Hteo bih svima koji slave Bozic po starom kalendaru da pozelim dobro jutro i Sretan Bozic.Zao mi je sto nisam cestitao javno i onima koji su slavili po novom kalendaru.Takodje bih hteo da se izvinem svima koje sam sa nekim svojim postom u prosloj godini iznervirao .Nisam preterani vernik,ali kazu da ce ti godina biti onakva kakav ti bude Bozic.Zato ja svakog Bozica ustanem rano i odem u setnju.Verovali ili ne,ali od kad to praktikujem stvarno nikad nisam zakasnio na posao .Takodje bih hteo svima da pozelim miran ,skladan i lep zivot pun ljubavi.Ovima sto se jos momce,a imaju godina za brak , zelim da se ozene ili udaju i prosire porodicno stablo.Bolesnima od sveg srca zelim brz oporavak,a zdravima da ostanu zdravi i pravi.Trgovcima zelim uspesnu prodaju,a kupcima uspesnu kupovinu.Verovatno ste svi vec davno prestali da verujete u Deda Mreza i Bozic Batu ali od sveg srca svim clanovima i gostima foruma zelim SRETAN BOZIC (cak i PAVLU 93).I NO SIKIRIKI u 2012.
Dobro jutro,Bozic je...
Started By
Vorda
, Jan 07 2012 07:06 AM
4 replies to this topic
Posted 07 January 2012 - 01:26 PM
Vaistinu se rodi!
Srećan Božić i želim vam puno ugodnih kilometara u 2012-toj na vašim dvotočkašima!
Srećan Božić i želim vam puno ugodnih kilometara u 2012-toj na vašim dvotočkašima!
"I've had enough, I've seen enough, I've had it all, I'm giving up I won the race, I broke the cup, I drank it all, I spit it up" (R.E.M)
*KUPUJEM GIRVIN VECTOR ILI NOLEEN SUSPENZIJU
*KUPUJEM GIRVIN VECTOR ILI NOLEEN SUSPENZIJU
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users