Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Postavljeno 06 February 2026 - 01:28 PM
Na stranu što je čovek ludak, ali mene ovde interesuje i cena zapravo. Ok, ne znam tačno koja je specifikacija ovog bicikla i definitivno ima neke dobre komponente kao što je bežični dropper i kashima viljuška, ovako na prvi pogled. Ali kao ovo je bicikl koji je težak otprilike 15.5-16kg, dakle po računici ovog gospodina on ga prodaje za nešto malo manje od 8.000 evra, model iz 2023. godine. Pri čemu je nov Santa Cruz Nomad za 2026 godinu sa AXS komponentama (doduše bez bežičnog droppera i kashima viljuške) 7.700 evra... Deluje malo skupo ![]()
Postavljeno 06 February 2026 - 01:45 PM
Pozovi ga pa pitaj tačno šta te zanima...Na stranu što je čovek ludak, ali mene ovde interesuje i cena zapravo. Ok, ne znam tačno koja je specifikacija ovog bicikla i definitivno ima neke dobre komponente kao što je bežični dropper i kashima viljuška, ovako na prvi pogled. Ali kao ovo je bicikl koji je težak otprilike 15.5-16kg, dakle po računici ovog gospodina on ga prodaje za nešto malo manje od 8.000 evra, model iz 2023. godine. Pri čemu je nov Santa Cruz Nomad za 2026 godinu sa AXS komponentama (doduše bez bežičnog droppera i kashima viljuške) 7.700 evra... Deluje malo skupo
Da ne nagađaš...
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Postavljeno 01 April 2026 - 11:50 AM
Obratiti paznju, motor je zakljucan!
Smatram da je to vrlo bitno, da se navede, jer zakljucan motor je neupotrebljiv.
Postavljeno 01 April 2026 - 01:39 PM
Moram da se ispravim i izvinim.https://www.2bike.rs...n-4-smart-motor
Obratiti paznju, motor je zakljucan!
Smatram da je to vrlo bitno, da se navede, jer zakljucan motor je neupotrebljiv.
Znam da drugar trazi da kupi Smart motor, kada sam ugledao na oglasu, odmah sam mu prosledio.
Losa komunikacija i nerazumevanje izmedju njih, dovelo je do toga da shvati-motor je zakljucan.
Ali ne, FLOW je zakljucan, motor je u funkciji(makar mislim).
Tako da moj prethodni post, ne uzimajte u obzir.
Postavljeno 29 April 2026 - 02:05 PM
Problem je nastao kod prvog elektro bajsa za koji sam najviše bio zagrejan, gde nas je tek na licu mesta informisao da je baterija prazna, da nema vremena da je napuni makar malo, da je motor prešao 30 000km... Na konkretna pitanja dal je motor servisiran, u kakvom je stanju baterija, nije imao informacija. Ogradjivao se od svega, uz obećanje da će sutra/ prekosutra napuniti bateriju i javiti nam koliko očitava u ECO modu, kao i da opet dodjemo da probamo bicikl. Progutao sam knedlu i razočarano otišao kući jer sam došao po preporuci. Prošlo je nekoliko dana od tada, ali se Mladen nije oglasio.
Postavljeno 21 May 2026 - 09:44 PM
Verujem da je slučajna greška i nije namera prodavca da prevari jer cenovna razlika postoji između dva oglasa, u 105 di2, petici smanji cenu za 10%, drugu Caledoniu za 20ak% i to je neka realna cena

Sent from my CPH2747 using Tapatalk
Postavljeno 22 May 2026 - 09:46 AM
Ja bih isto rekao da je slučajna greška, u smislu gomila tih (pre)prodavaca objektivno nema pojma šta prodaje niti ulazi toliko u tematiku, došao mu bajs, video da postoji Caledonia 5 i to mora biti to
I kad pogledaš koliko se iscimao oko fotki i specifikacija jasno je da tako funkcioniše... Fakat je cena primerenija jeftinijem modelu, samo na njemu nije 105 Di2 nego Sram Rival, to bi trebalo da je ovaj model
https://99spokes.com...donia-rival-axs
A ovaj skuplji bi trebalo da je ovaj:
https://99spokes.com...nia-5-force-axs
Ja računam ako će neko da da 2000+ evra na polovan bajs makar će da istraži šta kupuje. Ako to ne radi onda jbg, može prodavac da ga zajebe što slučajno što namerno...
Postavljeno 22 May 2026 - 10:19 AM
Tesko da je kod ovog prodavca desno u pitanju da ne zna sta prodaje. Veoma verovatno je mehanicki udario petcu xD. Cene kod nas na oglasima su jos ludacke.... Sada se vise isplati traziti napolju dobar deal nego ovde kupovati bicikle sa upitnom istorijom.
Postavljeno 22 May 2026 - 11:32 AM
To se potpuno slažem da je za neke stvari bolje naći dobar dil napolju, na primer isti prodavac i Bike 24 (za dostavu u Nemačku, tako da ipak ima malo i dodatnog troška da dođe ovde). Ali kao dobijaš potpuno novi bicik, sa računom i svime za koju stotinu više i ne razmišljaš da li je nekome "pobegao", "ispao iz kamiona" i slično.
Edit: U stvari izgleda da je ovaj u oglasima model za 2025 godinu dok je ovamo model za 2026, tako da se još više isplati uzeti nov
Postavljeno 22 May 2026 - 01:40 PM
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika