Prelom lakta - Savet
Postavljeno 01 October 2015 - 10:24 AM

Postavljeno 01 October 2015 - 10:41 AM
A u glavi ništa, samo žica drži uši da ne otpadnu.
Postavljeno 01 October 2015 - 05:56 PM
Postavljeno 01 October 2015 - 08:29 PM
Hvala na odgovorima.
@Grbic
Cuo sam dosta pohvala za Master, doduse dok je Vlada radio kod njih. Mislio sam prvo da odem u Sokobanjsku, ali je izgleda kod njih nemoguce zakazati pregled,bar putem telefona.
@Pjesak1972
Sve si u pravu! Probacu da smanjim tezinu da vidim kako ce ruka reagovati - danas sam krenuo i sa plivanjem. Cilj mi je da popravim obim pokreta za makar desetak stepeni, jer trenutno i obavljanje osnovnih higijenskih radnji predstavlja problem...
Postavljeno 07 October 2015 - 06:23 AM
Lakat je specifičan zglob.. koleno je još osetljivije. Ja sam posle pada i udarca laktom u beton imao bol narednih 3-4 meseca. Od tog dana pa u narednih godinu i neki mese preko nisam mogao da budem oslonjen na lakat duže od 10-15 min.. treba dosta vremena da posledice udarca i povrede nestanu. Ako je snimak pokazao da je sve dobro zaraslo samo lagane vežve i strpljenja.. proći će.
https://picasaweb.go...208760685671353
Postavljeno 27 October 2015 - 12:07 PM
Nisam do sada pisao na forumima vise sam prelistavao i skupljao informacije koje su mi koristile tako da mi je prvi post ali verujem da svaka pomoc znaci,pogotovo kad je povreda u pitanju... Imao sam nesto slicno u februaru ove godine samo je bilo naprsnuce lakta u pitanju i lakat je u trenutku pada ispao ...povreda tetive i misica u svakom slucaju zeznuto s@#$nje ... problem je kod gipsa sto on fixira ruku na duzi period i posle povratak na staro je izuzetno tezak zbog misica i te iste tetive koji su bili zgrceni dug period u gipsu.. i to kazem jer kod mene je doktor insistirao na samo 2 nedelje gipsa bas iz tih razloga ... samo fizikalna terapija i vezba, ne treba velika tezina jer sam sa flasom od 2 litra to isto sto i ti probao ... velika tezina moze cak i da te zezne.Uvece kad legnem stavljao sam lakat na ivicu kreveta i dok gledas malo tv pre dremke sa tegom(flasom)spustas ruku koliko ti to ruka dozvoljava,nadji onu takozvanu ''konjsku mast'' u apoteci ali crvenu i mazi na lakat i misice okolo nije skupa preterano (oko 800 din do 1000 veca kutija ) ... svaki dan, svako vece +fizikalna i bice bolje siguran sam ...doduse trajace dosta ...kod mene je bilo 2-3 meseca dok u potpunosti se nije povratilo.Nadam se da ti nesto od ovoga znaci i da ti je vec bolje jer sam i ja napisao ovo sa 20 dana zakasnjenja od kad si pisao ... pozdrav
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika