24h solo Varazdin
Started By
pkrisz
, Jun 19 2010 02:49 PM
12 replies to this topic
Posted 19 June 2010 - 03:08 PM
Otkazana utrka Solo 24
Obavještavamo vas da je utrka Solo 24 koja se trebala održati 26. i 27.6. otkazana.
Razlog je samo jedan, nedovoljan broj predprijavljenih sudionika.
Iako smo znali da organizacija utrke takvog tipa ambiciozna i hrabra, ipak smo se nadali da će se naći barem 30ak sudionika spremnih na testiranje svojih granica.
Čak smo pokušali spasiti svar promjenom termina, što je razumije se vrlo nepopularna odluka, ali niti nakon toga nije bilo značajnijeg povečanja broja predprijavljenih.
Ovim putem se ispričavamo malobrojnim predprijavljenima koji su se spremali za utrku.
Za sada još nismo definitivno odustali od tog projekta jer se nadamo da će kroz koju godina situacija u brdskom biciklizmu biti nešto bolja. Dogodine ćemo organizirati tradicionalni MTB ultra maraton Kajkavijanu a nakon toga ćemo vidjeti kada će doći vrijeme za Solo 24.
Još jednom isprike svim predprijavljenima i sponzorima.
Obavještavamo vas da je utrka Solo 24 koja se trebala održati 26. i 27.6. otkazana.
Razlog je samo jedan, nedovoljan broj predprijavljenih sudionika.
Iako smo znali da organizacija utrke takvog tipa ambiciozna i hrabra, ipak smo se nadali da će se naći barem 30ak sudionika spremnih na testiranje svojih granica.
Čak smo pokušali spasiti svar promjenom termina, što je razumije se vrlo nepopularna odluka, ali niti nakon toga nije bilo značajnijeg povečanja broja predprijavljenih.
Ovim putem se ispričavamo malobrojnim predprijavljenima koji su se spremali za utrku.
Za sada još nismo definitivno odustali od tog projekta jer se nadamo da će kroz koju godina situacija u brdskom biciklizmu biti nešto bolja. Dogodine ćemo organizirati tradicionalni MTB ultra maraton Kajkavijanu a nakon toga ćemo vidjeti kada će doći vrijeme za Solo 24.
Još jednom isprike svim predprijavljenima i sponzorima.
Posted 19 June 2010 - 03:32 PM
verovatno zato sto je otkazana usled manjka sudija
Nije sudija, nego "sudionika" - učesnika. Mali je odziv, malo ih se prijavilo...
Ih, Jojkiću, baš ti se ne da.
Posted 19 June 2010 - 07:22 PM
...baš šteta za trku...
...ma, biće sljedeće godine...
...ma, biće sljedeće godine...
2010: 3582.6 km 2011: 7022.0 km 2012: 6487.9 km 2013: 7271.3 km 2014: 6xxx km
http://zeljkov.wordpress.com
Posted 21 June 2010 - 07:53 AM
Verovatno je tu malo izostalo marketinga - neće svako da se prihvati tako nečeg i onda treba zainteresovati što širi krug ljudi. Ja sam samo znao za to preko Jojkića, a verujem da imamo ludaka u Srbiji dovoljno da im popunimo broj, samo da je izreklamirano malo ubedljivije Ma i ja bih se prijavio da imam malo više km u nogama ove godine. Sigurno treba podržavati ovakve stvari.
Posted 21 June 2010 - 02:21 PM
Takve trke inače ne okupljaju nešto mnogo takmičara. Tek ekih 30-tak u krajevima gde je biciklizam razvijeniji nego kod nas (na balkanu)...
Posted 21 June 2010 - 02:45 PM
Takve trke inače ne okupljaju nešto mnogo takmičara. Tek ekih 30-tak u krajevima gde je biciklizam razvijeniji nego kod nas (na balkanu)...
Je li? Zar nije to izazov? Mislim, znam da su tu potrebne pripreme, ali i za Veliki FG maraton su potrebne pripreme, pa se opet svaki put prijavi gomila nas koji jedva završimo Evo, prijavljujem se za sledeći put, pa kud puklo!
Posted 21 June 2010 - 05:12 PM
Pazi, pogledaj koliko ljudi vozi mali maraton, koliko srednji i na kraju koliko veliki.
Očekuj srazmeran broj onih koji bi vozili 24h skoro bez prestanka.
Očekuj srazmeran broj onih koji bi vozili 24h skoro bez prestanka.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users