Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Posted 20 April 2012 - 12:29 PM
"...nije bug, ali je stranica koju je tota naveo, privatna stranica prijavljenog korisnika na kojoj moze videti svoje oglase."
Znači, kad hoćete da pokažete svoje oglase, uđite u jedan i idite na "prikaži sve oglase ovog korisnika", a ne na "moji oglasi".
Posted 20 April 2012 - 12:34 PM
Posted 20 April 2012 - 07:48 PM
Ko je njega zaj*bao da je to Ti šraf
Šta mu je onda toliko teško da sve zajedno bude 33g
Ti šraf M5x35mm je 4,8g
http://www.dulight.f... ... ts_id=1250
ovaj je nekih 10-15g i srazmerno više košta
Posted 21 April 2012 - 11:22 AM
Posted 21 April 2012 - 02:58 PM
Ljudi ja razumem biznis ali ovo je oglas koji je usmeren da prevari one koji ne gledaju a ima dosta ljudi koje samo hoce da kupe bajs i ne mogu od gomile preprodavaca koji stida nemaju. Ne treba dopustiti da svako ispadne ovca, zar ovde samo nekorektni prodaju...naime covek kupi bajs za 300 eura i posle dva dana ga prodaje za 450...dajte stranicu gde cemo kaciti na vidno mesto ove enormne razlike u cenama, dajte malo solidarnosti...!!!!!
http://www.cikloberz...ow.php?id=52529
Posted 21 April 2012 - 03:36 PM
Posted 21 April 2012 - 03:54 PM
Tako je, pravo zboris! Jedno je kad se ugradis u normali, pa jos ako si podmazao bajs, zategao srafice...ali ovo sad vec prevazilazi sve mere...bukvalno ali BUKVALNO samo preprodavci daju oglase i strazare pored interneta pa cim se pojavi obican covek koji nesto prodaje po realnoj ceni oni reaguju u milisekundi!!!! Treba od njih narucivati i samo otkazivati robu...150 e razlike na 300 cenu....ej bre!!!!Nažalost mnogo je takvih ovde, i onaj koji bi stvarno kupio nešto da vozi i da ga služi ne može da dođe na red od preprodavaca sve ja to razumen da se neko ugradi 50e ali da kupi za 300 i što kažeš kroz dva dana prodaje za 450 e to je već pohlepa i bezobrazluk.
Posted 21 April 2012 - 04:20 PM
Ako mogu nesto da prodam za xxx(maraka,forinti,jena,zlatnih poluga) sigurno to nesto necu prodati za xx...mozda gresim?
https://youtube.com/@ionebike
Posted 21 April 2012 - 05:29 PM
Nista ne gresis.Ako mi odgovara proizvod i cena ja cu to pazariti(ic me ne zanima koliko je prodavac tu dobar) .
Ako mogu nesto da prodam za xxx(maraka,forinti,jena,zlatnih poluga) sigurno to nesto necu prodati za xx...mozda gresim?
Prva varijanta:
To sto je neko prodao nesto za 300 evra a kupac to (pre)prodao za 450 pa jos ako to manje-vise vredi te pare onda ne znam cemu frka.
Druga varijanta:
Ako to ne vredi 450 evra nego prvobitnh 300 onda mozemo da pljujemo pljackasa.
Koji je slucaj od ta dva, posto ne pratim MTB pa ne znam cene?
Posted 21 April 2012 - 05:38 PM
Nista ne gresis.Ako mi odgovara proizvod i cena ja cu to pazariti(ic me ne zanima koliko je prodavac tu dobar) .
Prva varijanta:
To sto je neko prodao nesto za 300 evra a kupac to (pre)prodao za 450 pa jos ako to manje-vise vredi te pare onda ne znam cemu frka.
Druga varijanta:
Koji je slucaj od ta dva, posto ne pratim MTB pa ne znam cene?
sigurno ne vredi 450, ali nije poenta, poenta je da se pokaze solidarnost jer iskusni kao ione sigurno nece nasesti, a nasesce neko noviji...poenta je samo da prevlada solidarnost medju biciklistima a ne preprodavacki nakot od kojih ne moze da se zivi!!!!
Posted 21 April 2012 - 06:08 PM
Posted 21 April 2012 - 06:24 PM
Posted 21 April 2012 - 06:41 PM
Posted 21 April 2012 - 08:37 PM
+1 & potpisA sto da ne vredi 450 sa ful xt 760 opremom.Ako je u odlicnom stanju vredi svaki euro.Ljudi ovo je drzava gde se prezivljava a trgovina je posten nacin zarade.A sto ne zamerite lepo i maloprodajama jer ipak oni kupuju od veleprodaje po nizim cenama.Neznam sto ste se toliko uzjogunili.Covek je bio brz i kupio za 300 da bi preprodao.A ako i ne proda njegov problem.
Nego pitanje.Da je nekim sticajem, nebitno kakvih okolnosti, taj bicikl nabavio za 100e, da li bi cena od 250e bila dranje?
Posted 21 April 2012 - 10:41 PM
U tom slucaju pljuvace se on sam, ni ti a ni ja mu za to necemo trebati....Druga varijanta:
...
Ne trebamo mu ni u jednoj varijanti!
mislim da je ovo ipak berza i tu vazi pravilo ko pre devojci...ali nije poenta, poenta je da se pokaze solidarnost...
i da ljudi ovde dolaze ili da kupe nesto za najmanji moguci iznos
ili da prodaju nesto za najvise novca koje mogu da "izvuku".
A ako je neko za solidarnost i biciklisticku "intimu"
postoji tema za trgovinu medju kolegama ili sl
gde kolege objavljuju koje delove zele da ustupe drugim kolegama.
Ponavljam da smatram da je krajnje neukusno komentarisati cene
narocito u ovoj temi koja je posvecena lukavim prodavcima
a ne brzim preprodavcima koji dizu cene i imaju vere u trziste
ili oglasima sa cijim se cenama ne slazemo.
Inace je bicikl sa oglasa za 450 EUR oznacen kao prodat!
Pu! #!#! nek komsiji crkne krava!
Mislim da takvom coveku,
koji zna da prepozna priliku i zna da je iskoristi,
treba dati da vodi neki ozbiljan posao
a ne da bude predmet pljuvanja ovde!
Posted 21 April 2012 - 10:55 PM
Ljudi, ovo je otvorena pijaca, u koju pristup imaju svi, ne samo biciklisti i ljubitelji biciklizma. Ne postoji ni način ni razlog da se uskraćuje pristup ljudima koji poštuju interna pravila oglašavanja. Niko tu nikoga ne tera da nešto kupi. Shvatite to tako i nemojte se nervirati zbog gluposti.poenta je da se pokaze solidarnost jer iskusni kao ione sigurno nece nasesti, a nasesce neko noviji...poenta je samo da prevlada solidarnost medju biciklistima a ne preprodavacki nakot od kojih ne moze da se zivi!!!!
Posted 21 April 2012 - 10:59 PM
=D>Mislim da takvom coveku,
koji zna da prepozna priliku i zna da je iskoristi,
treba dati da vodi neki ozbiljan posao
a ne da bude predmet pljuvanja ovde!
Da se razumemo, drug Tiosav ne izbiva iz zemlje preko 30 godina, a i u doba kada je bio na vecoj nadmorskoj visini svi smo bili jednaki, ali neki su ipak bili jednakiji.
No mislim da gazda jako mnogo gresi sto su oglasi ovde dzabe.Da nisu, tj. da posotoji nekakav uredjeni sistem placanja, provere, ocenjivanja, makar ne bi bilo ocekivanja da ce zarad nekog poimanja drugarstva trgovci sebi ogranicavati zaradu i cela prica bi bila mnogo jasnija.Ako nista drugo Despotovackim mesetarima bi bila skupa zabava da reklamiraju robu koja se nova sa racunom i garancijom po radnjama moze naci za manje pare ...
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users