Jump to content

Fotografije

Lukavi prodavci i tako to na tu temu...

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
8736 odgovora na ovu temu

#2801 Sherif_Gile

Sherif_Gile
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 566 posts
  • LocationNiš

Postavljeno 19 January 2011 - 12:17 AM

Ovaj je zabavan k'o crtani film :)
  • 0
Svi vi koji hoćete da menjate ljude oko sebe uzmite gibanj od kamiona i tek kad budete naučili kako da ga ispravite pokušajte da ispravljate ljude

Neka moja piskaranja http://ja-pisem-posl...i.blogspot.com/

#2802 glavonjagrob

glavonjagrob
  • Members
  • Pip
  • 25 posts

Postavljeno 19 January 2011 - 08:43 PM

Ovako ja sam ovaj prodavac i hvala vam na reklami jer nikad više nisam bicikala prodao što na Limundu što privatno....ljudi dolaze iz cele Srbije skoro sam prodao liku bajs....doašo iz Leskovac :)))....ja se bavim bajsovima 20 godina od popravki prodaja do naravno vožnje....ajde sad navedite koja cena za koji deo nije tačna i šta ste vi postigli u životu osim što pljujete na sve što nemate, ne razumete....kladim se da većina od vas sanja deore opremu i misli da je to najbolje što može u Srbiji...pa naravno. Ja sam vozio i probao sve što se kotrlja po Srbiji i dodajte 1000. Ne želim nikog da vređam ...ali za mene govore 80 i nešto pozitivnih ocena....verovatno sam to sve sam napisao. Ako bicikl koji ja prodajem košta 500dinara ...koliko li košta rog star 30 godina. Neko je spominjao brzinomer to što je on slepac pa zna samo za sigmu koja košta i do 46000 a nema ni pozadinsko osvetljenje, ali zato meri otkucaje srca...kao da je to zdravom čoveku potrebno i kad već pljujete zapitajte se po čemu....po tom brzinomeru od 46000 ili po meni s kojim niko osim vas koji me niste upoznali nije imao zamerke. Pozdrav
  • 0

#2803 Allex

Allex
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1475 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 19 January 2011 - 09:08 PM

Prvo,dobrodosao na CikloBerzu.. :D

ja se bavim bajsovima 20 godina od popravki prodaja do naravno vožnje

Da se iole ozbiljno bavis biciklima ne bi tresao svakojake nebuloze i kojekakve kojestarije.. :roll:

kladim se da većina od vas sanja deore opremu i misli da je to najbolje što može u Srbiji...pa naravno

[-X #-o

Ja sam vozio i probao sve što se kotrlja po Srbiji i dodajte 1000

Svaka cast,kako nista nista ne nauci iz svih tih voznji?

Bre drugar ti si ovde postao urbana legenda,konacno da te i upoznamo,makar i preko tastature.. :mrgreen:
  • 0

#2804 Vorda

Vorda
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4577 posts
  • LocationZrenjanin

Postavljeno 19 January 2011 - 09:19 PM

glavonja os ti sredimo kafance.Ima pile pa mozes i ti :mrgreen:
  • 0
puno znoja,malo krvi

#2805 glavonjagrob

glavonjagrob
  • Members
  • Pip
  • 25 posts

Postavljeno 19 January 2011 - 09:23 PM

pa brate ja moram da napravim priču da bih prodao bicikl....zašto kompanije troše toliko novaca na nerealne reklame....stvarj je štop ja ne prodajem bicikle preko oglasa nego ili lično ili limundo/kupindo ....ako treba da pišem serijske brojeve i oznake ok, ali i ja to ne bih razumeo bolje će ići ako mu ja ispričam šta i kako....ako se niko nije žalio što se vi žalite....ljudi ako ne kupuju lično dobiju robu....mogu odmah da je vrate i da ne plate ....meni se hvala Bogu nije dešavalo. Kad plate ne trče odmah da mi daju pozitivnu....nego prvo provozaju isprobaju....može proći danima i ništa, ali na kraju moraju da ocene da li odmah ili posle 15 dana...i ima samo tri opcije po neg i neutralna ocena sa komentarom koliki god mogu da napišu
  • 0

#2806 Vorda

Vorda
  • Members
  • 4577 posts
  • LocationZrenjanin

Postavljeno 19 January 2011 - 09:30 PM

sve to stoji ali na ovom forumu ima puno strucnjaka sto se tice biciklova i stvarno je taj bajs smesan a pogotovo cena,jel za te pare moze da se kupi bre bajs sa deore xt opremom recimo m760.Pogledaj u pimp my bike sta voze ljudi na ovom forumu ba ces videti da ima u srbiji mnogo dobrih bajseva.
  • 0
puno znoja,malo krvi

#2807 Vorda

Vorda
  • Members
  • 4577 posts
  • LocationZrenjanin

Postavljeno 19 January 2011 - 09:34 PM

evo recimo moj favorit i po kvalitetu i izgledu viewtopic.php?f=35&t=3710&st=0&sk=t&sd=a i onda nismo culi za bolje od deore
  • 0
puno znoja,malo krvi

#2808 misaxtr

misaxtr
  • Members
  • 3059 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 19 January 2011 - 09:57 PM

Druže moj, prijateljski savet - mani se ćorava posla i - hajde da kažem "prepucavanja" sa nama ovde. Apsolutno nema potrebe za tim, jer je već dovoljno izvučeno iz tvojih opisa. Ti radi svoj "posao" tamo, mi ćemo ovde i mirna stvar. U suprotnom, mogli bi ljudi da počnu da pišu komentare i "tamo".
Nema potrebe niti bilo kakvog razloga da se "dokazuješ" na ovom mestu.
  • 0
Postavljena slika

MTB do groba a i posle...

#2809 nblexel

nblexel
  • Members
  • 1137 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 19 January 2011 - 10:02 PM

pa brate ja moram da napravim priču da bih prodao bicikl....

budimo realni, lažeš ljude :^o
  • 0
Haro X6

Definition of freeride: Ride and feel free! [Richie Schley]

#2810 Allex

Allex
  • Members
  • 1475 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 19 January 2011 - 10:12 PM

pa brate ja moram da napravim priču da bih prodao bicikl....

budimo realni, lažeš ljude :^o

Pa,to nije nase,svako ima prava da hvali svoju robu kako zeli..
Ali ako se ovde javi bilo ko sa nedoumicom oko kupovine nekog bicikla,uvek cu biti iskren i pomocicu kao da za sebe gledam bicikl..a verujem da ce svi na forumu da urade isto..
I da zavrsim,nismo ti mi pravili ili kvarili reklamu,ili se zalimo kako kazes jer niko nema nista od toga(sem malo smeha),samo smo zapazili tvoje vickaste oglase sto i nije tako tesko,priznaces...

Druže moj, prijateljski savet - mani se ćorava posla i - hajde da kažem "prepucavanja" sa nama ovde. Apsolutno nema potrebe za tim, jer je već dovoljno izvučeno iz tvojih opisa. Ti radi svoj "posao" tamo, mi ćemo ovde i mirna stvar. U suprotnom, mogli bi ljudi da počnu da pišu komentare i "tamo".
Nema potrebe niti bilo kakvog razloga da se "dokazuješ" na ovom mestu.

Amen to that!
  • 0

#2811 Brane

Brane
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 359 posts
  • LocationJagodina

Postavljeno 19 January 2011 - 10:57 PM

Ovako ja sam ovaj prodavac i hvala vam na reklami jer nikad više nisam bicikala prodao što na Limundu što privatno....ljudi dolaze iz cele Srbije skoro sam prodao liku bajs....doašo iz Leskovac :)))....ja se bavim bajsovima 20 godina od popravki prodaja do naravno vožnje....ajde sad navedite koja cena za koji deo nije tačna i šta ste vi postigli u životu osim što pljujete na sve što nemate, ne razumete....kladim se da većina od vas sanja deore opremu i misli da je to najbolje što može u Srbiji...pa naravno. Ja sam vozio i probao sve što se kotrlja po Srbiji i dodajte 1000. Ne želim nikog da vređam ...ali za mene govore 80 i nešto pozitivnih ocena....verovatno sam to sve sam napisao. Ako bicikl koji ja prodajem košta 500dinara ...koliko li košta rog star 30 godina. Neko je spominjao brzinomer to što je on slepac pa zna samo za sigmu koja košta i do 46000 a nema ni pozadinsko osvetljenje, ali zato meri otkucaje srca...kao da je to zdravom čoveku potrebno i kad već pljujete zapitajte se po čemu....po tom brzinomeru od 46000 ili po meni s kojim niko osim vas koji me niste upoznali nije imao zamerke. Pozdrav

Koji si ti car! :mrgreen:
Samo me interesuje jesi li prirodno glup ili treniras u nekom klubu??
  • 0
Staro pravilo za kupovinu bicikala i delova: lagano, dugotrajno, jeftino - izaberite dvoje od toga.

#2812 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 19 January 2011 - 11:20 PM

.kladim se da većina od vas sanja deore opremu i misli da je to najbolje što može u Srbiji...pa naravno

Ovaj od samo nekih sa foruma koji poznajes koliko i biciklizam sa sve mehanikom

Postavljena slika
Postavljena slika
Postavljena slika

I ima ih jos mnogo ali nema smisla gusiti temu biciklama koje vec svi koji su ovde poznaju.

No ipak si u pravu, sanjaju oni deore, ali u nocnim morama :)

Ako bicikl koji ja prodajem košta 500dinara ...koliko li košta rog star 30 godina.

To je pitanje za ljude koji se bave otkupom starog gvozdja.Daklem cena starog gvozdja po kilogramu pa pomnozi sa tezinom bicikla i eto cene.

Da se ne lazemo vecina tvojih bicikala treba formirati cenu na isti nacin :)

I hajde nemoj se blamiras poslusaj mishu jer tebe ce da boli ako odavde ljudi krenu da komentarisu aukcije na limundu :)
  • 0
Postavljena slika

#2813 Vorda

Vorda
  • Members
  • 4577 posts
  • LocationZrenjanin

Postavljeno 19 January 2011 - 11:26 PM

Dovoljno je da samo Misine bicikle pogleda.Ali nazalost niko nema aceru XT :mrgreen:
  • 0
puno znoja,malo krvi

#2814 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • 4578 posts

Postavljeno 19 January 2011 - 11:30 PM

Dovoljno je da samo Misine bicikle pogleda.Ali nazalost niko nema aceru XT :mrgreen:

Gle ovog neupucenog. Pa to je grupa za predstojecu 2012. godinu. n:write
  • 0

#2815 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 19 January 2011 - 11:32 PM

Tako je to je famozna Doomsday shimano-klenek (g)rupa :)
  • 0
Postavljena slika

#2816 Vorda

Vorda
  • Members
  • 4577 posts
  • LocationZrenjanin

Postavljeno 19 January 2011 - 11:37 PM

Tako je to je famozna Doomsday shimano-klenek (g)rupa :)

Bem ti sunce znao sam da sam nesto propustio.Idem da obnovim gradivo za 2012 .
  • 0
puno znoja,malo krvi

#2817 misaxtr

misaxtr
  • Members
  • 3059 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 19 January 2011 - 11:43 PM

Hahaha, daaa, ali nije baš sasvim netačno.... postoji prednja "MAŠINICA" ACERA X ( bez onog "T" ), s tim da naš promoter lady Gage verovatno o tome nije obavešten ( kao i neki nama poznati političari )
Postavljena slika

SHIMANO
ACERA-X FRONT DERAILLEUR (BOTTOM SWING)
A karakteristike istog su uglavnom jeftin, težak, loše šiftanje brzina...
  • 0
Postavljena slika

MTB do groba a i posle...

#2818 Vorda

Vorda
  • Members
  • 4577 posts
  • LocationZrenjanin

Postavljeno 19 January 2011 - 11:45 PM

off ali decko je ... rg&index=7 to je ta biciklisticka generacija
  • 0
puno znoja,malo krvi

#2819 bant013

bant013
  • Members
  • 1168 posts

Postavljeno 20 January 2011 - 12:08 AM

Gospodin sa OS GLAVOM me svaki put baci sa stolice opisom svojih oglasa!!! n:happy0045
Prijatelju neprevazidjen si... samo tako nastavi 5+..... =D>
  • 0
"I've had enough, I've seen enough, I've had it all, I'm giving up I won the race, I broke the cup, I drank it all, I spit it up" (R.E.M)

*KUPUJEM GIRVIN VECTOR ILI NOLEEN SUSPENZIJU

#2820 nblexel

nblexel
  • Members
  • 1137 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 20 January 2011 - 08:28 AM

Pa,to nije nase,svako ima prava da hvali svoju robu kako zeli..

slažem se sa tobom, ali valjda i to ima neke svoje granice :mrgreen:

e on je prešao tu granicu, i još trčao dvajest kilometara n2:hahaha
  • 0
Haro X6

Definition of freeride: Ride and feel free! [Richie Schley]

1 članova čita ovu temu

0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika