Ima tamo neka dva, tri majstora koja imaju puuuno musterija i koja iole dobro rade... Jedan je uslovno receno "Zlatan tocak", gde je svojevremeno bilo moguuce naci i delove i koliko toliko pristojan servis. Jedina stvar kod njih, koja mi se nije svidjala je bila ljubaznost, koja im nije bila bas na prvom mestu a i skupi su nepotrebno na svemu. Drugi tip, i jednostavno najbolji serviser je Andrija, koji drzi jedan servis pod imenom Turbo Bajk!!!Covek je aviomehanicar, i radi na aerodromu u Vrscu, a servis je otvorio iz hobija, i ljubavi prema biciklizmu. Radi po sistemu koji je naveo Arioth... pozove, objasni, posavetuje, da ti pravu informaciju i stvarno fer naplacuje. Jedan primer koji me je odusevio bio je kad sam kupovao neko sediste i on mi ponudio neko od npr. 1000, 1500 i 2000. E sad ja nesto cicijasim a on mi preporucuje ovo najskuplje jer je najudobnije i kaze "Vidi ovako, evo ti kljuc, ova tri sedista, ti montiraj svako, probaj krug dva pa odluci sam, nemoj da te ja ubedjujem da bude posle..." probam ja i naravno, kupim ovo najbolje, i ne pokajem se.
U bg imam lose iskustvo sa Pirana servisom, ali sada su se promenili "majstori" pa mozda i nisu losi...
Markoni servis je dosta "los" tj. nisu hteli da uzmu nesto da mi urade pre godinu
(ili dve) (centriranje tocka dosta razbalansiranog i iskrivljenog od lupanja itd.) sa pricom da NE MOZE i da moram da kupim novo... Ja u neverici odem u planetov servis na keju gde mi lik jedan mladji, inace neki trkach MTB, kaze da nema problema i da se pojaviim za sat vremena da ne cekam...ja se vratim kad tocak ki nov!! =D> =D> Stvarno svaka cast!
I naravno moram pomenuti sampiona svih majstora... Profu!
E da, ima ona valjda " Zuta kuca" kad se prodje stari zeleznicki most pa ka Adi... nemojte da idete tamo... Necu o razlozima ali nemojte...
Pozdrav svima!