Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Postavljeno 06 April 2011 - 08:53 AM
Postavljeno 06 April 2011 - 01:00 PM
http://www.cikloberz...ow.php?id=32072
Cene neću da komentarišem,ali težinu bajka,starost i XT kočnice...Moram
Postavljeno 06 April 2011 - 01:09 PM
*KUPUJEM GIRVIN VECTOR ILI NOLEEN SUSPENZIJU
Postavljeno 06 April 2011 - 05:39 PM
vezano za rucice kocnica bilo bi normalno da:
ako pise "pr+z" dobijes 1 par rucica, tj levu i desnu
(nije mi jasno ono pr+z, kao da oni znaju kako moja malenkost
ili bilo ko drugi, vezuje(m) rucice kocnica sa celjustima,
mozda "moto-style"?!?! Verovatno nisu nikad ni culi
Jeste kolicina 1,
ali je jedinica mera PAR a ne komad,
pod uslovom da pise "pr+z"
ili jos bolje "l+d"
E, sad...kad ti stignu (drzim ti palceve) DVE
rucice kocnica, primetices da je jedina razlika u njima
polozaj vijka koji steze rucicu za sipku upravljaca
(iliti volan/korman) tako da je moguce da ih zaista broje na komad.
@djordje_xc
vezano za celjusti kocnica, V-brake...
a bogami i za plocice/pakne disk kocnica
uvek treba proveriti sta znaci PAR!
Da li je PAR dva kraka celjusti koja cine jednu celinu, tj jednu kompletnu celjust
ili par cine dve kompletne celjusti, tj. cetiri kraka.
tj. da li je PAR pakni za disk cetiri plocice za dvoje celjusti
ili samo dve plocice za jednu celjust.
Najbolje je pitati DA LI JE TO DOVOLJNO ZA TOCAK ILI ZA BICIKL?
Mislim da ovakvo dvosmisleno "oglasavanje" predstavlja odredjenu vrstu prevare
jer bi prodavac trebalo jasno i nedvosmisleno da predstavi artikal koji prodaje
a u ovom slucaju je (namerno ili ne) ovakvim opisom doveo kupca u zabludu.
Takodje smatram da takve kupce treba maksimalno ispljuvati
i ovde na berzi i u svakoj drugoj prilici
jer nisu dostojni dobrih kupaca.
Izbegavati pod obavezno
Postavljeno 06 April 2011 - 06:03 PM
@vasa93
vezano za rucice kocnica bilo bi normalno da:
ako pise "pr+z" dobijes 1 par rucica, tj levu i desnu
(nije mi jasno ono pr+z, kao da oni znaju kako moja malenkost
ili bilo ko drugi, vezuje(m) rucice kocnica sa celjustima,
mozda "moto-style"?!?! Verovatno nisu nikad ni culi).
Jeste kolicina 1,
ali je jedinica mera PAR a ne komad,
pod uslovom da pise "pr+z"
ili jos bolje "l+d"
E, sad...kad ti stignu (drzim ti palceve) DVE![]()
rucice kocnica, primetices da je jedina razlika u njima
polozaj vijka koji steze rucicu za sipku upravljaca
(iliti volan/korman) tako da je moguce da ih zaista broje na komad.
Rucice su dvolicne, znaci mogu da se montiraju i kao leva i kao desna. To je bio njihov argument.
Izbegavati pod obavezno
Verovatno mislis prodavce??
Postavljeno 06 April 2011 - 07:49 PM
Postavljeno 06 April 2011 - 08:03 PM
Izbegavati pod obavezno
Verovatno mislis prodavce??
SIGURNO mislim na PRODAVCE
i SIGURNO sam POGRESIO! =D>
Ne mogu da verujem sta sam napisao
Sorry, greKša!
Postavljeno 06 April 2011 - 09:34 PM
Potpuno se slazem. Ja sam mislio da imalo znaju sta rade, ali ocigledno ne. Barem nije tesko napisati komplet se sastoji iz toga i toga, ali eto...
@vasa93
Nemam reci. Pise lepo prednja + zadnja a posalju jednu, strasno. Ja sam eto nekim slucajem bar to dobio kako treba, tj. dve rucice.
Postavljeno 06 April 2011 - 09:36 PM
Drugar je nasao u odlase prednji i zadnji menjac deore m 511 za 25 eura i zamoli me da porucim posto on nije u mogucnosti da primi posilju.Pogledam ja oglas kad stvarno na slikama bez crtice jedne.Pogledam ko prodaje kad ono kolega sa foruma.Ok ja telefon u ruke i okrenem kolegu i lepo se dogovorimo da ce poslati postexpresom.Danas stize posiljka od njega i Svete koji mi je POKLONIO adapter za sticnu.Otvorim paket svetin i mislim se hvala Sveto,a zatim otvorim od kojege i prvo vadim prednji menjac i vidim sve ok,zatim vadim zadnji menjac a ono kad mi nije odpala kosa koju nemam.Menjac izubijan na sve strane,pa da je vozio DH nebi bio tako izubijan.Ali zafarban pa se nevidi da fali boje.I tako sad lepo drugar moze da pomisli da sam zamenio menjac i njemu uvalio izubijanog.Pozovem kolegu
i pitam sta je bre ovo,a on kaze pa tehnicki je ispravan,i ako mi se ne svidja da vratim.Sliku cu sutra okaciti pa vi procenite koliko vredi takav menjac.MENE BI BILO SRAMOTA DA GA I STAVIM TAKVOG U OGLASE.A kolega ce se prepoznati u ovom postu i reci ce neku rec ako je covek,ali cisto sumnjam.
Javljam se i javno izvinjavam, slika ume ponekad da zavara, stavio sam je u originalu. Menjac je tehnicki 101% ispravan, i garantujem da moze da gura celu sezonu.
Srdacan pozdrav.
2011: 6021 km
Google Picasa album: http://picasaweb.goo...avle.specijalac
Putopisi sa mojih ciklotura: http://pavlerandjelovic.wordpress.com/
Postavljeno 06 April 2011 - 09:48 PM
Postavljeno 06 April 2011 - 10:01 PM
@vasa93
Nemam reci. Pise lepo prednja + zadnja a posalju jednu, strasno. Ja sam eto nekim slucajem bar to dobio kako treba, tj. dve rucice.
Niste me razumeli, nismu mi poslali jos uvek. Zvao sam ih da proverim sta je sa paketom i onda su mi servirali tu informaciju da je u pitanju samo jedna rucka. Medjutim trazio sam da provere to i da mi jave. Onda sam ih preko skaypa kontaktirao i rekli su mi da su proverili i da su ipak u pitanju dve rucke! Sutra bi trebalo da posalju paket, videcemo hocu li biti srecnih ruku!
Postavljeno 07 April 2011 - 01:28 AM
Nije stvar u tome dali ce da gura ili ne vec u tome da si stavio slike na koma se sve lepo vidi prvo bi te svi ismejali posto za te pare DEORE model star 6 godina nesme da ima ni trunkicu ogrebotine.Znaci SA PEDERCICEM ne zelim vise ni da pricam.Lepo sam se predstavio,a nisam se ni cenkao pa si mogao da kazes istinu.A jel po tebi sezona dovoljna pa svake da sklapamo nove bicike aaa.Drugar je nasao u odlase prednji i zadnji menjac deore m 511 za 25 eura i zamoli me da porucim posto on nije u mogucnosti da primi posilju.Pogledam ja oglas kad stvarno na slikama bez crtice jedne.Pogledam ko prodaje kad ono kolega sa foruma.Ok ja telefon u ruke i okrenem kolegu i lepo se dogovorimo da ce poslati postexpresom.Danas stize posiljka od njega i Svete koji mi je POKLONIO adapter za sticnu.Otvorim paket svetin i mislim se hvala Sveto,a zatim otvorim od kojege i prvo vadim prednji menjac i vidim sve ok,zatim vadim zadnji menjac a ono kad mi nije odpala kosa koju nemam.Menjac izubijan na sve strane,pa da je vozio DH nebi bio tako izubijan.Ali zafarban pa se nevidi da fali boje.I tako sad lepo drugar moze da pomisli da sam zamenio menjac i njemu uvalio izubijanog.Pozovem kolegu
i pitam sta je bre ovo,a on kaze pa tehnicki je ispravan,i ako mi se ne svidja da vratim.Sliku cu sutra okaciti pa vi procenite koliko vredi takav menjac.MENE BI BILO SRAMOTA DA GA I STAVIM TAKVOG U OGLASE.A kolega ce se prepoznati u ovom postu i reci ce neku rec ako je covek,ali cisto sumnjam.
Javljam se i javno izvinjavam, slika ume ponekad da zavara, stavio sam je u originalu. Menjac je tehnicki 101% ispravan, i garantujem da moze da gura celu sezonu.
Srdacan pozdrav.
Postavljeno 07 April 2011 - 09:13 AM
Goran je na CB oglasio da prodaje polovne dečije biciklističke gaće u odličnom stanju za uzrast od 10 do 12 godina po ceni od 6e + troškovi transporta. Dobio sam pošiljku koju sam platio 970 dinara!! Moj sin u aprilu puni 9 godina i uzeo sam ih za njega. Kada sam otvorio pošiljku iznenadio sam se koliko su bici-gaćemale(malecne).Za sina ni pogledati. Probala je kćerkica koja u maju puni 6 godina i taman su za nju.
Ona ima 20-ak kilograma.A gaće i nisu baš u odličnom stanju.Sve u svemu,bacio sam 970 dinara i malo se nervirao. "LJudi" su za par stotina dinara spremni svašta da urade. Ako ima sumnje u ovo što sam napisao,reci te,postaviću fotografije.
Postavljeno 07 April 2011 - 09:49 AM
@vasa93
Niste me razumeli, nismu mi poslali jos uvek. Zvao sam ih da proverim sta je sa paketom i onda su mi servirali tu informaciju da je u pitanju samo jedna rucka. Medjutim trazio sam da provere to i da mi jave. Onda sam ih preko skaypa kontaktirao i rekli su mi da su proverili i da su ipak u pitanju dve rucke! Sutra bi trebalo da posalju paket, videcemo hocu li biti srecnih ruku!
Hahaha, sad mi javljaju da su im opet poslali pogresne rucice jer se rucice vode pod pogresnom sifrom i da ustvari uopste nema rucica SD7!
Definitivno odustajem od totalbike-a!
Postavljeno 07 April 2011 - 10:14 AM
Stvarno ne mogu da verujem kakvi se proizvodi prodaju pod opisom "izvanredno stanje".
A ovo sa krs menjacem i slikom uzetom sa neta je klasicna prevara.
Hahaha, sad mi javljaju da su im opet poslali pogresne rucice jer se rucice vode pod pogresnom sifrom i da ustvari uopste nema rucica SD7!
![]()
Definitivno odustajem od totalbike-a!
Lepo rekoh, oni su firma u pokusaju. :-&
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika