Jump to content


Fotografije

XTR 2007 - drugi deo price


  • Molimo uloguj se da bi odgovorio
Nema odgovora na ovu temu

#1 misaxtr

misaxtr
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3059 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 05 May 2006 - 08:50 AM

Shimano je izbacio jos slika i informacija o XTR-u za 2007 godinu. Sada je obelodanjeno i kako ce izgledati “samostalne”rucice kocnica bilo da je rec o klasicnim V-brake ili o disk varijanti. Rucice kocnica koriste vertikalni glavni cilindar kao i Magura Marta, a tanak profil se savrseno uklapa u nove RapidFire trigere. Zajedno, zauzimaju samo malo vise od 2,54 cm na volanu, pa ostaje dosta slobodnog prostora za daljinske komande( lockout i sl), ciklokompjutere, hart monitore. Po Shimano-u, hidraulicna rucica tezi svega 194 grama.
Takodje, u igri je i novi rotor i kljesta. Kljesta ce se praviti u 2 standarda: internacionalni i tzv. Manitou( post mount). Najlaksa verzija je u internacionalnom standardu. Iako spolja ima neznatnih promena, plocice su potpuno nove sa duzim vremenom zamene i sa titanijumskim podloskama.
XTR disk rotor sada ima aluminijumski spajder sa kacenjem rotora u 4 tacke. Sam rotor je od tankog nerdjajuceg celika. Sistem montiranja je Centerlock Bice u dimenzijama 140, 160, 180 i 203 mm.
Na kraju da napomenemo da XTR i dalje ima V-brake opciju. Kocnice su samo malo doterane da se uklope u novu grafiku XTR komponenti.
Slike pomenutih komponenti se mogu videti na linku:

http://miomirjovanov.../p28854955.html
  • 0
Postavljena slika


MTB do groba a i posle...




1 članova čita ovu temu

0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika