Pomoc oko sastavljanja bajsa....
Postavljeno 15 January 2010 - 12:00 PM
Uzeo sam od druga ram mislim da je capriolo adrenalin u pitanju... tako deluje mada na njemu pishe polar... ko zna koja je nalepnica na njemu...
No sad sam u dilemi dal da sastavljam bajs s`tim ramom ili ako je moguce kupiti polovan aluminijumski ram za neke jeftinije pare... Ako ne ram u nedelju shaljem da peskiranje i farbanje pa cu njega sklapati...
Imam tochkove ali sam mislio da stavljam bolje glave, bio do fanatica i dobio savet da to ne mogu da uchinim jer... ako menjam zadnju glavu moram onda i ''kasetu'' -zubchanike poshto trenutno imam ''mega renge'' a ako to hocu da menjam onda moram uzeti neke 8 fazne.. a menjache imam 7 fazne nemam pojma shta chiniti... a i hteo bi neke amorte da mu stavim...
ako neko ima neshto od navedenih delova nek se javi pa da ''trgujemo''
I da fali mi shtica, sic, pedale,srednji ceo pogon, ceo korman s`lulom i adapterom....
Postavljeno 15 January 2010 - 12:23 PM
256km u 2011.
1592km u 2010.
1987km u 2009.
Postavljeno 15 January 2010 - 12:36 PM
Postavljeno 15 January 2010 - 12:55 PM
50e bez shticne... pa sam u dilemi...
Jel to zadnja cena 60eura za taj ram?
Postavljeno 15 January 2010 - 01:13 PM
Postavljeno 15 January 2010 - 01:16 PM
adrenalina nece nikada prodati za ulozene pare, niko vise ne kupuje polovan celicni bajs, a i novi se sve redje kupuju ali kupovace se i dalje novi jer retardirani capriolo koji zaostaje za bike industrijom pola veka idalje pravi takve ramoveMoj savet ti je da uzmes da sastavis biciklu sa tim delovima sto imas a ono sto nemas da kupis najjeftinije,onda prodas tu biciklu sakupis jos malo para i kupis 100 puta bolju biciklu od te,samo sto moras da imas malo strpljenja i da sacekas malo...
Postavljeno 15 January 2010 - 03:02 PM
adrenalina nece nikada prodati za ulozene pare, niko vise ne kupuje polovan celicni bajs, a i novi se sve redje kupuju ali kupovace se i dalje novi jer retardirani capriolo koji zaostaje za bike industrijom pola veka idalje pravi takve ramove
Kako ja pomislih, tako zuba napisa. Apsolutno tacno. =D> Sastavljati bajk iz delica, pa i onih jeftinih i sve to pakovati na Adrenalin ram, da bi se kasnije prodao...Vodi te samo u tezak gubitak! Zeznuo si se sto si uopste kupio ram. Nego, vidi ti da njega prvo prodas, jer tako ces najmanje izgubiti u celoj prici. A onda dodaj koliko treba love i kupi nesto bolje.
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika