Jump to content

Fotografije

Izbor odeće

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
651 odgovora na ovu temu

#641 Bonovi

Bonovi
  • Members
  • 4 posts

Postavljeno 13 January 2021 - 10:40 PM

Pozdrav ljudi
Ima li neko iskustva sa merino podmajicama iz pazara? Merino World se zove firma, po specifikacijama mi uopšte ne izgleda loše, i izgleda da ga uglavnom koriste trkači. Je li neko zna nekoga ko ih je probao u vožnji?
  • 0

#642 Nesoni

Nesoni
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1101 posts

Postavljeno 14 January 2021 - 10:08 PM

Ja koristim maslinasto zelenu sa kratkim rukavima (L size na mojih 1,88cm /88 kg)

https://merinoworld....merino-vuna-100

i istu takvu sa dugim rukavima.

Odlična i za bajs a i za skijanje. Prijatna, lagana, ne greje, odvlači znoj, lako se suši i kada se osuši nema fleka od znoja... Vredi tih para. Perem je jedanput mesečno i to reda radi (ne miriše na znoj, koliko god je koristio). Moja preporuka JPEG_20210114_230715_745589107098050570.jpg

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
  • 2

#643 Bonovi

Bonovi
  • Members
  • 4 posts

Postavljeno 22 January 2021 - 10:39 PM

Hvala na pomoći. Kupiću ako se tako ponaša. Bitno mi je bilo mišljenje bicikliste, uglavnom sam nailazio na planinare.
  • 0

#644 omega

omega
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3559 posts

Postavljeno 18 February 2021 - 01:31 PM

Недавно сам узео пар боксерица од вуне (Merinoworld) и могу да кажем да су одличне. Цена је можда мало виша (5500) пар, али вреде сваки динар. Једино што је нунерација чудна. Мени са 181 и 80-81кг одговара величина С. Препоручујем. Мислим да је Мерино из Новог Пазара само заступник, не и произвођач.
  • 0

#645 ske

ske
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 250 posts

Postavljeno 18 February 2021 - 06:39 PM

Kad kazes bokserice jel  mislis na donji ves i jel par mislis na dva komada?

• 0

#646 omega

omega
  • Members
  • 3559 posts

Postavljeno 18 February 2021 - 09:02 PM

Kad kazes bokserice jel mislis na donji ves i jel par mislis na dva komada?

Да, два комада. У кутији се добију два комада и цена од 5500 је за два комада, први пут се нисам баш најпрецизније изразио. Може да послужи као активан веш за све спортске активности типа планинарења, трекинга и сродних дисциплина
  • 0

#647 ske

ske
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 250 posts

Postavljeno 18 February 2021 - 09:58 PM

hvala na odgovoru

• 0

#648 Haris72

Haris72
  • Members
  • Pip
  • 12 posts

Postavljeno 24 April 2025 - 01:23 PM

Pozdrav svima.Mala pomoć.Moze i velika.Kupio bih biciklističke gaće,za malo dužu vožnju.Moze neki predlog iz naših radnji.
Hvala unapred.
  • 0

#649 mhetlerovic

mhetlerovic
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 565 posts

Postavljeno 24 April 2025 - 01:59 PM

Šta podrazumevaš dužom vožnjom i da li si i koje nosio gaće ranije? Bilo šta da je do 50km meni one najjeftinije iz Dechatlona od 1500 dinara sasvim ok rade posao. Za nešto duže ipak volim da imam sa tregerima, Planetbike je ranije imao ok Northwave i Scott modele po pristojnim cenama (neki i dalje postoje ali u čudnim veličinama), sad imaju samo Ale i Castelli, što je ok, ali onaj ko kupuje gaće od 100+ evra treba sam da ih izabere. Eventualno možda nešto opet iz Dechatlona a malo kvalitetnije, ali nisam probao lično. 

• 0

#650 Haris72

Haris72
  • Members
  • Pip
  • 12 posts

Postavljeno 24 April 2025 - 03:54 PM

Voznja ponekad bude i preko 50 km.Iz Dechatlona sam već imao neki baš u tom cenovnom rangu.Pocetkom prošle godine sam u Planet Bajku kupio Scott sa trenerima koji mi je u početku bio odličan a na kraju sezone i početkom ove mi nije bio ok.
  • 0

#651 vidak

vidak
  • Members
  • 4752 posts
  • LocationNovi Beograd

Postavljeno 25 April 2025 - 07:14 AM

Assos krema u kombinaciji sa dobrim biciklističkim šorcem i udobnim sedištem daje najbolje rezultate da ti se dupe ne nažulja i ojede.
Što više para daš za opremu biće ti udobnije.
Jeftini kineski šorcevi se meni nisu pokazali kao rešenje mada ni skuplji bez kreme i udobnog sedišta takođe nisu rešenje, mora sve u kompletu da bi bilo uživanje.
Čak i sa svim tim detaljima, početak sezone traži određeni period za privikavanje, recimo nekih pet šest vožnji u kontinuitetu sa razmakom od par dana između vožnji da se tkivo odmori.
Znači oko dve do tri nedelje i posle nema problema.

Sent from my SM-A556B using Tapatalk
  • 0

#652 mhetlerovic

mhetlerovic
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 565 posts

Postavljeno 25 April 2025 - 10:37 AM

Neke biciklističke koje imam mi traju i po 7-8 godina, tako da mi je čudno da se nešto od Scott-a raspalo tako brzo. Problem je što je kod nas izbor baš jako ograničen, osim Dechatlona i Planetbike retko ko i prodaje nešto da bih mogao da kažem da je iole kvalitetno. Ili da se uzme iz oglasa nešto što je opet malo lutrija. Ja sam najkvalitetnije koje imam (i koje "štedim") uzeo neke Orbea kad sam bio u Barseloni pa je bila baš njihova prodavnica i bile su na nešto 50% popusta, vidi se ozbiljna razlika u kvalitetu, čak i u odnosu na Northwave koji mi je inače ok. Tako da ako Scott nije odgovarajući onda eventualno preporuka iz Dechatlona one skuplje, ali opet i tu uz ogradu da treba porazmisliti i o sedištu. 

• 0

1 članova čita ovu temu

0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika