Jump to content

Photo

Flyer skidanje tocka

• Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 comid

comid
  • Members
  • 2 posts

Posted 19 July 2025 - 08:22 PM

Bicikl je elektricni, ali je motor u srednjoj glavi,Zadnji tocak ima samo matice,kao klasicni bicikl, i ima za menjanje modova, plastiku koja se natakne na osovinu, preko matice, u sredini ima mali sraf, to sam shvatio kako fukcionise, danas hteo da zamenim gume, i odvrnem 2 matice, ali ispod ima podloska, sa 2 zuba, koja neznam kako se skida, vidi se na slici,kada sam probao na silu da skinem,nece, kao da ni nisam odvrnuo matice. Hvala.

tocak.jpg

• 0

#2 broker975fx

broker975fx
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 170 posts
  • LocationBeograd

Posted 20 July 2025 - 12:14 PM

A da ne treba da se izvuce osovina i onda da spadne tocak?
  • 0

#3 comid

comid
  • Members
  • 2 posts

Posted 20 July 2025 - 06:37 PM

Jel na ovaj crveni sraf?

• 0

#4 broker975fx

broker975fx
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 170 posts
  • LocationBeograd

Posted 21 July 2025 - 03:03 PM

Ne nego celu osovinu napolje, levo ili desno. Mada bolje neko strucniji da ti napise:)
  • 0

#5 saledipling

saledipling
  • Members
  • Pip
  • 25 posts

Posted 29 June 2026 - 06:59 AM

Poštovanje. Imam problem sa skidanjem prednjeg i zadnjeg točka na SPECIALIZED Rockhopper 29". Naime, treba da zamenim 9-ofaz kasetu i 9-ofaz lanac, ali ne vidim način kako da skinem ovaj točak. Uz njega nije došao nikakav alat, niti kakva polugica kojom bi mogao da odvrnem i izvadim osovinu. Molim za pomoć.

1.jpg 3.jpg 2.jpg

• 0

#6 omega

omega
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3756 posts

Posted 29 June 2026 - 07:47 AM

То су заштитне матице и прављене су тако дс сваки пар има свој одговарајући кључ. Само тестера/брусилица ради или пробај да некако фиксираш један крај игле, а други да одврћеш некако, ако је слабије затегнуто, успећеш, ако не, сеци.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users