Jump to content


Fotografije

Radan Popovic


  • Molimo uloguj se da bi odgovorio
Nema odgovora na ovu temu

#1 jovanca

jovanca
  • Members
  • 1 posts

Postavljeno 14 June 2014 - 11:00 AM

Nije mi drago da spominjem ovog ili bilo kog kupca sa kojima imam losa iskustva,ali da ne bi jos neko bio ostecen slicno kao ja to moram da kazem. Dakle,Radan Popovic iz Beograda sa adresom Dalmatinska br 62 i brojem telefona 065 32 325 32 ljubazno je od mene u telefonskom razgovoru od petnaestak minuta narucio Yeti ram koji sam na ovome sajtu prodavao.

Posto sam sa Kosova imam mogucnost slanja samo jednom kurirskom sluzbom gde roba bez problema ide za Srbiju bilo koja vrednost da je u pitanju. Roba koja iz Srbije ide na Kosovo ne sme da ima oznacenu vrednost vise od 2000 dinara.

Ram sam uredno zapakovao i poslao na navedeno ime i adresu. Nakon tri dana od kad je ram tamo stigao sa ostavljenim izvestajem pokusao sam da stupim u kontakt sa doticnim,telefon je zvonio do kraja i po desetak pokusaja na dan nije se javljao.

Zamolio sam prijatelja da pokusa,nije uspeo,ali je posle izvesnog vremena primio poziv od njega. U razgovoru je rakao da ce ram preuzeti,da ne brinem i td. To se nije desilo ni posle nedelju dana,paket je krenuo nazat. Znajuci sta ce da se desi na carini krenuo sam da ga tamo sacekam. Carina ga je oduzela,a ja sam pored manjih problema,a to je ovde uobicajeno izvadio svoj paket.

Ovo me iskustvo poprilicno kostalo pa ne bih zeleo da bilo ko ima slicnih problema.

 

Ukoliko navedena osoba iz opravdanih razloga nije uspela da podigne paket neka se ovde javi.


  • 0




0 članova čita ovu temu

0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika