Jump to content


Fotografije

Ukraden Capriolo Dragon


  • Molimo uloguj se da bi odgovorio
1 odgovora na ovu temu

#1 GeigerNS

GeigerNS
  • Members
  • 1 posts

Postavljeno 14 September 2007 - 02:01 PM

U sredu 12.09.2007, u Novom Sadu, ispred ulaza na FTN, ukraden Capriolo Dragon u roku od 7 minuta, zakljucan sajlom sa ključem. Trenutno nemam sliku(nije vise aktuelan model pa ne mogu da je skinem sa capriolo sajta pa ako neko je ima neka mi je posalje da je okačim)...ali malo ću ga opisati:
plavi ram sa belom nalepnicom capriolo..
crni rst capa t4 amortizer
crne felne 24h (mislim da na njima piše belim slovima x-pro)
prednji i zadnji mehanički disk(napred stavljen promax, nazad bezimeni originalni...oba skroz crna...na zadnjem par imbus šrafova zamenjeno običnim)
ručice kočnica i menjača shimano alivio...
prednji i zadnji menjač alivio..
Ram na levoj strani kod zadnje glave dobro izderan...sve do aluminijuma...dosta tragova udara lanca o ram(nisam ga zaštitio)...

Svaka pomoć dobro došla...
[email protected]

P.S. Treba mi savet oko zaključavanja bicikla...pošto se ova sajla pokazala lošom...samo da nije nešto preteško...nešto što će mi omogućiti 10-tak minuta mira...ne tražim više...jer najviše me je pogodilo kad sam video prazno mesto gde je bicikl bio , a nestao je kao da ga nisam ni zaključao i pri tome je bila naveća gužva na ulazu FTN-a...
  • 0

#2 Hari

Hari
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1921 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 14 September 2007 - 03:49 PM

10 minuta, pa ti si neskroman. Za to vreme moze otvortiti sta hoce i odvesi bajs par kilometara od mesta kradje. 8) Sajle za zakljucavanje debljine do 5mm mogu se preseci obicnim (boljim) cvicanglama za nepun minut, a one malo deblje vecim kljestima za minut dva. Idealne zastite nema, najbolja je bajs uvek na oku, a bolje zakljucati bilo cime nego nicim. Nesto najbolje, a najprostije je katanac i lanac koji su kaljeni ("hardened"), sve ostale sajle mogu se vrlo lako preseci. U obzir dolaze "U lock" brave (modeli bez kruznoga kljuca) ili neka sajla sa kuglama, kao one za vezivanje motora samo manje. Njih je teze preseci od ostalih sajli.

Obavezno prijavi kradju, znam dosta slucajeva da milicija pronadje bicikl jer uhvati lopova koji krade sasvim trecu stvar, pa kad lopov pocne da peva eto tvog bicikla nazad. :wink:
  • 0




0 članova čita ovu temu

0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika