Samo sto oni na sajtu imaju te felne.Pa kad je Vorda u startu tražio felne koje nemaju, oni su mu lepo, u nadi da će biti zadovljan, poslali prve najbliže
![]()
Nego, šta mislite o OVIM naočarima?
Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Started By
ivanfromblace
, Dec 01 2008 07:29 PM
8736 replies to this topic
Posted 23 August 2010 - 06:25 PM
Ma, ko se još kod nas drži onoga što piše na sajtu, ja nazovem capriolo pa mi čovek s druge strane žice ponudi rox 8 za oko 10.000 din a da sam im otišo tamo bilo bi: JA rekao!! neeeee, vi ste to pogrešno razumeli....
A imaš i primer planetinog glupog sajta, imaju gomilu stvari na njemu a 80% zanimljivih stvari nemaju zapravo da ti prodaju, kao da stavljaju popuste baš na ono što nemaju!!! Klikni samo na "opis proizvoda" ... neverovatno "informativan".
A imaš i primer planetinog glupog sajta, imaju gomilu stvari na njemu a 80% zanimljivih stvari nemaju zapravo da ti prodaju, kao da stavljaju popuste baš na ono što nemaju!!! Klikni samo na "opis proizvoda" ... neverovatno "informativan".
Posted 24 August 2010 - 11:44 AM
puno znoja,malo krvi
Posted 24 August 2010 - 11:51 AM
Sasvim ok, ram ima takvu montazu za celjusti.
Mada nije najsrecnije resenje, zato ih slabo i vidjamo.
Posted 24 August 2010 - 12:20 PM
najnoviji scott scale ima takvo pm kacenje, tako da se ne slazem sa tim da nije najsrecnije resenje
kod karbonskih ramova gde je ceo zadnji trougao iz jednog dela izgleda da nije problem... Ali, kod starijih ramova je postojao problem da se taj donji deo rama tj. chainstay prosto odlomio, jer čeljust nema toliko dobar oslonac kao kad je iznad osovine... No, verovatno je napretkom tehnologije i materijala sad već moguće da se tamo stavlja mount.
Posted 24 August 2010 - 12:34 PM
Zaglavio ti se Shift 
Evo, pogledaćemo recimo Bugatti Veyron, koji ide dvostruko više nego što si ti naveo, i gde je njemu zadnja čeljust?
http://www.pulsarmed... ... 0x1200.jpg
Evo, pogledaćemo recimo Bugatti Veyron, koji ide dvostruko više nego što si ti naveo, i gde je njemu zadnja čeljust?
http://www.pulsarmed... ... 0x1200.jpg
Pre nego što pustiš jezik u pogon proveri da li ti je mozak uključen
Posted 24 August 2010 - 12:40 PM
Ti odgovorio pre nego što sam ja editovao poruku. Ima raznih pozicija čeljusti na automobilima, ali ne možeš da kažeš da ovi koji idu preko 250km/h imaju čeljust gore. To generalize is to be an idiot.
Pre nego što pustiš jezik u pogon proveri da li ti je mozak uključen
Posted 24 August 2010 - 12:46 PM
Sve zavisi koji tocak se gleda, predji ili zadnji.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users