Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Posted 19 January 2011 - 12:17 AM
Neka moja piskaranja http://ja-pisem-posl...i.blogspot.com/
Posted 19 January 2011 - 08:43 PM
Posted 19 January 2011 - 09:08 PM
Da se iole ozbiljno bavis biciklima ne bi tresao svakojake nebuloze i kojekakve kojestarije..ja se bavim bajsovima 20 godina od popravki prodaja do naravno vožnje
kladim se da većina od vas sanja deore opremu i misli da je to najbolje što može u Srbiji...pa naravno
Svaka cast,kako nista nista ne nauci iz svih tih voznji?Ja sam vozio i probao sve što se kotrlja po Srbiji i dodajte 1000
Bre drugar ti si ovde postao urbana legenda,konacno da te i upoznamo,makar i preko tastature..
Posted 19 January 2011 - 09:23 PM
Posted 19 January 2011 - 09:30 PM
Posted 19 January 2011 - 09:34 PM
Posted 19 January 2011 - 09:57 PM
Nema potrebe niti bilo kakvog razloga da se "dokazuješ" na ovom mestu.

MTB do groba a i posle...
Posted 19 January 2011 - 10:12 PM
budimo realni, lažeš ljudepa brate ja moram da napravim priču da bih prodao bicikl....
Pa,to nije nase,svako ima prava da hvali svoju robu kako zeli..
Ali ako se ovde javi bilo ko sa nedoumicom oko kupovine nekog bicikla,uvek cu biti iskren i pomocicu kao da za sebe gledam bicikl..a verujem da ce svi na forumu da urade isto..
I da zavrsim,nismo ti mi pravili ili kvarili reklamu,ili se zalimo kako kazes jer niko nema nista od toga(sem malo smeha),samo smo zapazili tvoje vickaste oglase sto i nije tako tesko,priznaces...
Druže moj, prijateljski savet - mani se ćorava posla i - hajde da kažem "prepucavanja" sa nama ovde. Apsolutno nema potrebe za tim, jer je već dovoljno izvučeno iz tvojih opisa. Ti radi svoj "posao" tamo, mi ćemo ovde i mirna stvar. U suprotnom, mogli bi ljudi da počnu da pišu komentare i "tamo".
Nema potrebe niti bilo kakvog razloga da se "dokazuješ" na ovom mestu.
Amen to that!
Posted 19 January 2011 - 10:57 PM
Koji si ti car!Ovako ja sam ovaj prodavac i hvala vam na reklami jer nikad više nisam bicikala prodao što na Limundu što privatno....ljudi dolaze iz cele Srbije skoro sam prodao liku bajs....doašo iz Leskovac
))....ja se bavim bajsovima 20 godina od popravki prodaja do naravno vožnje....ajde sad navedite koja cena za koji deo nije tačna i šta ste vi postigli u životu osim što pljujete na sve što nemate, ne razumete....kladim se da većina od vas sanja deore opremu i misli da je to najbolje što može u Srbiji...pa naravno. Ja sam vozio i probao sve što se kotrlja po Srbiji i dodajte 1000. Ne želim nikog da vređam ...ali za mene govore 80 i nešto pozitivnih ocena....verovatno sam to sve sam napisao. Ako bicikl koji ja prodajem košta 500dinara ...koliko li košta rog star 30 godina. Neko je spominjao brzinomer to što je on slepac pa zna samo za sigmu koja košta i do 46000 a nema ni pozadinsko osvetljenje, ali zato meri otkucaje srca...kao da je to zdravom čoveku potrebno i kad već pljujete zapitajte se po čemu....po tom brzinomeru od 46000 ili po meni s kojim niko osim vas koji me niste upoznali nije imao zamerke. Pozdrav
Samo me interesuje jesi li prirodno glup ili treniras u nekom klubu??
Posted 19 January 2011 - 11:20 PM
.kladim se da većina od vas sanja deore opremu i misli da je to najbolje što može u Srbiji...pa naravno
Ovaj od samo nekih sa foruma koji poznajes koliko i biciklizam sa sve mehanikom

I ima ih jos mnogo ali nema smisla gusiti temu biciklama koje vec svi koji su ovde poznaju.
No ipak si u pravu, sanjaju oni deore, ali u nocnim morama
Ako bicikl koji ja prodajem košta 500dinara ...koliko li košta rog star 30 godina.
To je pitanje za ljude koji se bave otkupom starog gvozdja.Daklem cena starog gvozdja po kilogramu pa pomnozi sa tezinom bicikla i eto cene.
Da se ne lazemo vecina tvojih bicikala treba formirati cenu na isti nacin
I hajde nemoj se blamiras poslusaj mishu jer tebe ce da boli ako odavde ljudi krenu da komentarisu aukcije na limundu
Posted 19 January 2011 - 11:30 PM
Dovoljno je da samo Misine bicikle pogleda.Ali nazalost niko nema aceru XT
Gle ovog neupucenog. Pa to je grupa za predstojecu 2012. godinu.
Posted 19 January 2011 - 11:43 PM

SHIMANO
ACERA-X FRONT DERAILLEUR (BOTTOM SWING)
A karakteristike istog su uglavnom jeftin, težak, loše šiftanje brzina...

MTB do groba a i posle...
Posted 19 January 2011 - 11:45 PM
Posted 20 January 2011 - 12:08 AM
Prijatelju neprevazidjen si... samo tako nastavi 5+..... =D>
*KUPUJEM GIRVIN VECTOR ILI NOLEEN SUSPENZIJU
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users