Pa prihvati,ako nisi clan,ne kosta te nista,a taj neko preko cijeg linka ides,dobice 100 kinti kredita na Limundu.E, meni stigao poziv da se priključim Limundu! "Postani kao i ja član Limunda" sa mejla srece.dete (?!) od neke marine (baš tako, sa malim slovom). Mislim, kad neko ne ceni sebe...
Jel' to neka zajebancija ili šta već?
Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Posted 24 March 2011 - 10:53 PM
Posted 25 March 2011 - 11:40 AM
Kao prvo, jednom sam i ja hteo da se registrujem na Limundu (tj. informisan sam), ali sam na kraju odustao jer ga najverovatnije ne bi ni koristio. Dovoljna mi je i Cikloberza i Ciklonaut.Limundo koristim oko godinu dana i Legionar je potpuno u pravu. =D>
Bilo bi korektno da se nblexel čoveku izvini, a sledeći put da se predhodno informiše, a ne da generališe stvari.
Evo Igor je već napisao ono što sam ja hteo.Mislim na nblexel nije mislio ni na koga posebno
nego pravio paralelu izmedju avansa na limundo-u
i pouzeca koje je (cini mi se) najcesce na berzi.
E da, ako sam bilo koga slučajno uvredio, ili se našao neko uvređenim, ja se ikreno iskreno izvinjavam, jer mi to uopšte nije bila namera.
Pozdrav kolege po pedali.
Posted 26 March 2011 - 12:30 AM
Tako da mi definitivno više odgovaraju CB i CN.
Posted 26 March 2011 - 08:36 AM
Sa fiksnom cenom mozes da prodajes i na limundu.Kad bolje razmislim, ipak mi više odgovara da sam procenim koliko nešto što prodajem/kupujem vredi, pa da postavim cenu na osnovu toga, nego da čekam da li će dostići neku realnu vrednost ili ne. Pogotovu za skuplje i vrednije stvari, to čak volim da vidim i uživo.
Tako da mi definitivno više odgovaraju CB i CN.
Posted 26 March 2011 - 04:23 PM
Ocigledno da nisam rodjen za ovaj posao .
Posted 26 March 2011 - 04:36 PM
Verovatno si u pravu. Ali zato verovatno svi naduvaju cenu jer "znaju" da moraju da spuste. Onda okaci oglas neko sa realnom cenom pa i nizom i ne moze da proda jer svi hoce za manje para nego sto pise. I covek opet ne moze da proda.Tu ti je psihologija trgovine, dečko. Ako skine bar malo, oseća kao da se izborio za nešto.
A danas je tako teško za nešto se izboriti.
Posted 26 March 2011 - 05:15 PM
- Rešio da prodam Ladu karavan koja mi je služila za prevoz robe. Već dve godine je registrujem tako reći bezveze. Oteram kod majstora limara da pogleda, kaže nemaš računa da je radiš. Ja mu ponudim za dvesta evra, da je sredi i uda, pa da zaradimo i ja i on, ako može. On, što za dvesta, malo je, ja, ma neću više da je gledam, samo da se ratosiljam. Posle nekoliko dana, javi mi, šaljem ti kupca. Dolazi lik, vi prodajete ladu, ja, a on ko' iz topa, a jel može za stopedeset? Ja,marš napolje! I onda je lepo okačim na polovne automobile za dvestapedeset, javi mi se njih preko dvadeset, a prvi iz kg, kome je trebala za zamenu staro za novo i plati traženo bez reči.
Što bi se reklo, ima gu raznih, pa ti sad vidi šta ćeš i kako ćeš.
Posted 26 March 2011 - 05:56 PM
Posted 26 March 2011 - 06:02 PM
Dao bi ga za 200 da je neko pristao. Na kraju nisi hteo da ga daš za 250, za koliko si imao ponudu. Ajd mi objasni tu matematiku, leba ti.Zimus sam ga prodavao za 200, pa su obarali na 180,pa sam podigao na 250, pa su obarali na 200,220, e onda sam poigao na 280 i javio se jedan lik za 250
.Toliko sam se nervirao da sam digao ruke od bilo kakve prodaje.
Posted 26 March 2011 - 08:40 PM
Da,naravno da mozes,ja recimo stavim bas tih sedam dana koji te nerviraju,prosto da bi sto vise ljudi videlo aukciju,a samim tim i bolju cenu mozes da izvuces.Nije ni limundo operisan od raznih marifetluka,tipa 2-3 naloga sa kojih se vestacki podizu cene,i povecava broj ponuda,a samim tim roba dolazi na prvu stranu TOP AUKCIJE.Da ali mozes sam da izaberes koliko ce ti trajati aukcija.Pa i fudbal se igra 90 minuta, a na kraju pobede Nemci.
Naravno to pali kod vecine ljudi,ali ako malo razmisljas i prigusis pohlepu,tesko da mozes biti zeznut na Limundu.Ja imam preko 80 pozitivnih ocena,i kupio sam brdo stvari i nemam ama bas ni jedno lose iskustvo.Tako da ga ja od srca preporucujem
1 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users
-
Bing (1)