Tour de France 2026! 
Postavljeno 08 July 2026 - 07:00 PM
Ja svako veče vraćam snimak na poslednjih sat - dva etape.
Šta mislite - da li će se nastaviti Pogijeva dominacija ili možda Jonas ima neku novu taktiku (ovogodišnji Điro je odvalio). Mog ljubimca Mathieu van der Poela nema nigde.
Sent from my CPH2747 using Tapatalk
Postavljeno 08 July 2026 - 08:29 PM
Ja procitam ko je dobio etapu i ko nosi zutu majicu, a ako kazu da je kraj etape bio uzbudljiv pogledam na YT kratak snimak od par minuta. Mada, i to radim prvenstveno zato sto je Slovenac dominantan pa mi je interesantno. Ali eto, pratim rezultate, samo ne gledam trku.
P.S. - Fudbal sam poslednji put gledao u proslom veku.
Postavljeno 09 July 2026 - 06:52 AM
Inace, juce sam procitao da tvoj ljubimac na TdF tera XTR zadnji menjac.
https://velo.outside...tour-de-france/
Postavljeno 09 July 2026 - 11:11 AM
Nekad, ako vidim da je ostalo malo km do cilja, pogledam finiš.
Postavljeno 09 July 2026 - 11:38 AM
Nemojte citati taj Velo. To je zuta stampa tipa Svet kod nas u biciklizmu ![]()
Postavljeno 10 July 2026 - 06:14 AM
Kako Vam se cini jucerasnja etapa? I opet kukanje Pidcocka....
Postavljeno 10 July 2026 - 08:19 AM
I naravno, onda deca ne jedu ništa (samo brza hrana), ja ne pijem ono sto napravim, na kraju pola poklonim prijateljima a ja završim u prodavnici kupujući Paulaner
Ovaj moj post baš ima veze sa TDFom, u pravu temu sam ubacio
Postavljeno 10 July 2026 - 08:38 AM
Nista nisi propustio
. Ova era pogacara me vraca u Chris Froome eru kada je biciklizam bio totalno nezanimljiv. Sky team ultra dominantan sa budzetom koji je tada prevazilazio nekoliko pro timova zajedno. Isto tako i sada. Covek vozi solo trku 40tak km do kraja plus klasike da ne spominjem tu znamo svi sta se izdesavalo i koliko su bili "zanimljivi".
Postavljeno 11 July 2026 - 07:29 AM
, samo suvi podaci.Znači, Tadej je uspon (7,5% prosek ) na Col du Tourmalet-u od 17km prešao za 43minuta i 12sekundi (oboren rekord za 2 minuta ). Prosečna Tadejeva potrošnja 7 watti po 1 kg, on je težak 65 kg, pa računajte na koliko watti je prosečno vozio uspon. Tokom 43 minuta. Napomena: poslednjih 5 km uspona je prosečna potrošnja bila 7,2 watta.
Amstrong je u svojim "najboljim" danima, davao cca 6 watti po kg
Postavljeno Danas, 08:06 PM
Paradoks je da je pobedu na etapi odneo norvežanin koji se na jučerašnjoj etapi polomio. Šta ti je život
https://youtube.com/...X17PY_tSEWzAHZ0
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika

.