Jump to content

Photo

Cytec patike

• Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 Boriis

Boriis
  • Members
  • PipPip
  • 46 posts
  • LocationNovi Beograd

Posted 14 March 2009 - 08:57 PM

Danas sam u Merkatoru u Inter Sportu video Cytec patike i kombinovane SPD pedale za mtb. Na djonu patike ima deo koji se skine/ischupa i tu se uglavi plochica :?: Da li neko ima iskustva sa ovako nechim, kliko je to komplikovan posao...? Da mi treba neki odredjeni tip plochice ili je svejedno jer u Iner Sportu ne prodaju plochice? Patike i pedale su oko 5.000 din, nemam nikakva iskustva sa SPD ali sam setekao uisak da je za pochetak ovo sasvim ok, da li greshim? :lol:
  • 0

#2 Hari

Hari
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1921 posts
  • LocationBeograd

Posted 14 March 2009 - 09:47 PM

Cytec patike i nisu nesto, ali za prelazak na SPD su dovoljne za pocetak. Cena od 5k za patike i pedale nije mnogo obzirom da dobijas sve novo. Uz pedale treba da dobijes plocice mada proveri u radnji, a ako kupujes odvojeno kostaju 10e. Inace montaza samih plocica je veoma prosta. 8)
  • 0

#3 Boriis

Boriis
  • Members
  • PipPip
  • 46 posts
  • LocationNovi Beograd

Posted 14 March 2009 - 10:22 PM

Prodavac u Inter Sportu mi je rekao da se plochice ne dobijaju uz pedale gde bih mogao da ih potrazzim
  • 0

#4 Hari

Hari
  • Members
  • 1921 posts
  • LocationBeograd

Posted 14 March 2009 - 10:34 PM

Plocice pogledaj u Planetu.
  • 0

#5 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • 4578 posts

Posted 17 March 2009 - 10:19 PM

Koliko para su te patike u Merkatoru. Mislim da sam ih video, al ne mogu se setim kako izgledaju. Znam da su bile u fazonu, all arround, da moz se seta u njima.
Nego, gde da pogledam za patike? Voleo bih nesto tipa Shimano M021. U Planetu ih imaju, neki mali broj. Ima jos par slicnih modela, ali isto nema broja (45,5 ili 46). Kazu, stizu im tek u aprilu patike. #-o A u Capriolu, samo jedan model od tih "za svakakve akcije", neke Meridine, koje mi se i ne dopadaju, probao 46, ali su mi malo velike. :|

Ima onaj lik iz Subotice, dosta takvih modela, al' gde kupiti na slepo obucu. Nisu ovde imali broj, bar da probam, pa da vidim sta odgovara, posto su kalupi razliciti. :?
  • 0

#6 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5805 posts
  • Bajk:Moj, moj

Posted 17 March 2009 - 10:52 PM

Patike i pedale su oko 5.000 din, nemam nikakva iskustva sa SPD ali sam setekao uisak da je za pochetak ovo sasvim ok, da li greshim? :lol:

Koje pedale? Kod patika vrlo malo toga može da omane, ali ako ti uz njih daju velgo pedale, onda si platio patike 5000 :mrgreen: (kupio ja majmun mi pas mater 919 ili kako se već zovu, nikad tako gadno nisam bacio pare. Najveći merak od svega mi bio kad sam ih zakivao u kantu. Jedino što valja su pločice, iste kao 51-ica, pa ostaše u službi.)

Prodavac u Inter Sportu mi je rekao da se plochice ne dobijaju uz pedale gde bih mogao da ih potrazzim

Ja se ne sećam spd pedala uz koje nisam dobio pločice... šimano 505, 520, čak i onaj gorepljunuti velgo...
  • 0

#7 Boriis

Boriis
  • Members
  • PipPip
  • 46 posts
  • LocationNovi Beograd

Posted 18 March 2009 - 04:22 PM

Pedale su isto Cytec kombinovane (mogu i sa obichnim patikama i sa SPD). Shto se plochica tiche ne samo da se ne dobijaju uz pedale nego ih uopshte nemaju :o
  • 0

#8 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • 4578 posts

Posted 18 March 2009 - 08:04 PM

Koliko para su te pedale sto oni prodaju u Merkatoru, a koliko su te patike, posebno, mene to zanima? Ako ne moz ovde, posalji pm. :)
  • 0

#9 Hari

Hari
  • Members
  • 1921 posts
  • LocationBeograd

Posted 18 March 2009 - 10:30 PM

Napisi ovde. Sezona pocinje i mnogima ce koristiti koliko sta kosta i gde ima da se kupi.
  • 0

#10 Boriis

Boriis
  • Members
  • PipPip
  • 46 posts
  • LocationNovi Beograd

Posted 20 March 2009 - 03:21 PM

Patike koshtaju 2.125,00 din, imaju brojeve 38, 39, 40, pedale su prodate, novu robu dobijaju sredinom aprila :evil: :evil: :evil: (shto je mnogo bolje od sredine avgusta)

Da li neko zna gde mogu da se kupe Northwave patike

Attached Thumbnails

• Image00.jpg
  • Image01.jpg
  • Image02.jpg

• 0

#11 Hari

Hari
  • Members
  • 1921 posts
  • LocationBeograd

Posted 21 March 2009 - 12:54 AM

Kod Sukija kao i svu ostalu NW opremu.

Milenkovic Aleksandar - Suki
[email protected]
Matriolimp doo
063 365 554
  • 0

#12 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • 4578 posts

Posted 21 March 2009 - 01:04 AM

Ja vece pazario kod njega, Northwave patikice. :mrgreen: Super su! :D
  • 0

#13 Aki

Aki
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 343 posts
  • LocationNovi Beograd/Dorćol

Posted 22 April 2009 - 08:32 AM

Kod Sukija kao i svu ostalu NW opremu.

Milenkovic Aleksandar - Suki
[email protected]
Matriolimp doo
063 365 554

Samo da Vas obavestim, da su mail i preduzece i dalje aktuelni.
=D>
  • 0
Doći ću ti u snovima
da ti ukradem poljupce
neka vrijeme samo leti
jos uvijek volim te...

http://www.juraifilm.com/

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users