Jump to content


Fotografije

Capriolo Monitor man


  • Molimo uloguj se da bi odgovorio
Nema odgovora na ovu temu

#1 kooole

kooole
  • Members
  • Pip
  • 17 posts

Postavljeno 15 October 2011 - 05:25 PM

Pozdrav svima,

Mada mi u ovom gradu stalno nesto kradu i jos nikad nista nije nadjeno pisem vam u nadi da cu eto mozda bas sa bajsom imati srece i pronaci ga.

Radi se o modelu Capriolo Monitor Man, star 2,5 godine, crvene boje, standardna oprema. Osim nekih sitnijih stvari (brzinomer, bočica za vodu, crveno zvonce, pijačarska svetiljka napred, debela crvena plastificirana sajla za zakljucavanje - valjda je zovu COBRA) koje je naravno lopov verovatno i skinuo, nista drugo nisam menjao ni dodavao na bajs. Serijski broj rama je LQ07037611. Bajs je prilicno vozen sto se i vidi npr. na vili. Pošto sam sajlu za zaključavanje, dok vozim bajs, drzao obavijenu napred ona je cesto dodirvala vilu tako da je izlisanost farbe na njoj bas vidljiva. Vila je kod ovog modela čelicna, ram je aluminijumski.

Bicikl je ukraden u Novom Sadu iz podrumske ostave koja je bila zaključana. Ostavio sam ga tamo sinoc (14.oktobar) oko 20:00h. Sam bicikl nije bio zaključan sajlom - ostala je na bajsu. Policija je obaveštena, ali baš ništa nisu želeli da preduzmu jer štrajkuju tako da vam savetujem da ovih dana dobro pripazite na svoje ljubimce jer je šljam, rekao bih, aktivniji nego inače. Ako nešto saznate, vidite, posumnjate... pišite ovde ili na telefon 064/248-50-62. Hvala
  • 0




0 članova čita ovu temu

0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika