 6x dnevno baš me čudi da ti se ne javlja
Postavljeno 12 August 2009 - 08:46 AM
dogovor je bio da mi on vrati novac ( 150 evra ) ali jebote el bi ga ti chekao 5 meseci ? ja sam 92 godiste EEEJJJ jedva se snalazim za novac ...! to je sramota.... a to za tuznjavu ... ja imam potvrde da sam mu poslao i pare i vilu... tako da .... ja mu pustim poruku ... i on netje da ogovori pa ga pozovem pa ni to ...
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika