Vrsim uslugu online kupovine sa gotovo svih sajtova (vecinom sa ebaya) mozete naruciti gotovo sve...
Za sitne narudzbine ide unapred uplata od 50% od ukupne vrednosti robe, ovo pravilo vazi iz razloga sto su mnogi do sad narucili robu ( koju sam platio) i odustali od kupovine iste i sto znaci da sam ja u minusu za to jer nema povracaja (osim u nekim retkim slucajevima)
Ovako.. imamo iskustva sa online kupovinom 5godina tako da smo 100% pouzdani (saradjujemo sa mnogo auto - moto foruma)
U koliko zelite da kupite neku stvar iz Amerike znajte da se placa carina koja iznosi 20% na ukupnu cenu robe i jos neka sitna taksa, bolje je - jeftinije je kupovati iz Evrope ako se ta stvar-deo moze naci na nekom Evropskom sajtu...
Par primera: ako ste narucili bele patike a stigle su plave (one vam nece stici na kucnu adresu jer cemo vas vi unapred obavestiti o tome) i na vama je da odlucite dal hocete te patike ili da ih vratimo nazad...
Ako patike stignu bele (tj koje ste i narucili) a uplatili ste 50% od ukupne vrednosti robe na moj racun a u medjuvremenu zelite da odustanete od kupovine to znaci da nema povracaja uplacenog novca...
Ako ste zainteresovani za kupovinu prvo dobro pogledajte oglas (detaljno) posto vecina ljudi iz UK nece da slalje robu van zemlje i sl...
Ako ima neko pitanja neka slobodno pita...
Ako zelite da narucite neku stvar samo mi posaljite link na PP - PM ([email protected])i ja cu vam odgovoriti u najbrzem mogucem roku!!!
pozdrav!