Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Postavljeno 20 January 2011 - 09:18 PM
hahahahamoj čovek...kapira i nije zaslepljen....
jaaao samo kad se setim onih sunđerastih gripova, bilo je nešto kao:
"verovatno ih je NASA razvila"
Postavljeno 20 January 2011 - 09:24 PM
Ali sigurno si video da je bio smajli iza toga....znači šala....tačnije parodija na one jastuke sa TV šopahahahahamoj čovek...kapira i nije zaslepljen....
kaže neko ko za neke najobičnije krš low-budget delove veli da su najbolji na svetu....
jaaao samo kad se setim onih sunđerastih gripova, bilo je nešto kao:
"verovatno ih je NASA razvila"
Postavljeno 20 January 2011 - 09:30 PM
tvoji oglasi su parodije zdravog razuma.... ja ne razumem kako neko može da napiše toliku gomilu nebuloza na jednom mestu...Ali sigurno si video da je bio smajli iza toga....znači šala....tačnije parodija na one jastuke sa TV šopa
Postavljeno 20 January 2011 - 09:31 PM
koliko sam iz dosadasnjih postova video,glavonja nikog nije uvredio,nije agresivan,prihvata salu,za razliku od nekih rano banovanih clanova (tipa Hermida)..
Tako da mislim da bi on ladno mogao da nastavi druzenje sa nama ovde,ali samo pod uslovom da manje kucka po tastauri,a vise da cita,mozda nesto i nauci od nas,i uvidi da ne zna bas mnogo o samom biciklu...
Postavljeno 20 January 2011 - 09:43 PM
Postavljeno 20 January 2011 - 09:43 PM
Mislim ovih 12km je stvarno mnogo, sta da kazem...
Postavljeno 20 January 2011 - 09:47 PM
5 deteta imas i pravis policajke.Neces se leba od toga najesti.A hitler je barem bio ozbiljan u svojim delima.Nego evo stvarno ako mozes da mi odgovoris ozbiljno.Odakle ti one cene koje si naveo za delove sa onog custom bikea.na kraju kraje va čovek mora od nečeg da hrani petoro dece...pređem zimi nešto malo i zavisi od posla dana da li je blatio sneg ili nešto treće ali dnevno minimum 12km kad je gadno...ali to je ono više tipa kuliranje , policajke po ledu i snegu, ali 12 je minimum jer iz mog mesta idem u grad i nazad svaki dan...a da pročitao sam svaki vaš komentar i naučio sam samo da me ne volite podjednako kao Hitlera(čast izuzetcima) ....i da izgleda da će nažalost biti blato mesto belih vragolija
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika