Kad sednes jestea sve što je od preko "do jaja"...
mada na čije god da sedneš biće to do cajones! Pouka se da sama izvući...
Posted 12 August 2012 - 09:54 PM
Kad sednes jestea sve što je od preko "do jaja"...
Posted 13 August 2012 - 05:44 AM
Posted 13 August 2012 - 12:44 PM
Posted 13 August 2012 - 05:26 PM
Posted 13 August 2012 - 07:13 PM
Posted 13 August 2012 - 07:30 PM
Posted 13 August 2012 - 07:36 PM
Uzmas lepo specifikaciju delova a zanemaris sta pise na ramu i kupis onaj koji ima bolje delove.S'tim da ni POLAR ni GT kod mene nisu domaci jer ja nisam iz Srbije....U toj cenovnoj klasi su strani bicikli uglavnom osetno losiji izbor jer na njih placas carinu, a na domace ne, te uglavnom kod domacih samo iz tog razloga za iste pare dobijes vise.
Posted 13 August 2012 - 08:16 PM
amin!Uzmas lepo specifikaciju delova a zanemaris sta pise na ramu i kupis onaj koji ima bolje delove.S'tim da ni POLAR ni GT kod mene nisu domaci jer ja nisam iz Srbije....U toj cenovnoj klasi su strani bicikli uglavnom osetno losiji izbor jer na njih placas carinu, a na domace ne, te uglavnom kod domacih samo iz tog razloga za iste pare dobijes vise.
Posted 13 August 2012 - 09:14 PM
svi smo mi ovce bili ili ćemo biti u nekom trenutku , ljudima se nije svidela cena dok je imao shimano opremu , sad je dobro jeftinije sa ovim fabričkim
Posted 13 August 2012 - 10:18 PM
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D> =D> =D> =D> =D> =D>
ja znam da sam je prodo , a vi još o nama \:D/
u prethodnom postu sam vam objasnio kako šta , sad je red na vas da se izvinite za ružne reči i optuživanja zbog tuđih lažipozdrav
bee`ee...bee`ee...svi smo mi ovce bili ili ćemo biti u nekom trenutku , ljudima se nije svidela cena dok je imao shimano opremu , sad je dobro jeftinije sa ovim fabričkim
Posted 13 August 2012 - 10:24 PM
Posted 13 August 2012 - 10:36 PM
Što se mene tiče tvoj "flame" rad nije sporan, ukusi su različiti...Mislio sam narodu da je dobro, ne meni, bajs je takav kakav je ,ja ne prodajem delove nego pokusavam da unovcim hobi tj farbanje, a bajs kome se svidi kupitje ga, ovo mi nije ni prvi ni poslednji, do sada su me hvalili i niko nije imao problema samnom, i voleo bi da tako i ostane. Al posto smo mi balkanci , samo znamo da se izd..avamo na drugima, da vredjamo,da omalovazavamo tudj rad... Ajd momci
![]()
0 members, 0 guests, 0 anonymous users