Menjac je visoko kvalitetan , a da ne bi pricao mnogo slike vrede vise od reci pa procenite sami.
Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Postavljeno 22 May 2011 - 02:46 PM
Pa pazi
Jako uspesno poslujem ovo je samo mali beznacajni deo.
Ja se bavim servisom bicikala , ovo je moja standardna cena i van limunda.
Ljudi iz celog gradica , kao i iz ostalih mesta dolaze kod mene na servisiranje bajseva .
Svi su zadovoljni mojim radom . Niko se nije dosad pozalio.
Sitne popravke kao stelovanja menjaca i slicno gde se ne moraju menjati delovi ne naplacujem i zato mi poso cveta i imam dosta musterija .
A ja licno ovaj menjac nabavljam po mnoooogoooo manjoj ceni od ove koju si ti naveo.
Inače gospodin je iz Jošaničke Banje za sve koji bi želeli da "servisiraju" bajk kod njega.
Č`oek tako radi "POSO"!
*KUPUJEM GIRVIN VECTOR ILI NOLEEN SUSPENZIJU
Postavljeno 22 May 2011 - 09:41 PM
Šta to beše moral!?Jbt samo sto ti nije rekao prevarant sam pa šta al mi dobro ide.
Prevaranata i naivnih kupaca je nadavek bilo i biti će!
Tu smo da opažamo i obaveštavamo jedni druge o sličnim lihvarima.
Bar na ovom forumu ako drugde i drugačije ne možemo.
Postavljeno 22 May 2011 - 10:13 PM
SRAM ih bilo.
Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!
Postavljeno 22 May 2011 - 10:27 PM
Postavljeno 23 May 2011 - 06:16 PM
Naime zeleo bih da pohvalim prodavce tj. radnike iz Planet bikea. Kakav sam baksuz, u dve prodavnice mi se desi ista stvar. U V.Stepe kupim pumpu i kad sam dosao kuci vidim da ne moze da stane u torbicu na bajsu. Sta cu, odem sutradan i oni mi vrlo ljubazno omoguce da uzmem drugu.
Pre neki dan opet. Ovaj put kod Arene, odem da kupim felnu i torbicu ne bih li bar malo olaksao ruksak, kad ono nemaju onu sto sam zeleo. Ponude mi manju i ja je uzmem iako je bas mala. Reko' dobro ce doci bar za telefon i aparat, da mi budu pri ruci. Medjutim, dodjem kuci i imam sta da vidim. Torbica ne moze na moj bajs. Ocigledno nije predvidjena za xxl ram vec za neki manji. Ajde opet u radnju. Ne znam da li je Zegger nesto urgirao ili ne, ali covek koji mi je prodao torbicu je bez razmisljanja ponudio da vratim torbicu, uzmem natrag novac ili zamenim za nesto.
Kad jos na to dodam moju fobiju od kradje bicikla koju sam zaradio od Novosadjana (cak su mi nudili da zakljucam bicikl), ostaje mi samo da ih javno pohvalim.
Lukavo sa njihove strane. Na ljubaznost te navuku da dodjes opet.
Postavljeno 24 May 2011 - 07:19 PM
5500km-2010
6400km-2011
3800km-2012
6080km-2013
7660km-2014
8500km-2015
5000km-2016
Moj zanat mi je dao vrh sa koga ću pasti“... Ako ste dostigli vrh, onda i pad može da bude veličanstven!“ D.V
Postavljeno 24 May 2011 - 09:12 PM
Postavljeno 24 May 2011 - 09:25 PM
e sio mi ga Djura sto je bolji od XT pogona http://www.cikloberz...ow.php?id=39620
Hahaa...to je bre kampanja!
Bolji od XT-a!
......................................................... preporučeno od društva ljubitelja i prodavaca Truvativ i SRAM-a.![]()
Postavljeno 27 May 2011 - 11:38 PM
Predstavljam vam apsolutnog šampiona u kategoriji ludi prodavci za maj mesec!!!
Živooojiiinn Vidosavljeviććć!!!!
http://www.cikloberz...ow.php?id=39884
Postavljeno 28 May 2011 - 07:08 AM
e sio mi ga Djura sto je bolji od XT pogona http://www.cikloberz...ow.php?id=39620
Ako nisi probavao Stylo nemoj da pricas, imao sam XT na vise bajkova (imam i sada), taj Stylo jednostavno bolje radi (salta) nego XT, a i nesto je laksi (i nesto skuplji na netu, pogledaj i sam) tako da pricate bezze...
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika