Imam pitanje za one koji su mozda trazili paktreger u skorije vreme. Gde u BGu traziti isti? Sa moba mi ne radi lepo sajt od ris cyclinga da vidim jel ga imaju i dalje u ponudi, ako imaju iscimao bih nekog drugara da mi posalje, ako mi cena odgovara. Al mi je svakako lakse u BGu da bih ga video pre kupovine, tako da dajte link/recite gde mogu da se kupe, a da nisu u pitanju Planet i Capriolo

Uzeo bih ovaj model kao iz prvog posta - prvi model, posto planiram u nekoj daljoj buducnosti nabavku bisaga, tako da model sa montiranjem na sic otpada, iako je mnogo prakticnije resenje za montazu/demontazu.
Ovaj drugi model nalazim u planetu i totalbike-u, ali citajuci ovde savete skapirao sam da ih treba izbegavati posto bisage mogu da ulete u tocak.
Izbor u oglasima na cikloberzi je isto nikakav, nasao sam ovo samo, cini mi se malo jaca cena (a mozda se i varam, ispravite me ako gresim):
http://cikloberza.co...ow.php?id=73938Gledao sam ove crosso sto preporucujete, stvarno su odlicne, ali sam ultra ogranicen sa budzetom tj gledam 10-15e maximum da potrosim, tako da mi je 35€ za paktreger mnogo.
Ako je bitno zbog montaze, vozim Polar Mirage Pro. Mada mi se cini da ima dovoljno rupa na ramu za montazu...