Jump to content


Fotografije

Sapka Fest 2015

maraton trka trcanje mtb trail running

  • Molimo uloguj se da bi odgovorio
Nema odgovora na ovu temu

#1 arioth

arioth
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2939 posts
  • LocationMagnitogorsk

Postavljeno 27 July 2015 - 10:52 AM

Drustvo, Pozdrav

 

Posle veoma dugog vremena se javljam ovde sa vestima za jedan dobar avanturisticki vikend krajem avgusta koji ce se odrzati u atarima skijackog centra Popova Sapka nadomak Tetova. O cemu je rec?

 

Vikenda 28-30 Avgusta organiziramo mountain bike and running festival Popova Sapka 2015. Imace tri desavanja. XCO biciklisticka kros kantri trka, planinsko trcanje i XCM biciklisticki maraton. Idemo redom.

 

1. XCO Biciklisticka trka - Start je u 12h u subotu, 29-ti Avgust. Pravo na nastup imaju svi licencirani i nelicencirani takmicari. Vozi se po pravilima UCI-ja i VFM(biciklisticka federacija Makedonije). U zavisnosti od kategorije voze se od 2-8 krugova. Za najbolje takmicare predvidjene su pehari, medalje i stokove nagrade. Ucestvo na trci se ne naplacuje.

 

2. Planinsko trcanje - Start ovog desavanja je u nedelju u 10:30 30-og Avgusta i trce na istoj stazi na kojoj se odrzava bicklisticka XCO trka. Dostupne su dve opcije duzine trka. 3 kruga za 8,2km ili 6 kruga za 16,4km trku. Za najbolje takmicare obezbedjeni su pehari, medalje i novcane nagrade. Naplaca se startina od 10eur.

 

3. XCM biciklisticki maraton - Vozi se u nedelju 30-og Avgusta od 10h. Duzina staze je 48km koja obuhvata najbolje predele i pejsaze Sar Planine. Za najbolje takmicare predvidjeni su pehari, medalje i novcane nagrade. Naplaca se startina od 10e.

 

U startni paket od 10e svaki takmicar dobija rucak, majicu, izotonici, voce, bonzite itd itd. Za bezbednost svakih od ucesnika pobrinuce se crveni krst i visokogorske sluzbe kao i policija RM.

 

Za vise informacija posetite sami sajt festivala www.sapkafest.mk gde mozete i da se prijavite za ucesce na gorenavedene discipline. Takodje dostupna je i facebook stranica festivala.

 

Vidimo se krajem avgusta na Popovoj Sapki.


  • 0
Before you ask stupid questions, ask GOOGLE first





Also tagged with one or more of these keywords: maraton, trka, trcanje, mtb, trail running

0 članova čita ovu temu

0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika