Jump to content

Photo

Lukavi prodavci i tako to na tu temu...

• Please log in to reply
8736 replies to this topic

#2481 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Posted 28 October 2010 - 05:53 AM

Boj ne bije svijetlo oružje već srce u junaka!

E to objasni svim nesretnicima koji su se suocili sa usa vojnom tehnolgijom face to face :) Na zalost danas boj bije svetlo oruzije a srce je kolateralna steta :mrgreen:
  • 0
Postavljena slika

#2482 Druid

Druid
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 668 posts
  • LocationSvilajnac

Posted 28 October 2010 - 06:12 AM

Poslednjih nekoliko postova samo IgorN pise :) covek ce doktorirati na psihologiji :mrgreen:
Druze, na stranu koga znas i ko je korektan prodavac, cinjenice su sledece:

- ako kazes novo nevozeno - onda to treba da bude tako (ekvivalentno stvarima iz prodavnice)
- ako kazes novo vozeno - onda se podrazumeva da je presao par stotina km ali da je kao novo
- a ima i KAO NOVO, sto je manje vise ono gore !

Tu nastaje zabuna jer ciganin hvali svog konja, pa i ja tako kad imam nesto da prodam sigurno necu da kazem kamasne koje mi ne odgovaraju jer pustaju vodu, nego cu reci slabo koriscene kamasne !?

zar ne?

Niko nije toliko posten ovde od prodavaca, ovde trgujem bas puno i znam kada dodje i odelo da nije taj broj, da nije novo, kada dodju pedale da su izakane i da su pukle...

a sve je KAO NOVO ili TEHNICKI ISPRAVNO...

Ne znam da li je ovo nova kaseta ili nije, ali meni licno je dosta vise takvih opisa, zbog toga iskljucivo u prodavnici kupujem nesto...
  • 0
Potpis

#2483 Vorda

Vorda
  • Members
  • 4577 posts
  • LocationZrenjanin

Posted 28 October 2010 - 06:21 AM

Sto se tice kupovine slazem se sa DRUIDOM da sam jedino u radnji siguran da je nesto novo,ali i tu opet moze doci do fabricke greske pa onda posle malo voznje reklamacija.kupio sam polovne tockove i dobio sta sam narucio.Skoro sam uzeo pogon polovan i prodavac mi je u detalje preko telefona objasnio svaku ogrebotinu na kurblama.Tako da ja nekako na osnovu razgovora sa covekom koji prodaje nesto ocenim dali on hoce da precuti nesto ili ne.
  • 0
puno znoja,malo krvi

#2484 Druid

Druid
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 668 posts
  • LocationSvilajnac

Posted 28 October 2010 - 06:33 AM

U pravu si Vorda, ali vidis i da na nekim oglasima prodavcima ne radi mikrofon pa moze samo sms dopisivanje :D mora da je to neki fetish :twisted: ako neko hoce da te zajebe uradice to a ti se posle juri sa njim 200 km da ga nadjes i isteras pravdu. Welcome to Srbija !
  • 0
Potpis

#2485 nblexel

nblexel
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1137 posts
  • LocationNovi Sad

Posted 28 October 2010 - 06:58 AM

Nije nova vec skinuta sa bajsa:)ku noć!

Igore, sam si sebe opovrgnuo. #-o Da je lepo napisao "skinuta sa bajsa, prakticno nova", ne bi doslo do ove diskusije. Inace, pozdrav za Dekija, da ne misli kako imamo nesto protiv njega. n:bye

eto sad si sam rekao da nije nova vec skinuta sa bajsa,to je velika razlika.ces da ti prodam moju xtr,nije nova vec skinuta sa bajsa?ajd laku noc
p.s.rekoh kao sto rekoh.jedan pise jedno drugi drugo.al sad i ja vidim zmajeve n2:wc

i sad najvažiniji deo:

već prodata manje zahtevnom ili nepoverljivom kupcu. (čitaj:meni)
Ako oces da pazaris, mogu da ti ponudim slicnu.
Nije nova vec skinuta sa bajsa:)

ku noć!

ljudi izgleda da čitate samo svaki drugi red postova, a to ne valja tako, ispaćete glupi posle.... i zar je toliko teško kazati "evo ja sam pogrešio, sorry " ili tako nešto. A umesto toga ide " e JA sam u pravu" i " JA imam PRAVO " daj iskulirajte više.... smarate sam ovim glupim postovima gde hoćete na tako prost način da dokažete sa ste VI u pravu, umesto da navede konkretne stavove (kao što Igor radi)
  • 0
Haro X6

Definition of freeride: Ride and feel free! [Richie Schley]

#2486 stefan

stefan
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 711 posts
  • LocationSvilajnac

Posted 28 October 2010 - 10:55 AM

ok,zadnji put!ovde se radilo o kaseti ne o prodavcu(izvini igore sto je to tvoj brat (mozda)).hteo sam ovim da naglasim samo kako ljudi opisuju proizvod,nisam ja kriv sto on stavlja lose slike!!!kao prvo sa slike se zapaza nesto sto mozda i nije tako,ali jbg slika mu je takva sta ja da radim.ja kad nesto slikam kazem (sto i jeste fer prema svim kupcima)slika je losa i loze se vidi na slici,NE TICE SE SAMO OVE KASETE VEC I MNOGIH PROIZVODA(nisam ja namerno sa uzeo kasetu za primer,ali i ona nije opisana u skladu sa slikom).Neko mozda nema telefon da pita pa mora da gleda sa slike,nemamo mi svi bas para.Nikog nisam hteo da uvredim i da shvatate ovo pogresno,al ako svako za svoj oglas moze da pise sta hoce i kako hoce onda mogu i ja!pozdrav
  • 0

#2487 marko

marko
  • Members
  • 847 posts

Posted 28 October 2010 - 02:19 PM

Ova tema je kranje jeziva :shock:
Ovde je konstantno 5 ljudi koji se bave samo ovim sranjima. Koliko vas uopste kupuje te stvari o kojima komentarisete ???
Ovo treba da se zatvori, postoji kontakt kod prodavca iz ovog razloga zar ne ?
  • 0

#2488 zare

zare
  • Members
  • 4324 posts

Posted 28 October 2010 - 02:25 PM

Zadnjih par strana ove teme nisam ni citao, cim sam video o cemu se radi. Da ima ljudi koji bez razloga optuzuju nekog sa oglasa, ima. Opet sa druge strane mnogima ova tema moze da bude korisna, posebno onima koji nemaju iskustva u kupovini a posebno sa vrednoscu robe. Samo treba neko ko ce sve to da prati i usmerava na pravi nacin...
  • 0
.

#2489 marko

marko
  • Members
  • 847 posts

Posted 28 October 2010 - 02:35 PM

Da naravno da je to namena . Ali ovde se trazi dlaka u jajetu svakim danom... od 2500 postova koliko je njih stvarno korisno ?
  • 0

#2490 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Posted 28 October 2010 - 03:10 PM

A od ukupnog broja postova na forumu koliko je stvarno korisno?

Face it, ne zivimo u utopiji :)
  • 0
Postavljena slika

#2491 zare

zare
  • Members
  • 4324 posts

Posted 28 October 2010 - 03:14 PM

To je problem sa svim forumima. Negde manje, negde vise. Jedan forum koji polako prestajem da pratim je 90 % offtopic. I to tezak. Od 100 postova jedva da je 10-15 vezano za temu...
  • 0
.

#2492 stefan

stefan
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 711 posts
  • LocationSvilajnac

Posted 28 October 2010 - 03:26 PM

koliko vidim naslov je lukavi prodavci I TAKO NA TU TEMU...kome ne znaci tema ne mora da cita,meni je dokurcilo to sto se pise svasta po oglasima.Bilo bi lepo to da se sredi a ova tema moze slobodno da se obrise(samo nemoj da se posle neko pita kakav je ko i da pita valja li ovo ili ono i da se otvara nova tema za svaku sitnicu),i koliko sam mogao da zakljucim ovde kupuju likovi koji stekaju svaki dinar i kojima ne kupuje sponzor vec odvajaju od hleba.Nemojte da se ljutite,samo sam istako svoje misljenje.nisam nikog hteo da uvredim!
  • 0

#2493 marko

marko
  • Members
  • 847 posts

Posted 28 October 2010 - 03:43 PM

Onda nemoj da ih gledas :) oglasi su oglasi uvek ima svega. OK je da neko pita da li da uzme, da li vredi itd... i naravno da mu se odgovori na to.
Ali ovde je takvih postova 5 , dok je sve ostalo tipa " vid ovog koliko trazi za to jel lud ??! "....i onda posle toga 350 postova koji odu van svake pameti. .. . to je trosenje vremena .
Sustina je da se ovde prica pretvorila u babsku partiju remija petkom .....

:|
  • 0

#2494 karpkg

karpkg
  • Members
  • 1810 posts

Posted 28 October 2010 - 06:57 PM

Kaseta je dobra.
  • 0
"Nesposobni su jedino sposobni da onesposobe sposobne"

#2495 IgorN

IgorN
  • Members
  • 5628 posts

Posted 29 October 2010 - 10:55 PM

Zelim JAVNO da se IZVINIM svima i svakome ko
se oseća da sam ga na bilo koji nacin uvredio i/ili povredio
kao dostojanstveno ljudsko biće, pišući na ovoj temi.
To mi ni u jednom trenutku nije bila namera,
i veoma mi je žao ako se to desilo. Moja greška.

Moja želja je bila da skrenem pažnju na "temu" teme
da se više bavimo njenim konkretnim sadržajem
a manje paušalnim i proizvoljnim ocenama tipa
ovo je puno para..., ovaj je lud kad trazi toliko za...
mislim da je plava boja više za DH a ne za FR,
oće kaki - neće kaki, itd.

Ako se neko u bilo kom trenutku osecao prozvanim
zbog mog komentara na njegov tekst mišljenje ili stav,
i to mi je zao, ali...to je vec druga prica.
To mi je i bila namera.
  • 0

#2496 bmsradulovic

bmsradulovic
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 418 posts

Posted 30 October 2010 - 03:54 PM

hm... mislim da ovo nije novo http://www.cikloberz...ow.php?id=25717

Ok Stefane reci mi samo kako ti ovo deluje da je vozeno? ako ne primetis kaseta je potpuno nova model 12-36 sa kojom mozes da vozis i dvofaz napred! ovo nisam rekao bez osnova posto saqm i uzivo video kasetu!
  • 0
MTB!je*eno dobar sport!

#2497 antiR3ality

antiR3ality
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 418 posts

Posted 30 October 2010 - 05:56 PM

Ahaaaaaaaa! Ovde se prica o kaseti! :-k Onda se ja izvinjavam svima koji su se mozda nasli uvredjeni ili prozvani mojim prethodnim postom, ja sam pricao o sticni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • 0
Sometimes you’re ahead, sometimes you’re behind. The race is long, and in the end, it’s only with yourself!

#2498 antiR3ality

antiR3ality
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 418 posts

Posted 30 October 2010 - 05:59 PM

Kad sam vec ovde, HAHAHAHAA : http://www.cikloberz...ow.php?id=25930
740 evra :shock: :shock: :shock: Nije fixno ? Pa da se spusti jedno 200 jura :mrgreen: #-o LOL
  • 0
Sometimes you’re ahead, sometimes you’re behind. The race is long, and in the end, it’s only with yourself!

#2499 nblexel

nblexel
  • Members
  • 1137 posts
  • LocationNovi Sad

Posted 30 October 2010 - 07:30 PM

Kad sam vec ovde, HAHAHAHAA : http://www.cikloberz...ow.php?id=25930
740 evra :shock: :shock: :shock: Nije fixno ? Pa da se spusti jedno 200 jura :mrgreen: #-o LOL

jel se ti sad izmotavaš?
  • 0
Haro X6

Definition of freeride: Ride and feel free! [Richie Schley]

#2500 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5805 posts
  • Bajk:Moj, moj

Posted 30 October 2010 - 08:35 PM

"Cena 740 jura, nije fixno.
Moguca zamena za laptop realne vrednosti do 250 evra uz doplatu."

Ovo je iz tog oglasa. Ne znam ko se zajebava...
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users