Kaciga
Postavljeno 06 October 2014 - 07:00 PM
Hvala na zeljama za oporavak,icicemo dao.bog na taj maraton;)
Ma, kolega, sreća što je glava. Zamisli da si udario ruku, ili nogu, pa da ne možeš voziti bajs! ![]()
Šalim se malo, nadam se da su ti zavoji zbog povreda kože, da nije ništa slomljeno. Da se što pre vratiš u sedlo.
Postavljeno 06 October 2014 - 07:23 PM
A bajs ma jak kak tek je Trek,samo tocak je iskrivljen sve celo i netaknuto,koliko sam ja primetio:)
Postavljeno 06 October 2014 - 07:28 PM
Ps bajsu je sve u redu gledao ga ja dok su tebe usivali
Postavljeno 06 October 2014 - 07:48 PM
Brz oporavak i da se vratiš vožnji što pre.
Spuštao sam se niz taj breg i znam da je vrlo zajeban jer se postiže velika brzina i čovek se vrlo lako zaboravi.Mislim da sam letos tu išao preko 60 km/h istina natovaren sa zadnjim bisagama.U tom poslednjem delu i asfalt je čini mi se malo lošiji.
Inače,kacigu retko nosim,gotovo nikada.Do prošle godine sam i nosio,a ove možda dva ili tri puta.
Postavljeno 06 October 2014 - 08:23 PM
Folcika, kao da vidim sebe na tvojim slikama... Naime pre tri meseca sam imao pad sa slicnim posledicama. Na spustu bez kacige skucam se i zavrsim sa 15 savova ispod levog oka i dvadesetak na bradi + malo veca posekotina na levoj nozi u predelu kolena. Sreca, lepo su me usili sa tankim koncima (pohvala za Novosadsku ekipu) tako da su mi oziljici slabo vidljivi.
Za oziljke mozes koristiti koristiti Contratubex i Saljicev melem.
Postavljeno 06 October 2014 - 08:37 PM
I meni je pri padu stradao samo točak, nego točak se ispravi, bitno da si ti dobro. Opravio se brzo pa da te vidimo na bajsu uskoro.
~be here now~
Postavljeno 06 October 2014 - 08:59 PM
Da velike brzine se postignu ali i adrenalin uradi svoje,ovo mi je doobra skola za ubuduce....
Belgarath iskreno nisam isao jos nigde,ali u cetvrtak idem na pregled i ponecu ga do servisa da vide,nadam se da ce moci,,,predpostavljam da su zice povukle ,i da ce se dovesti u red,mada ko zna... I hvala za sve
LordSoru-Mozda sam trenutno u tom fazonu,sad zbog svega i svezeg dogadjaja ali mislim da cu kacigu bas koristiti ubuduce... Ali svaka voznja sto se tice ,sume,planine,svega gde nema puta,stitnici obavezno.
Postavljeno 03 March 2015 - 10:55 AM
Hteo bi da kupim MTB kacigu, pa me interesuje na sta treba da obratim paznju prilikom kupovine? I koje su se kacige dobro pokazale? ![]()
Inace ne volim da nosim kacigu i nisam nikad praktikovao. Ali posto volim da vozim off road, radi moje sigurnosti hocu da krenem da je nosim. ![]()
Postavljeno 04 March 2015 - 10:01 AM
Ne bi uzimao zatvorenu kacigu, vise sam za neku otvorenu MTB kacigu. ![]()
@kasalovic 1996
To znam da treba da obratim paznju na velicinu. Zato sam i hteo sa vama da se konsultujem. Da li da gledam neku koja je malo veca pa da je zategnem ili da bude tesna kad se stavi na glavu. ![]()
Prvi put se susrecem sa kacigom, zato mozda i imam neka glupa pitanja, pa nemojte zameriti. ![]()
Postavljeno 11 March 2015 - 01:41 PM
A u glavi ništa, samo žica drži uši da ne otpadnu.
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika