Jump to content

Fotografije

Pogi challenge! 2025

pogacar climb race tadej

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
3 odgovora na ovu temu

#1 mhetlerovic

mhetlerovic
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 663 posts

Postavljeno 28 August 2025 - 09:58 AM

Slučajno mi ovo iskočilo na Instagramu pa sam se oduševio koliko su se ljudi dobro setili da naprave događaj - naime 12.10. se na Krvavecu gde je Pogačar osvojio svoju prvu juniorsku trku održava Pogi Challange. Ideja je da je broj prijava ograničen na 1.189, prvo kreću svi zajedno iz mesta gde je Pogačar odrastao, onda kreće uspon 13.9km/1.189m elevacije. Pogačar uspon kreće nekoliko minuta posle svih ostalih, koga god ne uspe da prestigne on će mu lično čestitati kao da je pobedio. 

https://pogichallenge.com/en/

Naravno sa 125 evra po prijavi nije baš jeftino za relativno kratak događaj, ali ja iskreno ne znam nijedan drugi sport gde ti možeš kao amater rame uz rame da se "takmičiš" sa ubedljivo najvećom zvezdom tog sporta trenutno. Svaka čast i na ideji i na tome koliko će to da doprinese razvoju turizma i dalje biciklizma za Sloveniju. Ja bih se sutra prijavio ali me blam što bih verovatno bio baš poslednji ubedljivo  :mrgreen:

https://www.instagra...g_web_copy_link

• 2

#2 Dusan011

Dusan011
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 15714 posts

Postavljeno 28 August 2025 - 10:11 AM

...ali ja iskreno ne znam nijedan drugi sport gde ti možeš kao amater rame uz rame da se "takmičiš" sa ubedljivo najvećom zvezdom tog sporta trenutno.

Red bull Foxhunt.

• 0

#3 mel

mel
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 413 posts

Postavljeno 28 August 2025 - 11:24 AM

da je Rogla u pitanju, pa da se i prijavim i da budem srećan i ponosan kad me pretekne :)

• 0

#4 mhetlerovic

mhetlerovic
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 663 posts

Postavljeno 28 August 2025 - 01:00 PM

Red bull Foxhunt.

Ok, fakat ovo nisam ispratio, ali je realno ipak Pogačar mnogo veća zvezda u globalnim okvirima od ljudi koji učestvuju u Enduro/DH takmičenjima, uz sav respekt za njih naravno. 

• 0

Also tagged with one or more of these keywords: pogacar, climb, race, tadej

0 članova čita ovu temu

0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika