Tacx (online platforma) / Nova Begejska ruta - konačno!

Biciklizam | Dejan (gavra88) poziva na Last Minute druženje u Petak, 18. juna 2021, sa vremenom okupljanja u 09:00h. Platforma Tacx (online platforma).
DOGAĐAJ JE OTKAZAN
Nažalost ova vožnja se otkazuje jer smo u međuvremenu saznali da granični prelaz ipak nije u funkicji niti će biti minimum do kraja godine tako da vožnja novom stazom gubi smisao. Svaka čast Srbijo!
 • Datum i Vreme
  Petak, 18. jun 2021
  09:00h (Evropa/Beograd)
 • Mapa:
  Https://ridewithgps.com/routes/36274001?openshare=true
 • Prijavljeni:
  2 0
 • Da li čekamo sporije vozače?:
  Niko neće ostati sam;
Dočekasmo završetak biciklističke staze sa naše, srpske strane, uz predivni Begej koji nas spaja sa Rumunijom.
Odlučili smo se da ponovimo bicikliranje na ruti Zrenjanin - Temišvar, ovog puta bez stresa koji nosi bicikliranje motornim drumom... malo nas je ali smo posvećeni i željni dodatnih kilometara na dvotočkašu, pa ko želi neka se pridruži.

Naš plan je da provedemo 2 noći u Temišvaru pa to podrazumeva da polazimo u petak 18. juna, a vraćamo se u nedelju 20. juna. Datum je određen jer je sadašnja vremenska prognoza povoljniija za ovaj vikend, ali ukoliko se dese promene kako se datumi približe, postoji mogućnost da se vožnja pomeri za vikend nakon navedenog, dakle od 25. do 27. juna

Ukoliko bi neko od vas pravio identičan program nama - relacija, smeštaj u Temišvaru, isti broj noći - slobodni ste da se obratite da book-iramo smeštaj skupa jer ja pišem u ime samo 2 sigurna, stalna učesnika. Ovo je naša organizacija, ne mora, a može biti i vaša

Mi smo na drumašima ali kao rekreativci prvenstveno, ne vozimo jake deonice, ne jurimo rezultate, targete i slično tako da shodno dosadašnjem iskustvu, najviše uživamo u brzinama između 25 i 30 Km/h pa računajte da je to naš tempo.
Ovo podrazumeva i 3 kratke pauze od po 15ak minuta - nekad kraće nekad malo duže - što konačno znači oko 4 sata putovanja jer deonica ima oko 85 Km. Dakle krajnje lagano, relaksirano jer uživanje je primarna kategorija

Mapa koju sam okačio na RideWithGPS vidi bici rutu koja je nova, tako da je to krajnje precizno ucrtano

Ako sam šta bitno propustio da navedem, slobodno se obratite pa se vidimo uskoro na vožnji! :)

https://ridewithgps.com/routes/36274001

Poslednje izmene

 • Petak, 11. jun 2021 13:19h
  Nažalost ova vožnja se otkazuje jer smo u međuvremenu saznali da granični prelaz ipak nije u funkicji niti će biti minimum do kraja godine tako da vožnja novom stazom gubi smisao.
  Svaka čast Srbijo!
KOMENTARI
 • Twisted_Mind2
  LM

  Danko (Twisted_Mind2)

  4. jun 2021 10:04h

  Samo bih hteo da dodam i informaciju o prelasku granice

  Од 01.06.2021 улазак у Румунију је могућ уз обавезан карантин од 15 дана осим ако:
  -          Сте вакцинисани са обе дозе вакцине најманје 10 дана пре путовања
  -          Имате негативан резултат ПЦР теста не старији од 72 сата
  -          Сте прележали корону пре више од 90 дана, а највише пре 9 месеци.

  Za one koji su "zvanično" preležali i one koji su vakcinisani, ovo znači da treba da izvade digitalni zeleni sertifikat. Isti se vadi za par minuta na sajtu euprave. Obavezno je uneti broj pasoša prilikom zahteva.

Da bi postaviti komentar morate biti prijavljeni na sistem