Na kraju ću tačno da stavim staru gumu, ako se ne bude čulo, mleko i ćao.
Iskreno, da ne vozim bicikl svaki dan, terao bih u servis. Ali verovatno ću u tom slučaju zamoliti nekog sa foruma ko popravlja, sa ovim komercijala nemam dobra iskustva.
Zbog toga sam i počeo da učim kako sebi da sređujem bicikl, na nesreću ženi kojoj okupirm dnevnu sobu stana 
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pozdrav. Ja sam na mom bajsu imao sličan zvuk iz zadnje glave, kao neko krckanje ali dosta liči na ovaj zvuk koji si postavio na g drive. Zvučalo je kao da se lomi ta zaštitna plastika kod kasete, ali nije to.
Ja sam moj problem rešio tako sto sam originalni Alx rims menjao za dt swiss, ima slike u ranijim postovima, sa glavom 370, starija ali završava posao. Stavio sam H1900 i mogu reci da je kvalitet točka u odnosu na alx 2 klase više.
Takođe posle 2000km baterija mi izbacivala high temperature bez razloga, hvala bogu reklamirao sam to i prihvatili su, dobio sam novu bateriju. Kod mene igranka čitava sa bajsom.
Moje neko mišljenje je da je ta zadnja nabla malo slaba za obrtni moment koji bajs ima, kod mene čak nisu bile shimano kako piše u spec, nego neke bezimene.