Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Postavljeno 31 May 2011 - 11:32 PM
"Pomoć prijatelja" je super ideja i izgledala bi ovako:
"Imate tačno 30 sekundi da pomognete prijatelju tik..tak..tik..."
*KUPUJEM GIRVIN VECTOR ILI NOLEEN SUSPENZIJU
Postavljeno 01 June 2011 - 08:52 AM
Iste ovakve sam kupio kod kineza za 200 din prošli vikend, doduše nisu original ko ove iz oglasa
------------
Biciklom na posao
Postavljeno 01 June 2011 - 03:10 PM
Obratite pažnju na sedišteDame i gosopodo,ko voli drugovi i drugarice!!!
Predstavljam vam apsolutnog šampiona u kategoriji ludi prodavci za maj mesec!!!
Živooojiiinn Vidosavljeviććć!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.cikloberz...ow.php?id=39884
Neka moja piskaranja http://ja-pisem-posl...i.blogspot.com/
Postavljeno 03 June 2011 - 09:32 PM
1. kupiš na limundu za 400 din - http://www.limundo.c...-Ultima/2819921
2. posle par dana okačiš oglas na ciklobezi kako hitno prodaješ dres za samo 15 evra - http://www.cikloberz...ow.php?id=40305
3. profit
A pritom se nije potrudio ni sliku da promeni, samo iskopirao od istog lika od kog je kupio...
p.s. 100% je isti lik, u oglasu piše Prijepolje, kao i na limundu kad se klikne na pobednika aukcije.
Postavljeno 06 June 2011 - 03:06 PM
Sta je on tu tako strasno uradio da mora covek da se proziva
Platio dres 400+250(postarinu) i prodaje ders za 10-15e. Koliko kostaju ostali dresovi na berzi niko i ne pominje, a kad smo kod krpa mnoge se prodaju i po godinu dana i svi cute.
Prvo, ne prodaje dres za 10-15 evra nego za 15. Pa jednostavno nije u redu da nešto polovno preprodaješ po ceni višoj od duple, pa nije on planet bike pa da se tako ponaša
Za druge se slažem sa tobom, eto sad će i ovaj dres da se prodaje 2 godine, iako je "Hitno"
Postavljeno 06 June 2011 - 03:22 PM
Da li je cena razumna ili ne,to je već nešto drugo ali u konkretnom slučaju ne vidim ništa loše u tome što dečko pokušava da zaradi neki dinar,pa nije ukrao pobogu...
Postavljeno 06 June 2011 - 05:41 PM
Ovako, ako se dotični nije nimalo potrudio, kao da je pokušao da sve koji ovo prate omalovaži dajući iste slike i prezentaciju robe uz nepovoljnije cene. Time se samo postiže suprotan efekat. Čak sam siguran da i vi koji ga opravdavate, ne bi kupili tu robu pod "novim" uslovima.
Postavljeno 06 June 2011 - 06:22 PM
Ako bi mi trebalo to sto prodaje,i ako mi je cena ok,kupio bih bez problema veruj mi na rec!Apsolutno me ne zanima cena po kojoj je on nabavio,vec gore pomenuti kriterijumi.Ne bih se baš u potpunosti složio sa vama, a evo iz kog razloga: definitivno je poenta prodaje "kupiš po jednoj, prodaš po drugoj ceni ( uglavnom po većoj, a možda i po manjoj, to se zove gubitak). Ali, ako hoćeš da bude dobitak, moraš malo i da se potrudiš. Možda prvobitni prodavac nije lepo procenio navedenu robu, možda se nije potrudio da je prezentuje na pravi način (loše slike, loš opis...). Zato se valja angažovati da se kupcu to dopadne i da bude zainteresovan, pa da kupi tu robu, iako je nova cena možda i nepovoljnija po njega.
Ovako, ako se dotični nije nimalo potrudio, kao da je pokušao da sve koji ovo prate omalovaži dajući iste slike i prezentaciju robe uz nepovoljnije cene. Time se samo postiže suprotan efekat. Čak sam siguran da i vi koji ga opravdavate, ne bi kupili tu robu pod "novim" uslovima.
Sto se tice prezentacije robe,tu si u pravu,krivo mi je kad vidim da odlicni bajsevi stoje neprodati mesecima,a imaju sasvim korektnu cenu a sve iz razloga sto se prodavac nije potrudio da ga malo bolje predstavi.A ima i ovih sto prikrivaju pravo stanje bajseva raznim marifetlucima od kojih je naj ocigledniji mokar bajs-kad ga poprskaju crevom sija kao iz radnje,a kad se osusi katastrofa!!!
Postavljeno 06 June 2011 - 06:36 PM
Kad nešto prodaješ, definitivno moraš da se staviš u ulogu onog koji to kupuje. Samo tako možeš da budeš korektan i objektivan prodavac, a ne kao neki koji priželjkuju da se pojavi "budala" (kako i sami zovu tog kupca koji bi im to kupio).
Postavljeno 06 June 2011 - 07:04 PM
Ali u ovom slucaju posredstvom clana foruma smo dosli do informacije da neko pokusava da ostvari profit od 7eura,dakle sticajem okolnosti smo saznali poreklo i prvobitnu cenu robe,sto za drugu ponudjenu robu na CB uglavnom ne znamo!Pa, jedino opravdanje da nešto što si prvo video, a nisi kupio, kupiš po većoj ceni je da u prvom momentu nisi imao novca ili ti nije trebalo u tom trenutku.
Kad nešto prodaješ, definitivno moraš da se staviš u ulogu onog koji to kupuje. Samo tako možeš da budeš korektan i objektivan prodavac, a ne kao neki koji priželjkuju da se pojavi "budala" (kako i sami zovu tog kupca koji bi im to kupio).
Decko je samo prema sebi lose postupio jer je zarobio 700din na ko zna koliko vremena dok ne proda taj dres,a drugi pa i potencijalni kupac ne trpe apsolutno nikakvu stetu od njegovog diletantskog pokusaja trgovine.
Postavljeno 07 June 2011 - 12:12 PM
al je ovde prskalo ulje,a posle "radio"korektor...¸
Fali i malo sastavnih delova,ali ne i ogrebotina...
Bitno je da su u "odličnom stanju"
Dođe mi da dam 50 e,samo da vidim šta se krije iza one crne,neoriginalne budževine-gumice na kraju creva na zadnjim klještima
Ko ovo kupi,neka mu je sa srećom
Postavljeno 08 June 2011 - 12:37 PM
[attachment=0]Prodajem kljesta za disk... - Mtb - CikloBerza.png[/attachment]
Tako da je diskutabilna i tvrdnja da su nova obzirom da se vide tragovi korišćenja na njima pogotovu na mestima gde je bio montiran adapter.
*KUPUJEM GIRVIN VECTOR ILI NOLEEN SUSPENZIJU
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika