Jump to content

Fotografije

Webber92 [MTB] [XC+TRAIL]

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
27 odgovora na ovu temu

#1 Webber92

Webber92
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 423 posts
  • LocationZajecar

Postavljeno 04 March 2009 - 05:17 PM

Ram : Scott genius RC10(racing concept) velicine M
Zadnj.amort: Scott TC (traction control)
Viljuska : Marzocchi Bomber xc 700 ata 90-130mm
Pogon: Shimano XT 2008
Zubcanici: Shimano XT
Zadnj.menjac:Shimano XT
Prednj.menjac:Shimano LX
Zadnj.glava:Shimano deore disk
Prednj.glava:Shimano deore disk
Zadnj.kocnica:Shimano deore hidraulika 160mm rotor
Prednj.kocnica:Shimano deore hidraulika 203mm rotor ( STIGO SLX samo da se namesti :D)
Felne : Mavic 221 32 rupe zice DT
rucice konice : Shimano deore :(
Rucice menjaca:Shimano deore :(
Pedale: Kona DH
Gume:Kenda Nevegal + Mishelin Xc trail
Sediste : TFI LIBERATOR ( zrelo za menjanje)

to je to za sad :D
Bice jos slika po danu :D

Attached Thumbnails

• scott genius rc 10.jpg
  • scott genius rc 10 2.jpg
  • scott genius rc 10 3.jpg

• 0
My world is not flat ,there are tousand ways to the botom , every way is a new EXPERIENCE,i choose DOWNHILL , what is you way ?
Postavljena slika
Postavljena slika

#2 lasica

lasica
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 540 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 04 March 2009 - 05:28 PM

Opako izgleda bajk!
Bomber mu je cucnuo di jaja!!!
  • 0
Postavljena slika

#3 Webber92

Webber92
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 423 posts
  • LocationZajecar

Postavljeno 04 March 2009 - 05:47 PM

hehe za neki dan treba da namestim celjust SLX (na prednju kocnicu).. Da vidimo kako radi :D
  • 0
My world is not flat ,there are tousand ways to the botom , every way is a new EXPERIENCE,i choose DOWNHILL , what is you way ?
Postavljena slika
Postavljena slika

#4 misaxtr

misaxtr
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3059 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 04 March 2009 - 06:14 PM

Jedina stvar koju nisam svario na ovoj koncepciji rama je polozaj zadnjeg amorta...kada je suvo jos i nekako, ali kada je voda, blato i sl....
Inace Bomber se uklopio strava 8)
  • 0
Postavljena slika

MTB do groba a i posle...

#5 Webber92

Webber92
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 423 posts
  • LocationZajecar

Postavljeno 04 March 2009 - 06:27 PM

Ma radi kako treba nije mi pravio nikakve probleme... jedino oko ciscenja ... (nisam ni shvatio sta si hteo da kazes -.-) :D
  • 0
Postavljena slika
Postavljena slika

#6 misaxtr

misaxtr
  • Members
  • 3059 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 04 March 2009 - 06:34 PM

Pa upravo to - zalivanje svim i svacim sa zadnje gume. Suvise zajeban polozaj amorta. Daleko od toga da to ne funkcionise ili da ne radi - nego bi mene izludjivalo ciscenje istog.
  • 0
Postavljena slika

MTB do groba a i posle...

#7 Webber92

Webber92
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 423 posts
  • LocationZajecar

Postavljeno 04 March 2009 - 06:37 PM

hehe pa jbg takav je , pare za spark-a nemam :D a i genius mi dodje lepsi nego spark :D jes da bi voleo da imam ovaj nowi genius (naravno aluminium) ali koj zna koja je cena -.-
Cu da gurnem jedno kartonce da ga stiti :D
  • 0
Postavljena slika
Postavljena slika

#8 arioth

arioth
  • Members
  • 2939 posts
  • LocationMagnitogorsk

Postavljeno 04 March 2009 - 10:02 PM

Bajk je za pohvalu. Delovi solidni ali to je to. Samo ram mi bode oci covece. Kada gledam u genius kao bajk gledam ga a istevremeno nema ga. To je zbog njegove konstrukcije i dizajna. Nikako nemogu da se naviknem na ovaj Scott-ov koncept. Imao sam prilike da ga vozim nekoliko puta i uopste mi se nije svidjao ali jbg......... Mnogo predjenih kilometara i puno srece sa njime

p.s Stavi nesto sto nije Shimano :lol: :lol: :lol:
  • 0
Before you ask stupid questions, ask GOOGLE first

#9 zuba88

zuba88
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 893 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 04 March 2009 - 10:20 PM

bajs izgleda skroz svemirski, extra je
  • 0
........

#10 Webber92

Webber92
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 423 posts
  • LocationZajecar

Postavljeno 05 March 2009 - 08:08 AM

Fala
Pa posto ovde nista od jacih marki ne moze da se nadje to mi je sto mi je ,nesto ne verujem u Ram bikes (jedino bi voleo da imam Ram fr) a merida ima trenutno samo hardtailove , specialized ima cele bicikle i cene su daleko iznad mojih granica :D,GT sto mi se mnogo svidjaju modeli imaju samo onaj full sus bez zadnjeg amorta(ali ruzan model valjda GTX tako nesto),capriolo nema nista s full sus , cube isto nisu imali ramove , i ram koj je bio full sus to je bio sa santur amort nazad(ni njima ne verujem :D ) tako da samo je scott preostao.. Voleo bi ja mnogo sto sta ali ova SRBIJA je tolko jadna .... a da se kupi polovno , nije to to ,vise volim da otvorim kutiju da vidim upakovano garancija upustva...
  • 0
Postavljena slika
Postavljena slika

#11 gamzzy

gamzzy
  • Members
  • 3667 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 05 March 2009 - 08:30 AM

Dobro ti je legla viljuška.
Hoćeš li se takmičiti? Ili se samo vidimo na CB maratonu?
  • 0

#12 vladimir

vladimir
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 242 posts
  • LocationZrenjanin

Postavljeno 05 March 2009 - 09:41 AM

Bike je extra,ja sam veliki fan Scott-a :) .Nek te dugo sluzi.
Meni jedino sediste strci,a sve se da promeniti,inbus je chudo :)
  • 0

#13 Webber92

Webber92
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 423 posts
  • LocationZajecar

Postavljeno 05 March 2009 - 05:17 PM

veruj mi i meni sediste bode oce , a i ove sive felne ... sto se tice takmicenja cu da valjda idem letos u dimitrovgrad cisto da vidim moje mogucnosti ,prvi put cu da idem na trku...
  • 0
Postavljena slika
Postavljena slika

#14 genius

genius
  • Members
  • PipPipPip
  • 130 posts

Postavljeno 05 March 2009 - 05:30 PM

Dođi kod mene da ti prodam Selle Italia X0,ima da ti legne kao budali šamar. :mrgreen: Uzgred,kočnicu ćemo da montiramo sutra ili u Ponedeljak.Javi se da se dogovorimo!!!!! A za trku moramo malo da te spremimo :twisted:
  • 0

#15 Webber92

Webber92
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 423 posts
  • LocationZajecar

Postavljeno 05 March 2009 - 05:44 PM

heheh .. selle italia ... danas nisam svracao zbog proklete kise ... sutra dolazim da ovo napravimo :D :D
a za prireme cemo da se dogovorimo :D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
  • 0
Postavljena slika
Postavljena slika

#16 Webber92

Webber92
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 423 posts
  • LocationZajecar

Postavljeno 11 August 2009 - 02:57 PM

pozz ljudi ... uzo sam vilu ( vetj pre skoro mesec dana mozda i manje ) pala je rock shox reba sl pearl white ... zahvaljujuci anti fala josh jednom... izbatjitju slike za neki dan... a evo sad tju da vam ispricham jednu prichu o dogovoru sa lasicom ... chekam ga vetj 5.5 meseci da mi vrati novac koj smo dogovorili ( 150 evra ) skinuo mi je 50 evra zato sto sam mu SJEBAO VILU ! ( kako on kaze ) VOZETJI PO ASVALTU NI JEDNOM OFF ROAD.... no dobro ajde... sad je prestao da mi se javlja na telefon ne odgovara na poruke ... ? cisto nepostovanje ... kazite mi sta da uradim ? :)) dal da idem sutra odmah da ga tuzim ili da mu dam shansu sa mi vrati novac...
  • 0
Postavljena slika
Postavljena slika

#17 arioth

arioth
  • Members
  • 2939 posts
  • LocationMagnitogorsk

Postavljeno 11 August 2009 - 04:22 PM

Nije fer, nije fer, stvarno nije fer
hocu barem jedan dan da sam Sumaher
nije fer, nije fer, stvarno nije fer
daj mi, Boze, jedan dan da budem Sumaher

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • 0
Before you ask stupid questions, ask GOOGLE first

#18 Webber92

Webber92
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 423 posts
  • LocationZajecar

Postavljeno 11 August 2009 - 05:55 PM

hvala arioth... ma da to mi ne reshava problem ... ovo je stvarno sramota za REPREZENTATIVCA SRBIJE .... ja sam se jedva skrpio za tih 200 evra a da ne prichamo da sam josh u srednjoj skoli...
  • 0
Postavljena slika
Postavljena slika

#19 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5802 posts
  • Bajk:Moj, moj

Postavljeno 11 August 2009 - 07:26 PM

Unajmiš lokalne krimose za 300€ da mu slome koske i uzmu tih 150€ i onda oni odu i slome mu koske i uzmu mu tih 150€ i daju ti. Pa ako ti se isplati...

To za tuženje je tvoja reč protiv njegove. Ti ćeš da dovedeš dva svedoka da je vila bila sjebana on dva da nije. I šta onda?
Ako imate dogovor napismeno, to je drugo.
A ti ako ga zoveš 6x dnevno baš me čudi da ti se ne javlja :mrgreen:
  • 0

#20 Webber92

Webber92
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 423 posts
  • LocationZajecar

Postavljeno 12 August 2009 - 08:46 AM

dogovor je bio da mi on vrati novac ( 150 evra ) ali jebote el bi ga ti chekao 5 meseci ? ja sam 92 godiste EEEJJJ jedva se snalazim za novac ...! to je sramota.... a to za tuznjavu ... ja imam potvrde da sam mu poslao i pare i vilu... tako da .... ja mu pustim poruku ... i on netje da ogovori pa ga pozovem pa ni to ...
  • 0
Postavljena slika
Postavljena slika

0 članova čita ovu temu

0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika