GirO d'Italia na pola trke
Postavljeno 22 May 2010 - 02:48 PM
ok shvatam nije sport tipa fudbala ali izgleda da zbog svih priprema i taktika lagano prerasta u isključivo timski ali na štetu mnogo kvalitetnih vozača...ili bar ja tako mislim
Postavljeno 22 May 2010 - 04:24 PM
Postavljeno 22 May 2010 - 08:23 PM
Savoldeli je bio najbolji spustaš među vozačima koji su u konkurenciji za generalni plasman, a najbolji spustaš poslednjih 10-ak godina je Hušovd. Uvek su sprinteri najbolji spustaši.Covek tj. decko je iso mnogo dobro...Ali kako je prosao kroz cilj kao da i nije osetio etapu.Savoldeli koji je vazio za najboljeg sustasa na svetu nije pravio ovolike razlike na spustu.Svaka cast,a tek u 25-oj godini zivota.Do 30-te ima da bude novi sampion.
Giro thread:http://www.cikloberza.com/forum/viewtopic.php?f=32&t=3322&st=0&sk=t&sd=a&start=15
Postavljeno 23 May 2010 - 07:19 PM
Postavljeno 23 May 2010 - 07:51 PM
Pa sto bi bio najbolji medju sprinterima kad oni i onako kasne po 5 min na vrhu, bitno je da ostavis konkurenciju iza sebe
Postavljeno 17 October 2020 - 01:08 PM
Bacio sam danas malo oko na hronometar. Voze ljudi po ravnom oko 55 do 60, a kad ima uspon oko 2,5 do 3% onda osetno sporije, oko 43, 44.
Na cemu god da su, alal im vera. O tim brzinama na biciklu normalan covek moze samo da sanja...
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Postavljeno 17 October 2020 - 09:23 PM
I drugo, kad se vozi Giro vreme cesto ume da bude jako promenljivo, i nije retkost da vozaci cesto voze po teskoj kisi i kaljuzi, sto daje posebnu draz svoj toj borbi u brdima koja eto nije dovoljna pa se jos bore i sa vremenskim prilikama, dok je za vreme TDF-a vreme uglavnom daleko lepse.
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika