Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Posted 21 August 2010 - 08:03 PM
Posted 21 August 2010 - 08:29 PM
Ja sam kupio lanac Sram PC38 koji na sebi ima čak 4 velike naprsline. Reklamirao sam im prošle nedelje, a oni su mi odgovorili da će fotografije poslati Capriolu pa će mi javiti odgovor do kraja nedelje. I zamislite šta je bilo? Nisu mi ništa javili a kraj nedelje je stigao.
![]()
evo slika lanca ako nekog interesuje kako to izgleda.
Atomic, prijatelju, sta da gledaju, koga da cimaju za ovo?
na ovom ima cak dva improvizovana adaptera koliko mogu da vidim
Pa da bi stavio adapter za disk, moras imati adapter koji ce drzati prethodno navedeni za ram.
Posted 21 August 2010 - 08:46 PM
Bre to je naruceno od totalbikea,oni treba da zamene robu ili pare nazad,pa nek oni vade oci sa capriolom.Ali vidim ja da tu capriolo valja fals robu koja nije za izlog.Imajuci iskustva sa kapricjozom nisam siguran da bi oni (inicijalno) uvazili reklamaciju.Takoo je i meni jednom prso novi powerspline patroncic (otisao u ekscentar) pa su pokusavali da se vade
Posted 21 August 2010 - 08:48 PM
Ali ja ovde vidim dva improvizovana i jedan original hayesJa sam kupio lanac Sram PC38 koji na sebi ima čak 4 velike naprsline. Reklamirao sam im prošle nedelje, a oni su mi odgovorili da će fotografije poslati Capriolu pa će mi javiti odgovor do kraja nedelje. I zamislite šta je bilo? Nisu mi ništa javili a kraj nedelje je stigao.
![]()
evo slika lanca ako nekog interesuje kako to izgleda.
Atomic, prijatelju, sta da gledaju, koga da cimaju za ovo?Kao kupac imas pravo da zamenis robu ili trazis pare u roku od 7 dana, bez ikakvog polemisanja. U suprotnom, sa inspekcijom im pozelis dobro jutro.
![]()
na ovom ima cak dva improvizovana adaptera koliko mogu da vidim
Pa da bi stavio adapter za disk, moras imati adapter koji ce drzati prethodno navedeni za ram.![]()
Posted 21 August 2010 - 09:28 PM
Ne sporim ja to nista, samo sumnjam da ce cela prica ici glatko]Bre to je naruceno od totalbikea,oni treba da zamene robu ili pare nazad,pa nek oni vade oci sa capriolom.Ali vidim ja da tu capriolo valja fals robu koja nije za izlog.
BTW prosle godine sam pc 850 placao ~620 din, ove godine je skocio preko 1100 Ne kapiram cemu ovoliko poskupljenje, a realno tej lanac je krs u meri da mu je danas cena od 620 taman odgovarajuca ...
Posted 21 August 2010 - 09:42 PM
Posted 22 August 2010 - 07:44 PM
"...PAKET PO PRIJEMU I U PRISUSTVU KURIRA OBAVEZNO OTVORITI I PROVERITI DA NIJE DOŠLO DO NEKIH OŠTEĆENJA. U SLUČAJU OŠTEĆENJA, ISTO PRIJAVITI KURIRU KAKO BI SE NAPRAVIO ZAPISNIK I U NAJKRAĆEM MOGUĆEM ROKU NADOKNADILA ŠTETA..."
Neznam da li ovo funkcionise u praksi, ali ako se paket zaista moze otvoriti u prisustvu kurira (a pre nego sto mu se da lova), onda problema sa felericnom posiljkom ne bi trebalo da bude.
Posted 22 August 2010 - 07:52 PM
Na zalost moj paket nije ostecen,a i nije mi palo na pamet bilo da merim sa sublerom.Video sam da su nalepnice drugacije,ali isto je pisalo remerx dragon.Kad sam bolje zagledao video sam da nisu 559x19 nego 18,i odmah sam uzeo subler da izmerim visinu profila i to je bilo isto netacno.A dali bi se ti setio da pogledas da lanac nije mozda slomljen.Mislim da ni u voznji tako ne puca kao sto je kolega dobio.A i kad kurir napise zapisnik,sta onda.Oce oni da ganjaju kurirsku sluzbu da su oni napravili ostecenje.A kurirska sluzba kaze da roba nije propisno bila upakovana i tp je to.Tebi ostaje roba sa greskom,a oni ne odgovaraju na mailove i pozive.Sto se tice totalbike.rs-a i dostave paketa, na sajtu stoji:
"...PAKET PO PRIJEMU I U PRISUSTVU KURIRA OBAVEZNO OTVORITI I PROVERITI DA NIJE DOŠLO DO NEKIH OŠTEĆENJA. U SLUČAJU OŠTEĆENJA, ISTO PRIJAVITI KURIRU KAKO BI SE NAPRAVIO ZAPISNIK I U NAJKRAĆEM MOGUĆEM ROKU NADOKNADILA ŠTETA..."
Neznam da li ovo funkcionise u praksi, ali ako se paket zaista moze otvoriti u prisustvu kurira (a pre nego sto mu se da lova), onda problema sa felericnom posiljkom ne bi trebalo da bude.
Posted 22 August 2010 - 07:56 PM
Posted 23 August 2010 - 08:33 AM
2011: 6021 km
Google Picasa album: http://picasaweb.goo...avle.specijalac
Putopisi sa mojih ciklotura: http://pavlerandjelovic.wordpress.com/
Posted 23 August 2010 - 09:44 AM
Evo njihovog odgovora od jutros:
Postovanje,
Sutra cemo Vam poslati novi lanac, a taj neispravan upakujte i vratite po kuriru City Expressa kada budete preuzimali paket. Ne treba nista da platite.
Posted 23 August 2010 - 11:13 AM
Meni će poslati novi lanac. =D>
Evo njihovog odgovora od jutros:Postovanje,
Sutra cemo Vam poslati novi lanac, a taj neispravan upakujte i vratite po kuriru City Expressa kada budete preuzimali paket. Ne treba nista da platite.
Najmanje sto su mogli da ucine. U nekoj drugoj zemlji bi ti zauzvrat poslali 2 kom, ali je i to nemoguce, s obzirom da samo kod nas mogu ti uvale lanac koji je pukao na 4 mesta.
ja sm dobio mail da im posaljem felne,a oni ce meni odgovarajuce,ali posto to sto pise na siteu nemaju onda necu da se cimam.Samo treba da pregledaju robu pre nego je posalju.
Poslace ti odgovarajucu robu, ali je nemaju na stanju. Crva nije ni bilo, sto rece petao Sofronije.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users