Prednost sela
Postavljeno 14 May 2015 - 06:59 PM

Postavljeno 14 May 2015 - 07:26 PM
Mene nikad nije privlačilo uzgajanje bilja. Prednost života na selu su mi bili dvorište i garaža - radost za celo društvo i komšiluk.
Ali svakako je pametna stvar praviti svoju hranu - posebno ako ti se to još i sviđa. Pametno je i znati uzgajati životinje i praviti sve od njih - da me puste na bogatu farmu, crk'o bih od gladi, što je poražavajuće - gradska deca.
Postavljeno 14 May 2015 - 08:45 PM
Ne znam sta podrazumevas zivot na selu? Rodom sam iz Kikinde, a zivim i radim u NS. Naravno najlepse mi je kad treba da odem kuci. Ja Kikindu zovem selo jer je grad postrao pustos. Nista ne radi, mladi odlaze. Muka mi je od stana jer sam navikao na kucu, dvoriste... Znam sta je domace, sta je disnator, sta su majuske, krvavice, belolucne kobasice sto 90% ljudi iz gradova ne zna. Naravni pricam za mladje osobe... Krompir, paradajz, kupus, jabuke, jagode to moji drze...Ali kad te muka natera da zivis u gradu, moras se pomiriti sa tim. Slobodno vreme provodim na bajsu, dok moji drugare provode po kaficima, kafanama. Izlazim retko jer nema vise ni drugarstva ni druzenja ako nemas para. Svi se cude sto vozam stalno bajs, ali me to ispunjava. Kad obucem biciklisticke i sednem na bajs u malom gradu tj.selu ce svi misliti da si lud
Postavljeno 14 May 2015 - 08:53 PM
Kad te vide u biciklističkim zapitaju se i ikakve su tu sexualne preferencije.
Šalu na stranu, Kikinda je ozbiljno propala. Moji su poreklom odale i odem s vremena na vreme. Sve je tužnije i tužnije.
On topic Kao gradsko dete ne volim da radim ništa što ima veze sa zemljom. Imam vikendicu i poveadio sam sve što je deda sadio. Propalo je od godina i nebrige. Nemam ni želje ni volje da odem na jedan dan i samo radim o dvorištu. Košenje je moj vrhunac.
Postavljeno 14 May 2015 - 09:18 PM

0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika