Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Postavljeno 06 March 2023 - 08:40 AM
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Postavljeno 06 March 2023 - 09:03 AM
Sva sreca nisuIspali iz kamiona pa pokupio slučajni prolaznik.
Imam iste takve točkove, doduše na bajsu koji najmanje vozim. Meni su se za to neko kratko vreme odlično pokazali. Udobni, kruti, razumno lagani, sa tim pljosnatim žbicama, dubinom od 35mm i mat bojom lepi i uklapaju se u svaki bajk, glasan freehub. Bolje za te pare teško...
Postavljeno 06 March 2023 - 04:02 PM
Postavljeno 07 March 2023 - 07:20 AM
Sada im je cena oko 200e u prodavnicama, tako da realna je cena oko 150e ali pristao covek. Doduse bez kasete.Uf, ja ipak ne bih stavljao na čelični ram ahead sistem, izgleda mi lepše i autentičnije sa lulom na navoj.
Točkove si baš jeftino platio ako su u stanju u kom tvrdiš da jesu. Ja sam pre godinu i po kupio nove na extra popusti sa 300 i nešto na okruglo 200.
Postavljeno Juče, 06:21 PM
Postavljeno Juče, 06:46 PM
Postavljeno Juče, 06:58 PM
Postavljeno Juče, 07:18 PM
Postavljeno Danas, 05:09 AM
Pitao sam te za pritisak iz razloga jer sam ja vozio klinčere na 7,5 bara pozadi a napred 7. Posle sam malo eksperimentisao i shvatio da nema potrebe da ih duvam na toliko iako sam težak za biciklistu. Onda sam spustio pozadi na 7 a napred na 6 ili 6,5 i to je totalno transformisalo udobnost na biciklu i način na koji je pogotovo prednji točak počeo da pegla neravnine na asfaltu. To zapravo najviše utiče na udobnost, a ne karbonski obruči. Utiču i oni ali u daleko manjoj meri po mom mišljenju. Ali da su lakši i lepši i da slabije koče to je činjenica.
Postavljeno Danas, 05:12 AM
Postavljeno Danas, 08:04 AM
Postavljeno Danas, 08:15 AM
And now something completely different
Postavljeno Danas, 09:45 AM
Ja sam prvo pročitao PRO (vidi se samo pod određenim uglom na suncu). Kada nisam našao 1400 PRO, pretpostavio sam da je ovo. Proveriću za vikend kada se vratim kući. Ali kaliper je sigurno...Ne bih da kvarim zabavu, ali zar ne piše na bandašima 'DT SWISS ERC 1400 spline'? To mi deluje čudno jer ERC nema kaliper verziju, koliko znam...
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika