Jump to content


Photo

Lukavi prodavci i tako to na tu temu...


  • Please log in to reply
8736 replies to this topic

#2281 zare

zare
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4324 posts

Posted 14 September 2010 - 06:22 PM

http://www.cikloberz...ow.php?id=23559
Ful karbon, DuraAce i Ksyrium za samo 550 evra. Tu nesto ne valja...
  • 0
.

#2282 zare

zare
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4324 posts

Posted 14 September 2010 - 06:26 PM

Cek pa jel mogao da otvori posiljku i da ih ne plati (znam da nije neka kinta al isto) ?

Ps.
Strsano stvarno, trebalo bi posto ljudi ne citaju ovu temu, pojedince nekako istaci, tako da ne mogu bas jednostavno da valjaju robu i lazu narod...


Verovatno je mogao da otvori. Ne znam koja kurirska sluzba je donela paket. Ali kada covek tvrdi da je samo jednom obuo, bile mu male i odmah se vratio nazad jer su ga zuljale, koji bi posten covek otvarao paket da proveri da li je to istina.
  • 0
.

#2283 pavle93

pavle93
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 598 posts
  • LocationNis

Posted 14 September 2010 - 06:38 PM

http://www.cikloberza.com/show.php?id=23559
Ful karbon, DuraAce i Ksyrium za samo 550 evra. Tu nesto ne valja...


Pise da je iz Nisa, a pozivni je za Cacak, 032 :?
  • 0
2010: 4215 km
2011: 6021 km
Google Picasa album: http://picasaweb.goo...avle.specijalac
Putopisi sa mojih ciklotura: http://pavlerandjelovic.wordpress.com/

#2284 smarac

smarac
  • Members
  • Pip
  • 13 posts

Posted 14 September 2010 - 06:44 PM

pa čim ga žena prodaje mora nešto da ne valja...

hehe, ma zezam se, ko zna, možda hoće da se osveti mužu za preljubu pa mu prodaje bajs dok on spava :mrgreen:
  • 0

#2285 smarac

smarac
  • Members
  • Pip
  • 13 posts

Posted 14 September 2010 - 08:52 PM

haha, izgleda da je odjednom poskupeo na 650 eur \:D/

http://www.cikloberz...ow.php?id=23559
  • 0

#2286 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2514 posts
  • LocationStara Pazova

Posted 14 September 2010 - 08:59 PM

hehe, ma zezam se, ko zna, možda hoće da se osveti mužu za preljubu pa mu prodaje bajs dok on spava :mrgreen:

Postavljena slika

P.S. ja mislim da taj bajs vredi i da se može bez problema prodati za 700€ :mrgreen:
  • 0

profilepic.gif


#2287 antiR3ality

antiR3ality
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 418 posts

Posted 14 September 2010 - 09:24 PM

A meni se cini da je ovaj fake ?
http://cikloberza.co...ow.php?id=23488


Ne da je fejk nego je zavlakuša s kilometra vidljiva, taj bajs nemože da košta manje od 1500-1600 evrića godinu dana star i vožen a ovaj izgleda kao nov.


Ljudi, ne pisite nesto u sta niste sigurni, pogotovo u ovakvoj temi. Taj model je prosle godine u evropi nov kostao ispod 1400 evra. Ja ne mogu da kazem da li je fake ili nije, ali je cena mozda nekih stotinak evra manja od relane (u odnosu na konkurenciju u Srbiji).
  • 0
Sometimes you’re ahead, sometimes you’re behind. The race is long, and in the end, it’s only with yourself!

#2288 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4578 posts

Posted 14 September 2010 - 09:27 PM

Laznjak, izvaljen cim je postavio oglas. ](*,) Preuzet sa stranog sajta, gde se prodaje za 900 eur. Da ne cupam sad link.
  • 0

#2289 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2514 posts
  • LocationStara Pazova

Posted 14 September 2010 - 10:36 PM

Ja sam ga našao ovde:
http://www.velobazar.cz/detail/3056
http://www.sykkelpla...1176&did=556818

A usput sam pronašao i jedan zanimljiv sajt: http://downhill-rangers.com/ vredi zaviriti u "Markt" tj. tržište :) iliti u oglase :mrgreen:
  • 0

profilepic.gif


#2290 smarac

smarac
  • Members
  • Pip
  • 13 posts

Posted 15 September 2010 - 10:08 PM

Bitno je da su cene iste:

http://www.ciklonaut...rangeFrange.htm (oglas 366)

http://www.cikloberz...ow.php?id=23602

=D>
  • 0

#2291 betelgez

betelgez
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 825 posts
  • LocationNiš-Valencia

Posted 15 September 2010 - 10:51 PM

Bitno je da su cene iste:

http://www.ciklonaut...rangeFrange.htm (oglas 366)

http://www.cikloberz...ow.php?id=23602

=D>


nisu cene iste, jedna je 1900, a drugi 2000. jedna je nov, a drugi star 5 godina. oba imaju po 8 kg. samo ne ume da stavi ispe podatk, pa pise sta mi se svidja. #-o
  • 0
Postavljena slika

#2292 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4578 posts

Posted 17 September 2010 - 08:36 PM

http://cikloberza.co...ow.php?id=23694

n2:haha
  • 0

#2293 nblexel

nblexel
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1137 posts
  • LocationNovi Sad

Posted 18 September 2010 - 11:22 AM

evo jednog interesantnog "oglasa": http://www.cikloberz...ow.php?id=23706 :?:

Ova ideja ima samo jednu manu. A to je da su ovo mali oglasi, gde se prodaje sve i svašta (naravno stvari vezani za biciklizam), uglavnom polovne stvari, koji jelte ne mogu baš da se kategorišu u cenovnik tek tako, iz jednostavnog razloga da su polovne. :idea:
  • 0
Haro X6

Definition of freeride: Ride and feel free! [Richie Schley]

#2294 JanWholian

JanWholian
  • Members
  • 3 posts

Posted 19 September 2010 - 01:34 PM

http://www.cikloberz...ow.php?id=23772


Ja neznam da li ovaj misli da smo ludi. Zadnja glava je 370, a obruci mislim da su 420 sl. Nema veze sa 4.2D i 240. Mozda je model za 2015 god. Svasta moze da se nadje ovde :cry:
  • 0

#2295 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4578 posts

Posted 19 September 2010 - 01:59 PM

Isti covek prodaje kocnice u "super" stanju, a na ovoj slici se lepo vidi da je levi klip izleteo poprilicno. Tu nesto nije u redu. [-X Ili ima vazduha u sistemu, ili se prljavstina uvukla u celjust.
  • 0

#2296 gamzzy

gamzzy
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3667 posts
  • LocationNovi Sad

Posted 19 September 2010 - 02:15 PM

a na slici se lepo vidi da je levi klip izleteo poprilicno. Tu nesto nije u redu. [-X Ili ima vazduha u sistemu, ili se prljavstina uvukla u celjust.

Klip stoji gde treba da stoji.
Ako pogledaš paknu, ona stoji tačno gde treba da stoji. Klipovi se po puštanju kočnice ne povlače skroz unutra u čeljust. Možda čovek ne zna šta prodaje ne drugom oglasu, ali ovome ništa ne fali...
  • 0

#2297 IgorN

IgorN
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5628 posts

Posted 19 September 2010 - 07:52 PM

http://www.cikloberza.com/show.php?id=23772
Ja neznam da li ovaj misli da smo ludi. Zadnja glava je 370, a obruci mislim da su 420 sl. Nema veze sa 4.2D i 240. Mozda je model za 2015 god. Svasta moze da se nadje ovde :cry:


Po telu freewheel-a (ROTOR u DT terminologiji) koji mi se čini da je od aluminijuma
ne bih rekao da je 370. Po izgledu tela glave (nable) ne bih rekao ni da je 240.
Da se nadjemo na 340 pa da budemo svi sretni?!

Smatram da eventualni kupac trebao da ima pravo da mu trazi umanjenje cene
ili pravo da mu vrati robu uz totalni povrat novca jer je donekle rec o prevari.
Namernoj ili nenamernoj...to je vec druga tema.
Ali i o njoj nesto govori cinjenica da prodavac nije istakao cenu.

Po meni bi najlepse bilo da je prodavac naveo ono sto je sigurno, a to je
na obrucima i na glavama pise to sto pise i da to kosta toliko i toliko para.
Pa ko voli neka izvoli, a ko zna sta se nudi taj će i da kupi.
Ovako ispada da hoće nekoga da "navuče".
Pitanje je samo kako će da se postavi kupac kad upotrebi vagu.
Kako će da se oseća već znamo:(
  • 0

#2298 acony

acony
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 680 posts
  • LocationEurope

Posted 19 September 2010 - 07:59 PM

Mene je doticni prodavac kontaktirao danas, i moram priznati da je bio korektan u razgovoru koji smo imali.
U tom periodu oglas jos nije bio postavljen i rekao je da je 240s zadnja glava itd (kao sto je naveo u svom oglasu) i sto se cijene tice: 240e.

Mislim da postoji mogucnost da ni sam ne zna sta tacno prodaje, al se u potpunosti slazem sa vama da informacije ovog tipa nikako nisu na mjestu.

Usput, najjaci mi je jedan prodavac iz BG-a kod kojeg se cijene mjenjaju gotovo svaki dan, sou :)
  • 0

#2299 Bole

Bole
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 504 posts
  • LocationHighpoint Club

Posted 20 September 2010 - 02:20 AM

Vidim da ima dosta slika na oglasima koje su skinute sa stranih foruma a ljudi kao to prodaju ovde. U cemu je trik? Jel to neka prevara i ako jeste kako oni to pokusavaju da urade?

Hvala,

Bole
  • 0

#2300 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Posted 20 September 2010 - 07:45 AM

Nije nikakva posebna prevara, vec imaju "interesantan" smisao za humor...
  • 0
Postavljena slika




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users