Jump to content

Fotografije

Hello everybody

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
Nema odgovora na ovu temu

#1 cvrlebg

cvrlebg
  • Members
  • 5 posts

Postavljeno 30 November 2025 - 02:53 PM

Pozdrav svima,

Moje ime je Miloš i od skoro sam se ponovo vratio na dva točka. :)

Sve je počelo tako što sam sestriću uzeo malu biciklu da nauči da vozi. Trčkarajući za njim, shvatio sam da i meni treba neka bicikla i da polako neću moći da ga stignem. :)

Zbog toga sam uzeo sebi ovu biciklu: https://www.victoria-bikes.com/en/archive/2022/fahrraeder/trekking/trekking/02979326-victoria-trekking-2.9-diamond-2022/?number=02979342

Kupio sam je kod nas u Capriolo, bila je na nekoj akciji 42k rsd. Svidela mi se, pogotovo veličina rama, za mene i moju visinu. I sve je krenulo sa time da ću se po malo vozikati po gradu, ali najviše da pravim društvo sestriću i zbog toga nisam hteo da ulažem puno novca u nešto bolje.

Kad ono medjutim, dve godine kasnije i predjenih preko 2200 km, meni se sve to i svidi. :D

Najviše sam prešao ove godine, oko 1500 km i bilo je tu raznih destinacija. Neke od njih su: Pešter polje (iz Sjenice), uspon na Goliju i kasnije sjajan spust, Zrenjanin - Temišvar,...

Određena oprema na njoj nije baš namenjena za ovakav tempo, pa ću morati malo da je unapredim. Bilo je tu izmena, u garanciji, za neke delove, ali prosto to su stvari koje nisu namenjene mom stilu vožnje.

Sada se polako priprema bicikla za sledeću sezonu. :)

Srećan put svima i puno interesantnih avantura! :D

• 4

1 članova čita ovu temu

0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika